Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1510
Cevap
93830
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Path of Exile (Ücretsiz Online aRPG - Diablo Killer :) (Açık Beta açılmıştır!) (7. sayfa)
B
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

B
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: axkmapm

Oyun açık betaya geçince herhangi bi reset gelecek mi karekterlere .Gelirse iyi olur :) Bilgisi olan varmı ?

Gelecek:http://www.pathofexile.com/news/2012-06-01/openbetaupdate1


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
12 yıl
Yüzbaşı

Kungen şuanda Path of Exile oynuyor aynı zamanda oyunun baş geliştiricisi Chris Wilson ile konuşuyor. Haber veriyim dedim belki ilgisini çeken olur

http://www.twitch.tv/kungentv





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguz_Cole -- 28 Temmuz 2012; 16:01:37 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

@ Fly_Momento: Yeni skiller yolda neler olacağından fikrim yok ama son olarak 'Blind' support gemi eklendi mesela. Oyundaki skiller hakkında bilgi edinmek için şu linki inceleyebilirsin, geribildirimler de buraya yapılıyor: Beta Skill Feedback Beta Support Gem Feedback

Vuruş hızını arttıran 'haste' aurası var fakat kullanmaya değmez çok fazla mana harcıyor, bunun yerine 'faster attacks' support gemini kullanmanı öneririm.

Bu arada katılıyorum oyundaki birçok yaratığa 1-2 çekiyorum Ruthless'da lvl 42 Ranger'ımla.. Bu durumu yapımcılar biliyor birçok kez söyledim çalışıyorlar olmalılar.

Legacy liginde açma, burası Default Lig büyük değişikliklere gidilen patchlere geçildiğinde karakterlerin aktarıldığı alandır, yani güncel kalmak istiyorsan her zaman Default ligi tercih etmelisin.

"Z" tuşuna basarsan yerdeki ve üzerinde bulunan itemlerin soketlerini görürsün. Tüm bu ayarlar UI menüsünden de yapılabiliyor. Ayrıca Alt tuşu ile inventory yi açmadan silahınızla kıyaslama yapabilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
12 yıl
Yüzbaşı

hmm ama misal hunter için 2-3 örnek skill dagılımı olsa çok güzel olurdu ben 1 tane bulmuştum.http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAQIBAJbF5wQfeR4GwETPCNty1wqoMR0K_CqvDfBgBQ6VdH4SaA_HExXaaRSDK5MXh5WHGGDZSRliU_4akfLaI-9IrCpDLxEsLtGHLJLz_jnagDI6q_InQiVZC0TGMulGqg2ORzyMuUhZ_PNIpVywSbYfbUz7YkFSWXnJW6lBsV7EhHFf-eCoY2o8MmSmULRllMz0ZaUyEWWn7spqIuu8cLygvnGEKRx_qsge7x4SX6SYTeKMnwtq8kM_fpo64s39aAltiWl-lpKyYrb0CpgUhNccEt0jUXicvMMXtPZV4eAgJymJS1pBq3hxHLN4Xsrc93uwwIiSyeuY70zHQaqW98VmMeuABwLgwRcgljqmtJMa4mWF_S_8jg0tCoNe7wfnCeoqyJm9ApfUxwaqFnYG5K_cDoDJM9WqBTpWhnOLD8RDEMmaaeso1UmOgQ==

bu yukarda yapılan skill dagılımını yapsam. bir hata yapmış olmam. tabi bunun alternatifleride var, onlardan da 1-2 tane koydun mu sayfanının girişine burda ki kullanıcılar sayenizde ( en azından ben ) rahat ederiz , he sizde haklı olarak path of exile ,sayfasına bakın diyorsunuz ama şahsen benim ingilizcem olmadıgı için ,aradagıımı bulamıyorum..
bu arada karakterden karaktere ve oyun içinde başka birine nasıl item atılacagını söylemişsiniz , Çok teşşekür ederim
oyunda ki itemlerin değerini bilmiyorum, zamanla öğrenicez tabi, misal teleport gem vardı bende o baya bir degerli gözümde onun dışında % 25 attack gem,de güzeldir ,vs vs ögrenicez yavaş yavaş , birde merak ettigim ,bazen chat sayfasından görüyorum, unıq itemleri koyuyorlar, ben şimdiye kadar hiç uniq item bulamadım ( kahferengi item ) bunların düşme olasılıgı sanırım oyunun zorluk seviyesine göre değişiyor ? birde oyuna para verip alanın şansı daha mı yüksek ? item düşmesi için ? yoksa herkes için eşit mi ?
neyse yine çok konuşmuşum pvp olayı gelse tadından yenmez bu oyun, başından kalkan olmaz yani, o kadar diyim diablo 3, pvp olayını hemen getirmedigi için çok oyuncu kaybetti, hali hazırda bir sürüde oyunda bug var, oyuncular sogudu resmen,, path of exile umarım bu açıgını hemen kapatır ve pvp sayesinde çıtayı çok daha yükseğe çıkartır umarım , zaten böyle oyunlarda oyuncuyu kamçılıyan ,oyunu oynama isteği yaratan tek etken, rekabet ortamıdır , en iyi oldugunun ispat etme çabası
neyse bir çay koyyim ben


