Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
491
Cevap
26459
Tıklama
210
Öne Çıkarma
Cevap: Pınar Gültekin Boğuldu, Yakıldı, Varile Konuldu, Üzerine Beton Döküldü.. (4. sayfa)
A
5 yıl
Binbaşı

Bu ve bunun gibi adamlari tek bir sey caydirabilir. Kendi anne, bacisina yapildigini bir an dusunmesini saglamak..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
5 yıl
Yarbay

Bugün duş alırken sabunun üzerinde karınca varmış fark etmeden orda ezildi. O an benim içim gitti kendime çok kızdım ve üzüldüm. Bu insanlar böyle şeyler nasıl yapabiliyor..Bu ülkede herkes, sorunu olmasa bile ayda 1 kere zorunlu olarak psikologa gitmeli.



V
5 yıl
Binbaşı

Bu olayı günlerce uzatırlar ve istanbul sözleşmesine dayandırırlar ki o sözleşme iptal olmasın.Amaç istanbul sözleşmesinin konuşulup tartışılmasını engellemek değilse ne olayım. Yoksa medyanın umurunda olmaz kadının öldürülmesi.



K
5 yıl
Yüzbaşı

Gün geçmiyor artık ülkede bugün hangi kötü haber gelecek diye bekler olduk
birde bu konulardan siyaset yapan var



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

E
5 yıl
Yüzbaşı

Bu şahsa hiç birşey olmayacak cezaevinde yiyecek içecek mübeet alırsa ooo değme keyfine 37 kapalı yatar bunun 5 yılı hücre olur. 30 senesini koğuş yatar. 2 yılda açık yatar. Af buna vurmaz ama iyi halden erken açığa geçebilir. Çıktıktan sonrada bunun gibi bir orospu evladı buna bakar. Orospu bitiyor mu çoçuğu bitsin. Valla ne derseniz deyin ben artık bu orospu çoçuklarının asılması taraftarıyım hemde meydanlarda asıl taraftarıyım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl
Binbaşı

Burada da aynı şekilde cinayet, adam evli, kız sevgilisi!

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/rezidanstaki-vahsette-kan-donduran-ifade-suursuzca-bavula-koydum-41569372



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
5 yıl
Yarbay

İlk ifadesinde kıskançlıktan yaptım dedi. İkinci ifadesinde benden para istedi dedi. Üçüncüde ırzıma geçti der. Adam bilerek kızı varile sokup üstüne beton atmış ve yakalandı. Gt korkusundan herşeyi söyler.



G
5 yıl
Binbaşı

Helal olsun ben de tam buna benzer şeyler yazmak için gelmiştim



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Myhres7
T
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ge4ce

Bu mesaj silindi.
Kızın evlilikten haberi olmamış olabilir mi?Hadi haberi vardı cinayeti haklı mı çıkarır.Şimdi yolda biri silahı çekti sizi vurdu. Mahkemeye gidildi vuran dedi ki niyetim onu vurmak değildi önüme atladı.Halkta dedi ki haa ne aramış silahın önünde adam zorla katil oldu.Sonunda suçlu siz oldunuz vuran 3 sene yattı çıktı siz mezara girdiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
5 yıl
Yüzbaşı

Tamam eğitim sistemi değiştirilmeli ve cehalet ortadan kaldırılmalı buna kesinlikle katılıyorum. Ancak cani insanları eğitimle düzeltemezsiniz. Size en güzel örneğini HDP'li teröristler olarak verebilirim bunun.HDP'liler siyasi bilimler okumuş bir tayfadan oluşuyor hepsi değilse de bazısı öyle. Dağa çıkan üniversite mezunları var, meslekleri var bu adamların bakın ama katil olmaktan geri durmuyorlar, çünkü içleri bok. Eğitim, insanın ruh sağlığına dokunan bir şey değil, bazı kişileri eğiterek düzeltemezsiniz. Bunlara caydırıcı ceza vermeniz gerekiyor, idam bunlardan biri. Diyebilirsiniz ki idam olan ülkelerde de suç var, evet var ama örnek veriyorum idam yokken 10 tane suç işleniyorsa, idam korkusu ile 7 tane işlenir. Yani kimini caydırırken kimini caydırmaz, ama caydırdıkları ile hayat kurtarırsın. Kim bilir, belki idam olsaydı bu adam bu kızı bu şekilde öldüremeyecekti ve şu an böyle bir haber hakkında konuşuyor olmayacaktık. Çünkü adam korkağın teki, polise çelişkili ifadeler veriyor yırtmak için, bu adam ölüm korkusu olsaydı bu cinayeti işleyemezdi belli yani.



