Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
69
Cevap
3025
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Cevap: Prince of Persia: The Sands of Time Remake (21 Ocak) [PC ANA KONU] (4. sayfa)
T
3 yıl (4149 mesaj)
Yarbay

Resident Evil remakeleri gibi olsun yeter benim için. Favori oyun serilerimden biridir. $60 her türlü çalışır benden bu oyuna. :)



H
3 yıl (6672 mesaj)
Yarbay

Beklenen haber. Ubiforward'a neredeyse 1 aydan az kalmış iken haber vermeleri güzel. Umarım asıl stüdyosunda PoP adına yaraşır güzel bir remake olur. Ayrıca umarım remake ibaresini de kaldırırlar. :)




Bu mesajda bahsedilenler: @D.
F
3 yıl (9348 mesaj)
Yarbay

hinduların şutlanmasına sevindim, becerememişlerdi.
umarım oyunun müziklerini ellemezler. onların eski hali zaten çok çok iyi daha fazla geliştirilemezler. özellikle de warrior within'in müzikleri.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 25 Mayıs 2023; 9:16:22 >

A
geçen yıl (4237 mesaj)
Yarbay

2026 bide.. Bu ubisoft iyice delirdi..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
geçen yıl (36 mesaj)
Onbaşı

üçleme değil dörtleme demek daha mantıklı. daha sonra çıkan the forgotten sands ilk iki oyun arasında bir zamanda geçiyordu. 2008 versiyonu ise seriye dahil değildi.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Cemo94
G
geçen yıl (36 mesaj)
Onbaşı

her sene yeni ac basan ubisoft bir oyunun remake'i için taa 2026 yı tarih veriyor. ilginç.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

C
geçen yıl (3603 mesaj)
Yarbay

Forgotten Sands her ne kadar Sands of Time’dan sonraki hikayeyi anlattığı söylense de bence çok gereksiz bir oyun ve hiçbir boşluğu dolduramıyordu (Gerçi ilk iki oyun arasında boşluk yoktu hatırladığım kadarıyla) o dönem çıkan filmin hype’ı ile satmasını bekleyen Ubisoft oyunun daha fazla satması için eski üçlemeyle bağlantılı süsü vermiş ama dediğim gibi gereksiz… bize Sands of Time üçlemesi yeter de artar özellikle Warrior Within’e hakkıyla bir remake yapılsa yılın değil on yılın en iyi oyunu olur.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @gentlemotor
T
6 ay (4149 mesaj)
Yarbay

5 yıllık ertelemeden sonra doğru düzgün bir şey görürüz umarım. Bu arada konu 2021'de kalmış. Uyan ey konu sahibi. :) @VulonViing




Bu mesajda bahsedilenler: @VulonViing
T
6 ay (4141 mesaj)
Yarbay

Paspas oyun.



T
5 ay (4149 mesaj)
Yarbay

Bu açıklamalardan sonra ümitlenmemek için kendimi zor tutuyorum. Malum Ubisoft, ortalama bir oyun yapsalar yeterli benim için. Her türlü oynarım Prince of Persia'yı.




Bu mesajda bahsedilenler: @R-10
H
4 gün (627 mesaj)
Yüzbaşı

Ocak kuru kuru geçicek diye üzülüyordum. Umarım iyi bir remake olur, remastered görünümlü remake olmaz inş.




_____________________________

Eski kullanıcı adı: Itadakimasu


DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.