Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
57
Cevap
1478
Tıklama
2
Öne Çıkarma
POCO'dan iddialı çıkış: F6 Pro, Samsung Galaxy S24+'tan daha iyi
M
2 hafta
Moderatör
Konu Sahibi


POCO markası 23 Mayıs'ta yeni POCO F6 serisini tanıtacak. Şirket lansmana sayılı günler kala yeni akıllı telefonlarına dikkat çekmek için ilgi çekici bir tanıtım kampanyasına imza attı. Yayınlanan son poster oldukça iddialı detaylar barındırıyor.



Ayrıca Bkz.iPhone 16 Pro Max pil konusunda önemli bir yükseltmeyle geliyor: İşte detaylar



POCO yayınladığı görselde 23 Mayıs'ta resmiyet kazanacak F6 Pro modelini Samsung'un amiral gemisi Galaxy S24+ telefonu ile karşılaştırdı. Kampanya tüketicilere F6 Pro'nun Galaxy S24+'tan daha iyi olduğunu yasıtmayı amaçlıyor. Peki hangi kriterlere göre?





Fiyat açısından da daha avantajlı olacak



Postere bakıldığında POCO F6 Pro'nun işlemci, pil ve şarj hızı bakımından S24+ modelini geride bıraktığı görülüyor. Aynı zamanda AMOLED ekranı daha yüksek çözünürlüğe ve parlaklığa sahip. Bunun dışında tasarım olarak premium metal çerçeve kullanımına dikkat çekilmesi de detaylar arasında.




Tüm bunlara ek olarak fiyat konusunda yine POCO F6 Pro'nun daha avantajlı olduğunu görüyoruz. Fiyat bölümündeki ibarelere bakılırsa cihazın 16 GB + 1 TB'lık en üst versiyonu bile Samsung'un amiral gemisinden daha ucuza satılacak. Bakalım POCO F6 Pro iddialı çıkışıyla pazarda dengeleri sarsabilecek mi?




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/05/20/poco-f6-pro-better-galaxy-s24/

 Haberi Portalda Gör

Donanımı daha üstün diye daha iyi oldugu anlamına gelmez.. Toplama masaüstü bilgisayar mı olusturuyorsun da, sırf donanım özelliklerine göre bu öbüründen i...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Headlong Into Carnage - 2 hafta +22
Ne olursa olsun poco , Xiaomi, realme bu cihazlar ne kadar üst seviye olursa olsun arayüz berabat olduğu için bir alan bir daha bu cihazlara yanaşmıyor. Gömülü uygulamal...
Yoruma Git
Yorumun Devamı wox - 2 hafta +17
Kagit uzerinde bakdigimizda f6pro da TF kamera bile gozukmuyor.Buyuk ihtimal video performansi olarak yine s24 onde olacaktir.Yazilim olarak yine Samsung onde gozukuyor.Ama f6pro fiyat performans olar...
Yoruma Git
Yorumun Devamı killnOd - 2 hafta +4
S
2 hafta
Yarbay

Xiaomi bizimle eğlenir 🤣🤣



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

H
2 hafta
Yüzbaşı

Donanımı daha üstün diye daha iyi oldugu anlamına gelmez.. Toplama masaüstü bilgisayar mı olusturuyorsun da, sırf donanım özelliklerine göre bu öbüründen iyi diyeceksin.. Bir telefonu iyi yapan sey, sadece donanımı vur gitsin demek değildir.. Donanımın yazılımı nasıl? Cihaza iyi sekilde optimize edilmis mi? Ajan servisler iceriyor mu? Cihazda kullanılan donanım bilesenlerinin kalitesi nasıl? Kullanılan LCD panellerin sorun cıkartma ihtimali var mı? 3 ay sonra ghost screen mi oluyor? Cihazın yazılımının her tarafından reklam mı fırlıyor?

Yoksa git donanımı vur gec, yazılım cöp, panel kalitesi cöp, updateler cöp, fırt fırt model cıkart bir sene sonra unut biz daha iyiyiz de, kullanıcı da satın alsın oldu..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Mayıs 2024; 20:33:40 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
2 hafta
Yarbay

Kagit uzerinde bakdigimizda f6pro da TF kamera bile gozukmuyor.Buyuk ihtimal video performansi olarak yine s24 onde olacaktir.Yazilim olarak yine Samsung onde gozukuyor.Ama f6pro fiyat performans olarak iyi bir telefon olabilir ona itirazim yok.




W
2 hafta
Yarbay

Ne olursa olsun poco , Xiaomi, realme bu cihazlar ne kadar üst seviye olursa olsun arayüz berabat olduğu için bir alan bir daha bu cihazlara yanaşmıyor. Gömülü uygulamalarda reklam olur mu alahh aşkına . Böyle saçma bir politika olur mu?



Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
2 hafta
Yarbay

4000 nit neymiş yahu





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 20 Mayıs 2024; 22:59:47 >


X
2 hafta
Binbaşı

Aynen öyle. Acaba güncelleme ile özellikler yok oluyor mu Samsungdaki gibi xiaomi de de. 5gyi kapatmak gibi basit şeyler için saçma sapan uygulama vs yüklemek gerekiyo mu? Ekranında gren sorunu varmı S24 Ultra gibi? 70.000 verdiğin en pahalı Samsung cihazla hareketli şeyleri çekememe sıkıntısı var mı mesela rezil denklansör hızından dolayı. Benim s23 gibi kılıf içinde kendi kendime boya atıyormu acaba Xiaomi kasasıda?

https://x.com/UniverseIce/status/1787638259994312811?s=19

https://x.com/UniverseIce/status/1786662103014858818?s=19



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Headlong Into Carnage
E
2 hafta
Er

Poco telefona dns kismina reklam engelleyici yazıyorum telefon hiç internete girmiyor sebeke gidiyor resmen. Reklam yoksa içeriklere giremezsin yani. Samsunga yazıyorum engelleyiciyi sayfalarda gezinirken bir tanr reklam cikmiyor. Kotu tarafi youtube da yorumlari acamiyorum engelleyiciden dolayi.




R
2 hafta
Teğmen

Daha 2 sene önce kullandığım f2 pro şarj olmuyor diye genpa servisine verdim, mi storedan almıştım 1 sene olmadan servis flexi kablosunu tedarik edemiyor diye yapmadı işine gelip para iadesi çıkardı 2 ay para yatmasını bekledim. Bir daha tövbe dandik marka almam. Kaçak getirten bile kar edip değiştiriyor telefonu ama garantili alan zararda ne güzel ülke. Kendi hızlı şarjını kullandım ısındı flexi zarar gördü demek f2 proda, hiç maceraya gerek yok başka.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
2 hafta
Teğmen

Aynısı başıma geldi. 3-5 dolarlık flex yüzünden telefon çöp oldu. Bir daha tövbe. Alırsam mi alırım poco - redmi bedava verseler almam.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @regular6
K
2 hafta
Yüzbaşı

Doğru düzgün güncelleme almayacak, bugları düzeltilmeyecek bir telefon kağıt üzerinde iyi olsa ne olur. 2 xiaomi kullandıktan sonra tövbe ettim.




S
2 hafta
Yarbay

Bir Corona Virüslü de bunlara dememiş mi ki? Adamlarda Snapdragon 8 gen 3'nin türevi exynos chipset var.. sen hangi kafayla 8 gen 2 ile rakip olabileceğini iddaa ediyorsun?

Bu çinliler dünyayı kandırmaya bayılıyorlar.. Xiaomi ilk çıktığında fiyat performans odaklı ürünler yapıyordu.. Şimdi nerdeyse samsung ve appledan daha pahalı fiyata ürün satmaya çalışıyor.

Bir poco x6 pro sahibi olarak, Hyper OS arayüzü belki de android'in en vasat arayüzlerinden bir tanesi.. üstelik sadece 3 büyük android güncellemesi alacak.. Normal X6 ise sadece 2. Yani özetle Xioami ben yırtık dondan çıkar gibi ürün basacağım siz de alacaksınız diyor.



D
2 hafta
Yarbay

Poco x6 pro aldım gerçekten çok iyi bir cihaz. Ancak elimde S 20 FE var ekranları yanyna koydum s 20 fe nin ekranında hafiften amoled yanığı başladı ama yine de süper amoled sadece samsung da var. Ve telefonda sürekli baktığımız donanım ekran. Şarj hızı ve sar değerleri samsung un en büyük handikapı...




D
2 hafta
Yarbay

Samsung S24+ 7 yıl güncelleme alacakken, Poco F6 Pro sadece 3 yıl güncelleme alacak. Aradaki fark sadece buradan bile belli oluyor.




D
2 hafta
Yarbay

Xiaomi hah huh der , 2 yıl sonra güncelleme desteğini sonlandırır.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
2 hafta
Yarbay

Atmayın ,reklam olayı felan yok M6 pro kullanıyorum ben de , ayarlardan girip kapatıyorsunuz ve hiç bir reklam gormuyorsunuz. Samsung orta segment telefonlarda özelliksiz ekran koyuyor ve sarımtrak renginde acayip bir panel. Xiaomılerin en alt versiyonları bile samsungun orta seviye ekranlarından daha guzel.




T
2 hafta
Binbaşı

poco X5 Pro kullanıyorum neredeyse 1 sene olacak. milletin şu reklam var olayını anlamadım bir türlü. yanlış hatırlamıyorsam telefon ilk açılışında bu ayarlanıyor zaten. ne reklam gördüm ne bişey... arayüz kullanımında da bir problem yaşamadım. hemen hemen birbirlerinin aynısı zaten. bu telefonlardan ne bekleniyor anlamıyorum :D