Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
23
Cevap
698
Tıklama
0
Öne Çıkarma
pc donma sorunu (hdd ışığı yanmıyor)
G
11 yıl (499 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar 2 gündür sistem de donma sorunu yaşıyorum.sistem biranda donuyor. pc çalışıyor,ekranda görüntü var ama ne mouse nede klavye tepki vermiyor.bu sırada hdd ışığıda yanmıyor.sistemdeki ekran kartı yeni 5 günlük. kıllandığım şeylerden biri o. bir diğeride 3 gün önce elektrikler kesilmişti. donanımlardan birine zarar vermiş olabilir ki bu daha büyük sıkıntı.ne yapmamı önerirsiniz.pc ye 5 gün önce format attım yeni ekran kartı aldığım zaman.virüs taraması yaptım,auslogics bootspeed ile tarattım,combofix kullandım.bunlar herhangi bir sıkıntı bulmadı.ne yapmamı tavsiye edersiniz.?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
11 yıl (863 mesaj)
Yüzbaşı

onun dışındahttp://www.computerhope.com/issues/ch000690.htm şurayı okumakta fayda var.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.