Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
350
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ping sorunu ISS değiştirsem düzelir mi?
K
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Türk telekom kullanıyorum ama özellikle akşam saatlerinde oyunlarda pingim hep yükseliyor.PC yi alt üst ettim,modem değiştirdim sorun yine aynı yani benim yapabileceğim herhangi bir şey var mı? Superonline geçsem düzelir mi sizce?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



C
9 yıl
Binbaşı

Vodafone cs go pingim sabit 50 idi lanet ttnete geçtim 3 gün oldu 130 aşağı düşmüyor yani iss değiştirmek pingde etkili. Şuan tekrar vodafone geçmeyi düşünüyorum geç olmadan.



K
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Peki bunun için tekrar sözleşme mi imzalamamız gerek yani extradan para ödemek istemiyorum eğer sorun çözülmezse?



S
9 yıl
Yüzbaşı

hangi iss de daha iyi ping alirsin bunu ogrenebilecegimiz bisey yok mu ya.daha taahhut yapmadan ona gecelim adam gibi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl
Yüzbaşı

Superonline hocam kendi yurt dışı çıkışları falan var




Bu mesajda bahsedilenler: @sonerhac
A
9 yıl
Binbaşı

ping easo.ea.com yapınca CMD ye değerleriniz nedir ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.