Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
2581
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Panasonic'den internet tarayıcılı 1Seg TV; SV-ME970
S
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi






Panasonic, özellikle uzakdoğuda popüler olan taşınabilir 1Seg TV'lerine bir yenisini daha ekledi. Fakat, bu taşınabilir cihazı diğerlerinden ayıran ise üzerinde bir internet tarayıcıya sahip oluşu.


Firmanın SV-ME970 ismini verdiği 1Seg TV, 7 inçlik dokunmatik ekranında 800x480 piksellik görüntü sunuyor. Sahip olduğu işletim sisteminin arayüzündeki iyileştirmeler ve dahili tarayıcısından dolayı kullanıcılara aynı zamanda internet deneyimi de sunan taşınabilir cihaz, veri alımını ise Wi-Fi üzerinden gerçekleştirirken; DLNA ve video kaydedebilme yeteneklerine de sahip. 4GB'lık depolama birimi ve SDXC kart girişine sahip olan cihazın kasası suya karşı dayanıklılığı ifade eden IPX6/IPX7 standartlarına uyumlu üretilmiş.


Bu ayın sonuna doğru, siyah ve beyaz renk alternatifleriyle satışa sunulacak olan SV-ME970'nin fiyatı ise yaklaşık 550 dolar olarak belirlenmiş.


Editörün Notu: IPX6 standartı, 3 metre yükseliğinden, 100 litre/dakika debisinde, 100 kPa (yaklaşık 1 atmosfer) basınçta 12,5 mm'lik nozülden tüm açılarda gönderilen suya karşı dayanıklılığı ifade ederken; IPX7 ise 1 metre derinliğindeki su içersinde 30 dakika boyunca bekletilmesine karşı dayanıklılığı gösterir.



 Haberi Portalda Gör