Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
379
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Portatif garajlar kullanışlı mı? Rüzgardan fırtınadan etkilenir mi?
Q
9 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Konteyner garajdan portatif garajlara kadar geldim, imalatçılar hava şartlarından etkilenmez diyor ama videolara bakınca açıp kapatırken bile balon gibi sallanıyorlar, fırtınada test etmiş biri var mı forumda?

Yere sabitlemesi falan da önemli elbette ama ürünün kendisi de parçalanıp dağılacak gibi duruyor, kaş yapalım derken göz çıkartmayalım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazzzz -- 27 Aralık 2023; 21:42:1 >

W
9 ay
Yarbay

Bende merak ediyorum. Bir sokaktan geçerken çadır gibi katlanır açılır bir garaj gördüm. Eski bir üründü sağlam gözüküyordu. Fakat fiyatları çok olduğu için mantıklı gelmedi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
9 ay
Yarbay

Bodrumda motor için kullanıyorum, yere saplamalar ile montaj ettim yağmur ve fırtınada dayandı, bu sene branda güneş altında kalmaktan çürümüştü, değiştirdim. Motor için aldım ama araç için almam.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
9 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Evet fiyatları aşırı saçma şekilde pahalı, konteyner garaj için 45 bin fiyat verdiler (garaj kapısı hariç), bu portatif garaj için en az 20 bin diyorlar. Aradaki malzeme farkı falan inanılmaz ama anlamıyorum neden böyle.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazzzz -- 28 Aralık 2023; 3:17:59 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Why Shy
Q
9 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Neden? Araba için alınmaz mı? Fiyatından dolayı mı yoksa çalışmaz diye mi? Motorlar için kabin (portatif garaj) de var, araba için de yapmış aynı firma 250 bin civarı fiyat verdi, şaka gibi...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Dj_Gençkan
D
9 ay
Yarbay

Almama nedenim branda olması branda en sonunda çürüyor ve değişim maliyeti yenisi ile kafa kafaya. Benim motor için olanı 2 sene dayandı bodrumda.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @qazzzz
Q
9 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Belki o farklı bir ürün olabilir. "650 gram tırlık Poésy polyester" kullandıklarını söylüyorlar ve açıklamalarda 15 senelik ömürleri olduğu yazıyor. İkinci el fazla bulamadım ama bir iki ilanda yıllarca kullanılmış ama hala sağlam ürünler gördüm ama tabii ürüne bakınca rüzgardan demirlere bağlı olan yerler yırtılır diye düşünüyor insan, o yüzden de emin olamıyorum ama 2 sene dayanırsa parayı çöpe atmış oluruz, o kötü...




Bu mesajda bahsedilenler: @Dj_Gençkan
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.