T
5 yıl
Yarbay

Butun yontemleri denemiş hayvan.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: denizlion

Bu mesaj silindi.
Bu ülkenin hukuku şahısların kendi cezalarını kendileri vermesinin yolunu açıyor..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: 1881-1938

Kız haketmiş demiyorum ama evli bir erkekle görüşmek kadar büyük bir yanlış olamaz. Sonra pişmanlık duyuyor ama iş işten geçiyor
Katil eski sevgilisiymis kız ayrılmış sonradan e katil yine görüşmek istemiş.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 21 Temmuz 2020; 17:16:13 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
5 yıl
Yarbay

Belki tehdit etti ..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @SiyahPapyon
S
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: AH.C

Sana ne kardeşim? İsteyen istediğiyle romantik ilişki yaşayabilir. Bakın altını çizerek söylüyorum hiçbir şekilde hiçbir ilişki cinayet sebebi olamaz. Cinayet sebebi için haklı çıkarılamaz. Tutturmuşunuz evli adamla ne işi vardı diye. Sana ne sana ne? Milletin keyfinin kahyası mısın? Ahlak bekçisi misin? Kadının yaptığı doğru yanlış bizi ilgilendirmez, kadın canice öldürülmüş yakılmış varile konmuş üzerine beton atılmış, evli adamla ne işi vardı diyorsunuz. Bu pis zihniyetinizin altı tamamen mantık dışı tutumlarınızla dolu. Bugün evli adamla ne işiniz vardı dersiniz, yarın dekolteliymiş dersiniz, öbürsü gün gece sokakta mini etek niye giymiş dersiniz. Bazıları da idam gelsin, aynısını bu şerefsize yapacaksın demiş. Sanki herif idam edilince, aynı şekilde ölünce tüm ülke olarak böyle suçlardan kurtulacağız-aydınlama yaşayacağız. Bakın şeriatçı katı suç yaptırımları olan ülkelere, hangisi suçları engelleyebilmiş, hangisi biz hırsız yapanın kolunu kesiyoruz deyip hırsızlığı tamamen ortadan kaldırabilmiş? Tabii ki suçları tamamen engellemesi mümkün değildir burada amaç en aza indirgemektir, benim kast ettiğim de bu zaten.

Alıntıları Göster
Sen gerçekten tuhaf bir kardeşe benziyorsun öncelikle umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.Bu alçak katilin yaptıklarını nerede savunmuşum bir mesaj atarken içeriği dolu mesaj at forumda ki diğer üyelere dolup gelip burada bana uzun uzun mesaj yazma.Sana cevap vermeye bile değmez de neyse gene kâle alıp 2-3 Kelime bir şey söyledim.BEN ADAMIN YAPTIKLARINI SAVUNMUYORUM, SAVUNMAM DA LAKİN BU PSİKOLOJİYE SAHİP ADAMLARLA BERABER OLAN KIZLARIMIZ SONU HEP ÖLÜMLE BİTİYOR BEN BU NOKTAYA DEĞİNİYORUM.EŞİNİ ALDATAN ADAMDAN UZAK DURACAKSIN ADAMDAN DAHA KARISINA HAYIR GELMİYOR BAŞKASINA MI GELECEK



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
5 yıl
Binbaşı

Dünya hassas kalpler için bir cehennem değil herkes icin bir cehennem şu ulkede olanları düşünüyorum konuşulanlara bakıyorum sinirden kendimi yiyorum ya dert sıkıntı tavan huzur sıfır bu ülkede sürekli bir sıkıntı hakim

