S

Yarbay
15 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
468 (Bu ay: 13)
Gönderiler Hakkında
S
2 yıl
Aynı gün bir araç alıp , aynı gün başkasına satabilir miyim ?
Böyle bir durum oluştu.
S
2 yıl
Ön cam filmi ceza var mı yok mu?
İkinci el aldığım aracımda düşük numara da olsa önde film var. Çıkarmadım kullanıyorum. Bir sorun yaşar mıyım? Çevirmeye denk gelen oldu mu bu konu ile ilgili?
S
4 yıl
Fabrika çıkışlı Karartılmış arka cam olan araca film tavsiyesi
Arkadaşlar arka camlarda orjinal fabrika çıkışlı koyu camlı araç var. Film olarak kaç numara tavsiye edersiniz?

Sadece onlere 1 düşünüyorum arkalari ellemeyeyim diyorum. Yada 2 mi daha iyi olur. 2 olunca arka camdan koyu olmasını istemiyorum aynı olsun en azından. Yaptıran varsa tavsiyelere açığım.

Bu arada servis te ücretsiz takılacak. Yani arkalara da takılabilir.

< Resime gitmek için tıklayın >
S
6 yıl
Lütfen artık baz donanım araç almayın.
Son bir kaç aracımda yaşadığım olayı paylaşmak istiorum. Bu ne işe yarar bu ne işe yarar, ne gerek var diyerek boş araba almak büyük pişmanlıktir. Bizzat yaşadıgim bir şey olduğu için paylaşmak istedim. trendline, visia, Joy, enjoy gibi donanımlari olan araçları almayın. Paraniz b sınıfına yetiyorsa iyi donanım b alın. Gidip boş c d almayın. İnsan dolu araçtan geçince kıymeti çok iyi anlasiliyor. Sıfır boş araç yerine 2. El dolu araç alin. Yaşınız kaç olursa olsun. Sonra pişman olmayın. Sadece donanım değil çoğu araçta kalite farkı var. İki farklı araç gibi geliyor insana. En son sıfır qashqai visia araç aldım bin pişman oldum. Sattım şimdi egea Lounge dizel otomatik kullanıyorum dünya varmış diyorum. Anlatmak istediğimi anlattığımi düşünüyorum. Herkese keyifli sürüşler.



Edit : Herkes donanım diyince park sensörü, ekran, jant falan sanıyor. Donanımlı arabaya biner binmez fark hissediliyor. Aynı araba değil de sanki iki farklı araba gibi. Koltuklardan tutun, malzeme kalitesine kdar çoğu şey değişiyor ve kalite algısı çok farklı oluyor. Özellikle belirttiğim konu şu idi. Yukarıda bazı paketler yazdım ki Markaları herkes biliyor. Bu paketlerden uzak durun. Bunlar bu arabalara hakaret gibi bişey. En az Orta paket alın.
S
6 yıl
Otomobil de geçmeyen hayvan kokusu için yardım
2. El araç aldım o kadar dikkat ettim herşeyine baktım ama gene oyuna geldim. Araç mükemmel temizlikte motor, kasa iyi ama farketmeden itelediler. İkinci elde ben meleğim diyen yalan söylüyor dikkat edelim.

Konu şu bagaj da ağır bir koku var. İyice kokladim halı üzerinde kesinlikle eminim bir hayvan ölmüş. Koku çıkmıyor. İçeride de hayvan kokusu var ama bagaj daki gibi ağır değil.
Aldığım adam çoban köpeği yetiştiriyormus sanırım aracın içinde taşıdı etti hayvanları.

Ne yapmamı öneriyor sunuz? Sonax temizleyici ve velet koltuk temizleme denedim ama pek fayda etmedi.

Bu ozonla profesyonel temizleme deneyeceğim ama önce yapmam gerekdn var mı?
S
6 yıl
SUV araçlar neden kalıbının arabası değil ?
Saçma gelebilir ama demek istediğim şu. Arabaya bakıyorsun dışarıdan heybetli falan. İçine biniyorsun bi numara yok. Bagaja bakıyorsun yine küçük. Ben de SUV sevdasına kapılıp qashqai makyajlı kasa aldım. bagaj ufak , arka koltuklar çok dar geliyor.

Nissan Qashqai nin içi kesinlikle Nissan Note dan daha dar. Özellikle diz mesafesi qashqai nin abartısız 1,5 katı var. Hani bu dingil mesafesi olayı nerede ? nerde bu mesafe çok merak ediyorum.

Fort Kuga içine oturuyorsun focus ile turneo ticari araç işe hiçbir fark hissedilmiyor.

Seat leon a oturuyorum arkadası daha geniş qashqai den. 308 e bakıyorsun 208 ile aynı.

Mitsubsihi attrage bakıyorsun Suv ları geçtim D segment araçlar kadar geniş.

Bu firmalar neden iç hacmi düşünmez ? Kıssadan hisse araçların dışına değil içine bakmak lazım. Görünüşe ve hava atmaya bakmamak lazım.
S
7 yıl
Cam filmi önerisi 3m kaç numara tercih etmeliyim?
Gümüş gri sıfır araca 3m black shade serisi cam filmi hediye edilecek. Koltuklar siyah. Bu renk tonlari sanırım her marka da farklı farklı ama 3 kademe düşünürsek sizce nasıl yapmalı? Karartmalı cam bulunmuyor.

Hepsi 2 yapıyorlar genelde. Önler 1 arkalar 2 mi yapmalı?

< Resime gitmek için tıklayın >
S
7 yıl
1.6 dizel motor en performanslı olanı hangisi
Arkadaşlar 1.6 hacme kadar manuel en performanslı dizel ünite ve araç kombinasyonuhangisi acaba? Kısaca uygun vergi ile uygun bir araç ile en iyi performansı almak istiyorum.

1.6 multijet egea iyi gibi geldi ama bilemiyorum.
Bundan önce 1.6 110 hdi 2010 3008 aracım vardı performansı gayet iyiydi.. Ama bu sefer en iyisini arıyorum.

Hdi motorlarda çok memnun kaldım yıllarca kullandım.. Şimdi benzin de aynı tadı alamadım.

Fiyat olarak da ucmasin. 70-80-90 ı geçmesin

Son olarak da motor ile birlikte arac modeli de yazalım. Çünkü arkadaşın dediği gibi 1500 kg kasa ile 1250 kg kasa da performans farkı oluyor. Opel Astra mesela 1400-1500 kg performans kaybı olabilir. Veya hyundai eski i30 kasa 1500 kg çok ağır.
S
7 yıl
Araç alımında kaparo
Arkadaşlar kaparo verdim ama araç hala gelmedi. İptal etmek istiyorum.. Bu konuda yardımcı olurlar mı yoksa zorluk çıkarırlar mı? Bugün gideceğim bayiye ne demeliyim geri almak için?
S
8 yıl
Laptop Wifi hız sorunsalı
Arkadaşlar evime Superonline Fiber 100mbit internet bağlattım.Modemin yakın bölgesinde cep telefonu ile hız testi yaptığımda hızı tam alıyorum. Uzakta hız düşüyor tamam bu normal.

Ancak 2 adet laptop ile denedim.Ethernet Kablolu denediğimde hızı tam alabiliyorum.

Kablosuz denediğimde modem yanında 25 mbit diğer odalarda 15-20 mbit arası hızım oluyor.Uzakta olduğumdan diye düşünmüştüm ama modem yakınında da hız alamadım.Ben access point de alsam hızım yükselmez gibi geldi.Harici wireless usb modem mi alsam.

Bu durumda olan var mı acaba ? Windows 7 kullanıyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.