R

Binbaşı
25 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
1725 (Bu ay: 28)
Gönderiler Hakkında
R
2 hafta
b sınıfı ehliyet için 125cc motor nasıl sürebilirim
haberlere baktım ama kafamda pek netleşmedi. b sınıfı ehliyetim var . 125cc sürmek için tekrar kursa mı katılmam lazım. direk direksiyon sınavına girip alabiliyor muyum.
kafam biraz karıştı bilen biri bilale anlatır gibi anlatabilir mi. teşekkürler şimdiden
R
2 ay
Aykut-_-54 dolandırıcıdır dikkat edin
referanslarına güvenip eleman ile 5 tane ekran kartında anlaştık parayı gönderdim. hurda kartlar göndermiş geri gönder paranı verecem dedi 20 gündür yalan söylüyor telefonlara bakmıyor. o arada başka ürünlerde satıyor dikkatli olun almayın. savcılık dilekçesinide detaylı hazırlıyorum savcılığa vereceğim. tüm konuşmaları indirdim. başkasının ibanını veriyor iban kiralamada yapıyor olabilir. 40 yaşındayım diyor bir de 2800liraya kadar düşmüş . mahkemeye gelsin suratına söyleyecem. . parayı vermiyor bari mal gönder diyorum onada üstüne para alacak şekilde istiyor daha fazla para koparmaya çalışıyor. sakın bulaşmayın.
konuşmaların hepsi kayıtlı numarayı göstermiyorum isteyene özelden atarım. 2 ss ekliyorum sadece.

telefonu 536 280 34 54
melek arslan diye birinin ibanını veriyor
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
R
6 yıl
sistem sanırım darboğaz yapıyor . çözümü?
i5 4590 3.3 up 3.7
gtx 1060 6gb
msi h81m-p33
ddr 3 4x2 1600 ram
600w psu

arkadaşlar sistemim yukarıdaki gibi . sanırım biraz darboğaz sorunu yaşıyorum . işlemci kullanımı ekran kartı kullanımını geçiyor .
pubg de ayarları ortaya alsam işlemci %100e dayanıyor . mecbur ultra-high de oynuyorum fps 90 civarı bu sefer kafa kafaya geliyor kullanımlar .

araca sorun nerede . işlemci mi besleyemiyor . ramleri yükseltsem düzelir mi acaba . siz ne önerirsiniz
R
6 yıl
pc modeme uzak aşırı ping oluyor
telefon kablosu çıkışının olduğu odaya modemi kurduk . benim odam da uzakta . wifi ile 4 diş çekiyor ama online oyunlarda ara ara ping fırlıyor . kablo çekmeyi düşündüm ama arada 3 tane kapı var müthiş bir görüntü kirliliği olacaktı ve kapıları kapatmada sorun çıkacaktı . güçlü bir wifi adaptörü kullanıyorum . ping güzel gidiyor ama bir anda yükseliyor .
sizce ne yapmam lazım . 2018 de bunun çözümü yok mu
R
7 yıl
Modem tavsiyesi
Merhaba . Evdeki modem dudup dururken bozuldu . Zyxell modemdi . Cok cektirdi o yuzden zyxell dusunmuyorum .
Vatan bilgisayardan alacagim modem onerir misiniz . Komple wifiden giriyoruz . Fiyat uygun olursa sevinirim . Tesekkurler
R
7 yıl
kırmızı ekran
pubg oyununa girince bazen kırmızı ekran oluyo ve reset atıyor pc . açıldığında wireless pasif oluyor . alıcıyı çıkarıp takmam gerekiyor .
sorun ne olabilir sizce . ekran kartı sürücüsünü komple kaldırıp temiz kurulum yaptım
R
7 yıl
g102 makro ayarı yapamıyorum
merhaba arkadaşlar mausu yeni aldım. makro ayararını yapıyorum ama sol tuş ve sağ tuşa atama yapılmıyor . onlar sabit yerinde . sol tiki başka tuşa alıyorum ama yinede yerine tuş atayamıyorum . mausta öyle özellik yok mu acaba
R
7 yıl
Arabanin durduk yere hasar almasi
Degeri 25bin tllik bir aracim var . Aldigimdan bu yana iyi bakiyorum . Daha bir yerini surtmedim bile . Ama park halindeyken bakiyorum biri surtmus , bakiyorum ufak bir cizik olmus , en son on kapptun kenarinda cok kucuk gocuk olmus ve etrafinda beyaz iz kalmis . Sanki bisey firlatmislar gibi .

Arabayi degistirip daha iyi bisey almak istiyorum ama bunlari gordukce tum istegim kaciyor. Yine boyle seyler olursa masrafi daha fazla olur diyorum gozum korkuyor . Siz arabanizi nasil koruyorsunuz
R
7 yıl
modem kapanıp açılınca fabrika ayarlarına dönüyor
zyxel VMG3312-B10B model modemim var . yazılımı güncel
modem de ayarları kaydediyorum herşeyiyle kullanıyorum ama biri kapatıp açsın ya da fişini çekip taksın modem kendine format atıyor . herşey fabrika ayarlarına dönüyor . tekrar herşeyi ayarlamak zorunda kalıyorum .

bu hatayı nasıl çözebilirim . teşekkürler şimdiden

bu arada eskiden böyle bir hata olmuyordu . son 1 aydır var . güncelleme ile alakası yok . hatadan sonra güncelledim değişmedi
R
7 yıl
msi 880gm e 41 anakartıma fx 6300 işlemci uyar mı?
msi sitesinde 880gms e41 (fx) yazıyor . acaba bu anakartımın güncellenmiş galimidir . benim 880gm e41 de fx 6300 kullanmak için ne yapmam lazım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.