Ahlaksızlık sapıklık diz boyu güya müslüman topluluk güya Anadolu irfanı aynen kardeşim kendi gelinlerine kuzenine kızına kardesine tecavüz eden hamile bırakan insan dolu memleket bunları 7/24 konuşmak insanların gözüne sokmak lazım bu kar sadece buz daginin görünen kısmı bir de kırsalda kimsenin haberi olmayan jandarma tarafından gizli tutulan şeyler var ahhh ahhh



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ş
5 yıl
Binbaşı

Bu ve buna benzer katliamlarda, özelikle çocuk tecavüzleri vs gibi suçu kesin kanıtlanmış durumlarda kısasa kısas yapmadığımız sürece idam getirilmediği sürece bunlar azalmayacak. Evet hiçbir zaman asla tam bitmez ama bir kişiyi bir şeyden uzaklaştırmanın yada onu yapmasını engellemenin tek yolu vardır oda onu yaptığında öleceğini bilmektir. Öleceğini bildiği bir şeyi yapmaktan kaçınır. Zaten ondanda kaçınmıyorsa onu hiç bir şey durduramaz.Ölene ALLAH rahmet eylesin. Ödüren de bu yasalara göre bir en kötü ömür boyu hapis yatar.



K
5 yıl
Yarbay

Şimdi cevapladığınız üye önemli bir faktörü yanlış bir şekilde ifade ettiği için tepkiniz haklı.Ayrıca diğer yorumlarda Türkiye nin bir özeti gibi çomarın haddi hesabı yok ülkede.İnsanları bilinçlendirmiyoruz.Doğru kişiyi ya da kişileri seçmek önemlidir.Sizi bir çok sorundan kurtarır.Örnek veriyorum ülkede millet zombi gibi mafya dizileri izliyor.Gençler için olanda yakışıklı jönler güzel mankenler vs oynuyor.Hepside takır takır üç beş kişi öldürüp akşam kız arkadaşına canım çekiyor el üstünde tutuyor.Böyle bir şey olabilir mi ? Takır takır insan öldüren adamın sevgi pıtırcığı olabileceği insanların akıllarına kazınıyor bu bir örnek...İnsanları liseydeken bilinçlendirmek gerekiyor kimse bunları oturup anlatmıyor ve bu tarz şeyler konuşulmadığı için çocuklar dizilerden ya da sosyal medyadan gördükleri şekilde öğreniyorlar.Bilinçli ailelerin çocuklarının genelikle böyle durumlardan uzak kaldığı kendi ayakları üstüne basabildiğini görüyoruz.Bunu sadece kızlar için demiyorum erkekler içinde aynısnı geçerli.Şiddetin kadını erkeği yoktur.Bunu genele yazıyorum.İnsanların şunu anlaması gerekiyor.Şiddettin kadını erkeği yok...Kadın cinayeti diyip prim kasanlardan bıktım artık.Erkeklere kusulan nefret üzerinden ilgi görmek olayın temelinde yatan sorunları görmezden gelip göz boyamaktan başka bir şey değil....Bu olay aynı ABD deki olaylara benziyor.Diğer azınlık gruplara yapılanlar dile getirilmezken siyahilere olunca ortaya çıkan insanlar gibiler.Bu olayların başlıca sebebi eğitimsizlik.50-60 + yıl cezalarla olacak iş değil.Ama herkes nedense buraya takılmış sorunun asıl çözümüne odaklanmıyor.Ülkede kadınlara en büyük haklar veren onları kendi zamanında ve günümüzde bağımsız bir bireyler yapıp her alana sokan kimdir bir erkektir.ATATÜRK tür bunu nasıl yaptığıda ortadadır bunu erkek nefreti ya da insanlara 50 -60 yıl hapis cezaları vererek yapmamıştır.İnsanlar bilinçlenip doğru şekilde düşünmediği sürece malesef bu tarz haberleri daha çok göreceğiz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 21 Temmuz 2020; 17:34:47 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @oziboaydino
M
5 yıl
Binbaşı

Herhalde mesajımı kaldırmışlar göremiyorum



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @GwynBleidd48