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Birsürü yenilik sizi bekliyor özellikle okun artık melee bir vuruştan çıkması gibi, ve dodge yapılabiliyor olması yeniliklerin başında. Chris az önce betaya aktaracaklarını söyledi bana.

Listenin tamamı için:http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/48576/page/1


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Oynamamış arkadaşlar için 14-16 Kasım tarihleri arası oyunu test edebilmeleri için iyi bir fırsat !

Kaç saat kaldığını buradan takip edebilirsiniz:http://www.pathofexile.com/publicweekend/

Pazar 00:00'da sona erecektir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: PunkCedric

quote:

Orijinalden alıntı: Path Of Exile

Toplu oynamak gerçekten avantajlı ama tanımadığın kişilerle oynamak hele bağlantılar kötüyse lag problemi çok büyük oluyor. Normalde stabil 70ms varken 1 kişiyle bile grup olunca 200 e çıkıyor. O yüzden Türkiye'den oynayanların yine Türkiye içi kişilerle grup kurması ping i artırmıyor genelde. Open beta açılmasına yakın buraya yazarım tekrar o zamana kadar bir grup kurmalıyız. Çünkü grupça oynarken çok daha kaliteli itemler düşüyor gerçekten.
İş sadece item değil tabiki, oyundan alınan zevk kesinlikle artıyor.

Toplansakmı yavaştan ? Ben varım diyorum

Tamamdır beni skype den ekleyebilir misin? id: accussed2

quote:

Orijinalden alıntı: taaruz

bir key bulamadım video iyi ama oynamak lazım 1000 $ ne yaaavvv 1000$ dolara oyuna ortakmı olucaz nedir ?


Oyunun yapımcıları bağımsız oldukları için öyle bir pakette koymuşlar ki bu oyun türünü çok sevenler onlara gerçekten yardım edebilsin. Zaten 10 doları sadece key için vermiyorsunuz tabiki de, cash shop için de 100 puan veriyor size ve tabiki wipe ile silinmeyecek bu puanlar.
O 1000 dolarlık paketi yanlış hatırlamıyorsam 15 kişi falan aldı şu ana kadar, oyun için bir unique yapma hakları oluyor o paketi alanların. Ayrıca birsürü hediye de yollanıyor o paketi alanlara.

Ayrıca arkadaşlar key için facebook sayfasında şu paylaşımı beğenenler içinden her gün birilerine beta key vereceklermiş.

http://www.facebook.com/pathofexile/posts/395172090563013

Sadece bir kez beğenmeniz yeterliymiş.

Arkadaşlar bomba bir haber daha var geliyor az sonra



E
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: typhon12

beyler bana hayrına key verecek yokmu.ekran kartı aldım artık tam çüzünürlükte oynuyorum ama keyim yok :(( .bol hayır duası edecem :))

Seni de katarak çekiliş yaptım ve kazanan arkadaşımız:

quote:

Orijinalden alıntı: Rhpsody


yedek talihli ise:

quote:

Orijinalden alıntı: tesla troll


oldu.

Rhpsody nickli arkadaş benden keyi istemezse tesla troll nickli arkadaşa vereceğim.

Sonuç linki:
http://www.cekilisyap.com/path-of-exile-invite



S
11 yıl
Çavuş

S
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Haydi bakalım vakit geldi. Takibe geçelim yavaştan.

Skill tree dediğin şey aynen böyle olur arkadaş. Oyun derinliği, itemization vs. derken keşke bu adamlar yapsaymış D3'ü diye düşünmekten alamıyoruz kendimizi.

Sadece o skillerle de kalmıyor oyun, aktif skillerde bir o kadar dallanıp budaklanıyor. Büyünün üzerine destek gemleriyle yeni özellikler ekleyebiliyoruz. Yelpaze de geniş gene düz cirt şansından tut, o büyüyle kestiğin yaratıklardan eşya düşürme şansını arttırmaya kadar.

