Arkadaşlar merhaba,Babam bu gece hollandaya gitcek,iphone alcak ama geçen yıl kendi üzerine telefon aldığı için bu yıl pasaporta telefon kaydedilemiyor bildiğiniz gibi. Şimdi,size sorum şu ; Bizim gıda üzerine bir şirketimiz var,biliyorum çok alakasız ama olacağını düşünüyorum, biz distribütör gibi görünüp yurt dışından alacağımız telefonların faturasını şirkete kestirip kayıt yaptırabilir miyiz ? Yani Bilkomun yaptığı görevi kendimiz yapabilir miyiz bir nevi ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.