Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
24
Cevap
493
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Phil Spencer: Xbox Game Pass, Konsol Satışlarından Daha Önemli
B
4 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

 
Xbox patronu Phil Spencer, BBC ile gerçekleştirdiği röportajda şirketin stratejisi hakkında konuştu.

Belirtilene göre Xbox Game Pass ve oyuncular; konsol satışlarından daha önemli.

"Stratejimizin merkezinde oyuncular var, cihaz değil. Eğer aile bu yıl yeni Xbox'ı satın almamaya karar verirse, sorun değil. Stratejimiz bu yıl kaç adet Xbox satacağımız etrafında dönmüyor."
 
"Oyuncuların aylık bir ücret ödeyerek kütüphanelerini kurmalarını sağlayan Xbox Game Pass aracılığıyla hizmet sunmaya odaklandık. Geriye uyumluluk sistemi ile binlerce oyun oynayabilecekler. Smart delivery özelliği ile oyuncular yeni nesle geçtiklerinde mevcut nesilde satın almış oldukları oyunlar da onlarla birlikte yeni nesle geçecek." 
 
31 Mart 2020 itibarıyla Xbox Game Pass abone sayısı 10 milyonu aştı. Microsoft ayrıca Xbox Game Pass'in oyun satışlarını da artırdığını söylüyor. Ekim 2019'daki rapora göre Xbox Game Pass aboneleri sadece sistemin kütüphanesindeki oyunları oynamıyor ve hatta sisteme üye olmadan öncekine kıyasla daha fazla oyun satın alıyor.




Görüyorumki DH'de gerçekten hiçbirşey değişmemiş heleki hocamızın yıllardır davasına sahip çıkması yaklaşık 15 yıldır can hıraş PS savunuculuğu yaparken Xbox çamurlam...
Yoruma Git
Yorumun Devamı icemanF1 - 4 yıl +12
Firma zaten konsoldan 3 kazanıyorsa yazılımdan 300 kazanıyor.

Geçen nesil kainatın evrenin en güçlü konsolu diye diye bir şey elde edemedilerki strateji değiştirdiler. G...
Yoruma Git
Yorumun Devamı lextor - 4 yıl +6
İster Mc nin oyun politikasını sevmeyin,ister Sony kölesi olun fark etmez.10 numara bir sistem gamepass.Gayet güzel oyunlar var içerisinde ki daha gelecek Hellblade Halo çıktığı g...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Rcp272 - 4 yıl +5