bencede yaza kadar para biriktir ve eğer alıcaksanda monitör klavye mouse seti tarzı uzun seneler seni idare edebilecek bileşenleri al.şahsen ben öyle yapmıştım ilk önce monitör ve ses sistemini aldım kasayı daha sonra toplamıştım.sonra tavsiye işstersen biz burdayız ;)
Sağolun bir de bir şey sormak istiyorum bu sistemle Crysis 2'yi 800x600'de en düşük ayarda rahat oynuyorum. Benim sistemime yakın olanlar fullde oynadıklarını söylüyorlar çıldırmak üzereyim.
Sağolun bir de bir şey sormak istiyorum bu sistemle Crysis 2'yi 800x600'de en düşük ayarda rahat oynuyorum. Benim sistemime yakın olanlar fullde oynadıklarını söylüyorlar çıldırmak üzereyim.
Forumun ikinci el bölümünden 1 gb ram daha bul, faydası olur, bilgisayarında arka planda çalışan bütün programları kapat, ekran kartının sürücüsünü güncelle, vantage veya 3dmark 06 testi yap sonuçları incele, işlemciye biraz overclock yap, program vasıtasıyla sıcaklıkları izle, crysis 2 için gelişmiş grafik ayarları programını aşağıdan indir, çeşitli kombinasyonlar dene ama her zaman gölgeler kapalı olsun, gölgeler sistemi çok zorlar ama faydası çok azdır, bunları bir dene:
PALIT GeForce 9600 GT 1 GB Super+
Intel Core 2 Duo 2.13 GHz E64000
MSI P4M900M/P4M900M2 (MS-7255 v2) Anakart
2 GB RAM
Rami 3 leyim diyorum ama AMD destekli anakart ve işlemci de alasım var ne yapayım sizce?
Bütçem yaza kadar en fazla 250 TL gibi bir şey olur.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.