Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
191
Cevap
21557
Tıklama
71
Öne Çıkarma
Cevap: PALİT GEFORCE RTX 3070 GAMİNG PRO OC 8 GB-Kullanıcı İncelemesi (10. sayfa)
R
5 yıl (7123 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Palit tüm RTX 3000 serisi kartları için Resizable Bar BIOS güncellemesini yayınladı.Kartınıza uygun olan sürümü indirip anakart BIOS güncellemesi ve 465.89 WHQL sürücü güncellemesini yüklediğinizde Resizable Barı aktif edebilirsiniz.Bu özelliği aktifleştirmek için ilk olarak BIOS'tan Resizable Barı etkinleştirmeniz gerekli diğer türlü sürücü güncellemesi yada VGA BIOS güncellemesi yapsanız bile anakarttan aktif olmadığı için çalışmayacaktır.

< Resime gitmek için tıklayın >

Resizable Barın devrede olup olmadığını denetlemek için GPU-Z Resizable Bar sekmesini yada Nvidia Denetim Masası üzerinden Sistem Bilgileri kısmını kontrol edebilirsiniz.

Nvidia Resizable Bar ile ilgili bir yazı yayınlamış.R-Bar destekleyen ve performans artışı olan oyun sayısının son sürücüyle 17 ye çıktığını ve hangi oyunda ne kadarlık bir ortalama artış mevcut olduğu bu yazıda yer alıyor.İncelemek isteyenler için link paylaşayım.


hocam merhaba aynı karttan var fakat sitesinde yeni BIOS'u göremedim ben update yazılımı var sadece onu indirince 2020 aralık sürümü diyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
5 yıl (7123 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Merhabalar,

Resizable Bar Bıos'unu kartın üretici sayfasından indirmiştim,sonrasında ise Bıosların sitede yer almadığını gördüm.Normalde sitede şu an yer alan Bıos eski bir sürüm bu nedenle R-Barı kullanabilmeniz için ilgili ekran kartı Bıosu ve anakart Bıosunun güncellenmesi gerekli,anakartınız ve işlemciniz destekliyor olsa bile ekran kartınıza uygun R-Bar Bıosu flashlamazsanız kullanamıyorsunuz.Eğer anakartınız destekliyorsa önce anakarttan R-Barı etkinleştirin ve ardından size aynı siteden indirdiğim ve ilk günden beri kullanıp hiç bir sorun yaşamadığım R-Barı Bıosu göndereyim.Konu içinden paylaşayım ki Bıos güncellemesi yapmak isteyenlerde faydalansınlar.

Ekleme:Kartınız LHR ise kullandığım R-Bar BIOS u kartınıza flashlayamazsınız.LHR olup olmadığını kontrol etmek içinde yukarıda farkları paylaşmıştım önce ona bakın eğer LHR değilse göndereyim çünkü ben LHR olmayan kartı kullanıyorum ve bu nedenle uyumsuz olacaktır.
Hocam çok iyi olur ben o tool'u indirip güncelledim eski sürümümü kontrol etmedim fakat şuanda vbios sürümüm 94.04.3A.40.85 teyit amaçlı sizinkiyle karşılaştırır mısınız? rica etsem

Edit: Kasım 2020'de almıştım dolayısı ile LHR olması imkansız.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 5 Eylül 2021; 19:53:6 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
5 yıl (7123 mesaj)
Yarbay

Hocam bende ki durumda bu vBios sürümlerimiz aynı tekrardan sizin attığımı kurmama gerek yok sanırım

< Resime gitmek için tıklayın >https://store.donanimhaber.com/5c/d5/36/5cd536a9e4f8239ad3eedcf0166102f1.png

< Resime gitmek için tıklayın >https://store.donanimhaber.com/7f/57/f7/7f57f7110ecf4a5b1d2b4113c03079a0.png





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 5 Eylül 2021; 20:14:7 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Terminator T-800
T
5 yıl (9374 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

R-Bar BIOS ile mevcut BIOS sürümleri aynı bu nedenle gönderdiğim BIOS u flashlamadan R-Barı çalıştıramazsınız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ReflexAction
T
5 yıl (9374 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Rica ederim.İyi günlerde kullanın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ReflexAction
O
4 yıl (360 mesaj)
Teğmen

Dun kartin termal macun yenileme islemini gerceklestirdim ve sicaklik inanilmaz derecede dustu, bosta 32 derecelerde. 27ye. Oyunlarda 64-65 lerde. 58-59 lara kadar geriledi.

Fakat thermal padler inanilmaz kalitesiz hepsi toz gibi olmustu ama elimde olmadigi icin degistirme sansim olmadi.

Bu kart icin kac mmlik thermal pad lazimdir bilen varsa cok sevinirim



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
4 yıl (360 mesaj)
Teğmen

2020 kasimda almistim, sicakliklar cok yuksek degildi ama bi gormek istedim icini acinca gordum ki macun denen bisey kalmamis, padler desen toz gibi olmus



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Terminator T-800
T
4 yıl (9374 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Anladım. Aynı kartı birkaç arkadaşıma daha almıştık. Onlarada sordum ve sıcaklıklarda bir değişiklik olmamış. Elbette elektronik ürünlerde aynı seriden çıksalar bile farklı bileşen kalitesi olabiliyor. Kartı sıfır mı aldınız ve sormak durumundayım oyun dışı işlerde kullandınız mı. Özellikle padlerin eridiğinizi belirttiğiniz için bu tür işlerde aşırı yüklenmede neden olmuş olabilir. Kart kullanımım sizle yakın tarihlerde ve nerdeyse her oyunda tam yüklemeyle kullandım fakat henüz sıcaklık konusunda bir artış oluşmadı. Sadece oyunlarda kullandım. Garantisi bozulmasın diye içini açmadım fakat sıcaklıkları ve vrmları her zaman kontrol ederim ve herhangi bir artış gözlemlemedim. Yinede belirttiğiniz için teşekkürler, iyi günlerde kullanın :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ozan1910
O
4 yıl (360 mesaj)
Teğmen

Cihazi sifir aldim ve oyun icin kullanildi sadece ama pc surekli aciktir isim pc ile oldugundan dolayi gunde 2-3 saat kadarda oyunlarda yuksek kullanim olur. Bende dedigim gibi sicakliklarda yukselme olmadi da merak etmistim elimde de kaliteli macun vardi. Muhtemelen sizde acinca dedigimi anlayacaksiniz



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Terminator T-800
S
4 yıl (2393 mesaj)
Yarbay

Selam hocam inceleme için teşekkürler, sizdeki kart ile Palit RTX3070Ti GAMINGPRO modeli arasında thermal ve gürültü seviyesi olarak bir fark var mı hiç karşılaştırma şansınız oldu mu ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Terminator T-800
S
4 yıl (2393 mesaj)
Yarbay

Teşekkür ederim hocam.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Terminator T-800
E
3 yıl (76 mesaj)
Çavuş

Detayli inceleme için teşekkürler. Kartın oc olmayan versiyonunu cuma indirimlerinden aldım. İşlemciyi de Ryzen 5 5600 olarak değiştirdim. Zaman bulduğumda ben de bir iki sentetik test eklerim buraya.

Overclock işlemleri için de gruptaki mesajlarınızı deneyeceğim 👍



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

R
3 yıl (9344 mesaj)
Yarbay

bende bu kart var furmarkta 82 oluyor servise göndersem işlem yaparlar mı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
3 yıl (967 mesaj)
Yüzbaşı

Gönderin bakımını yaparlar hocam.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @realitych
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.