Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
704
Tıklama
0
Öne Çıkarma
p990i mi p910i mi
J
16 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, se nin p serisi telefon almak istiyorum. Bu iki model arasında takıldım. Yanlız lütfen tavsiyelerinizi direk özellikler açısından yapmayınız.
p990 tipi hoş ama ekrana yapışan klavye beni düşündürüyor. Özelliklerini ele alacak olursak çok güzel özellikleri var ama çok sorun çıkartıyor diye duydum bu sorunlar düzeltildi mi?
p910 tam bir efsane ama özellikleri biraz geri kalmış zamanımıza göre. Lakin fiyatı tam benlik. Yani kısaca aradaki farkı vermeye değer mi?



F
16 yıl
Yüzbaşı

ikinci el bölümüne bak 2 aylık teknosadan alınma p990 satıodu biri 350 ye kaçırma git onu al hemen bu devirde artık p990 p1 warken kim p910 a para werir ayrıca ekrana yapışan klavye falan demişsin ne demek istedin anlamadım kuzende war çıkardık üstteki tuş takımını zaten kutunun içinden aparat çıkıo çok daa düzgün duruo


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
16 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

yapışık kapak derken, tuş takımını çıkarınca gövdede kalan qwerty klavye. p990 350 liraya bulamam. Birazda maddiyat meselesi yani


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
16 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Neyse verdim siparişi artık. Yardımlarınız içinde çok teşekkürler. Bakmıyorsunuz sanırım buralara. Bu arada ikinci el bi p910 siparişi verdim 275 liraya garantisi devam ediyor, 1gb hafıza kartı var temiz olduğunu iddia ediyor satan arkadaş. Artık ödemeyide yaptık hayırlısı. Öyle fazla para veremezdim.



J
16 yıl
Yüzbaşı

hayırlı olsun..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.