Üstüne harita odası gibi sürekli değişik haritalar sunan bir oyun sonu var (Torchlight gibin) artı PvP serverları ve ladder sistemi, ara sıra ortaya çıkan eğlenceli eventler (PvP de free for all olması ve ölünce üzerindeki herşeyi kaybetme gibi)

@DarkEternal

http://resim.donanimhaber.com/m_68106480/tm.htm Bu konun başında Path of Exile isimli arkadaş baya detaylı anlatıyor bir göz gezdir. Skilleri teker teker sıfırlayabiliyorsun o yüzden biraz dikkatli olmak lazım. Bazı görevlerden sonra veriyor 1 puan silmek için ya da Orb of Regret kullanarak silebiliyorsun. (gene 1 tane sadece)



F
11 yıl
Yarbay

O
11 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Skrilléx

quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

oyun hakkında tavsiyelere açığım arkadaşlar, zira diablo geçmişim dahi yok şöyle bir okuyorumda baya yabancıyım


+1 Sadece torchlight oynadım. Ben de büyücü açıcam biraz fikir verirseniz iyi olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_68106480/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68106480

Path of Exile nickli arkadaş çok güzel bir rehber hazırladı. İlk başta anlamakta zorluk çekiyorsun ama 4-5 saat oynadıktan sonra biraz daha iyi anlıyorsun.



S
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Al buyur sana fikir. Benim de aklım kesti bu build'i, ufak tefek değişiklikler olabilir ama ana hatlarıyla beğendim;

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMB37CCEAelAuNJsiycVkqVBK-bVysHY-aBwFQRULvWO-Hi96crbRmOPBdUIoHB88NtoqN_xi-dFvMmPMHFLL-P-tvnRwZfal3ycNVwUvPqFr-H2-tjdYrUBREvQsPfhAL-jDZzs_BrFefVT953KrqFbSMYjRy31pUgKPrr7tWBuJMMfRB_xp4y0UVHtQRdxt3zYG1G14hC8h0Rlp2j_Kte-g5I44TAUc36fIMRLY6-D8Tcxzt8Wqa4yuQijmT3prb6snVYGw==

Bu da ne linkmiş be.

Böyledir bu mendeburun linkleri :)

Cold üzerine gidiyorsun gibi(çok zekiyimdir ) cold her zaman iyidir yavaşlatma ve dondurma açısından sadece kontrol gibi gözükse de İce Spear ve Freezing Pulse ile güzel saldırılarda yapar, benim favorim Arctic Breath dir. Ama ben genel olarak summon ve fire ağırlıklı oynuyorum(summonların canı azalınca gayet güzel patlatan bir pasif var çok hoş ortamlar oluyor onunla) bir tek İce Nova alıyorum savunma için.

Burada büyülerin bir listesi var, seç beğen al;

http://www.pathofexile.com/skills/intelligence

ve bu büyülere şu support gemler ile destek çıkıp geliştirebiliyorsun;

http://www.pathofexile.com/skills/supportgems


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

D2'de hastasıydım Cold Sorceress'ın. Burda da kaldığımız yerden devam edelim diye düşündüm.

Bir de yine D2'de summoner Necro'ya bayılırdım. Allı morlu elemental speller eşliğinde summoner deneyesim var hakkatten.

Ver bir summonner linki'de bir inceleyelim madem.

D2 necromancera en yakın bu olur herhalde. Minionlar ölüme yakın patlayıp HPlerinin %33 ü kadar hasar verir (corpse explosion) curseleri çok kuvvetlidir ve ordu ile dolaşırsın resmen. (zombi, iskelet ve spectre)


http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMBVysHY3NTa9t9GOyKAuNJsiycjr4RLXyDzfq4k6cI2QsqmPqAj0bQ0JuhSOf318y8EJdEBE25qsSFYOvu2CQ2xTbY8WzsVZeFKo2IG--FVK590iL0bAsNjRzckye_l8k98h6smBSwOjA5Urw3Tm1YBw==


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: honhon12

quote:

Orijinalden alıntı: pacaveli

quote:

Orijinalden alıntı: honhon12

Beyler oyun kaç gb indireyim bende :D

oyun 5 gb başta bir launcher indiriyor onu açıp 5 gblık update yapıyorsun.

6 MB lik dosyayı indirdim kurarken böyle bir hata veriyor ne yapmam lazım :D
< Resime gitmek için tıklayın >

http://www.gezginler.net/indir/windows-installer.html bunu kurmayı dene installerde bir sorun olabilir, olur olmadığını söyle duruma bakalım yine.



D
11 yıl
Binbaşı

http://tr.twitch.tv/nl_kripp

Manası hiç bitmiyor, ilerde sadece bu şekilde skill atarak mı oynanıyor yoksa itemleri mi iyi dizmiş?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
11 yıl
Yarbay

X
9 yıl
Yarbay

Bu konudan yaklaşık 2 kat büyüklüğünde ana konu olduğu için burayı kilitliyorum. Ana başlıktan devam edelim ki bölünmesin:
http://forum.donanimhaber.com/m_68106480/tm.htm



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.