Merhaba arkadaslar ben de tj 75 var dun mikrofonun da sorun vardi actim.sonra komtrol edip kapadim.simdi acilmiyor.acma tusuna basimca hic birsey olmuyor.elektrik kablosunu takiyorum.bisey yok.sorun ne olabilir?
Ekran kartı yüke girince çok ısınıyor. Ben fanı Notebook Fan Control programını kullanarak son hızda kullandım uzun bir süre, sizdeki gibi bir sıkıntı çıkmadı. Fanı otomatikte bırakmak riskli ekran kartı çok ısındığı için. Hwmonitor ile sıcaklıkları kontrol etmek gerekiyor.
Ekstra altında aliminuyum soğutucu var. 2 tane fan çalışıyor. Elliyorum buz gibi. Yine de yapmak lazım mı? Ben oyun oynamıyorum ama download yaparken tüm gün açık bıraktığım oluyor
Bende de var soğutucu ama ekran kartı sıcaklığına bir etkisi yok bendeki soğutucunun. Hwmonitor'u açık bırakabilirsiniz, çok bi' kaynak harcamıyor zaten. Programdan ekran kartı ve işlemcinin en fazla çıktığı sıcaklığı da görebilirsiniz tüm gün açık bıraktığınızda. Tabii normalde sıcaklık normal seviyede bende ekran kartı frekans düşürdüğü için, sıcak çalışma olayı yükte oluyor. İndirmede yüke gireceğini sanmam; başka bir sorun da olabilir, bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 2 Mart 2020; 22:21:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >