Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
133
Tıklama
1
Öne Çıkarma
OpenAI, medya devi News Corp ile lisans anlaşması imzaladı
D
4 ay
Binbaşı
Konu Sahibi

OpenAI, medya devi News Corp ile lisans anlaşması imzaladı
OpenAI, The Wall Street Journal, New York Post ve The Daily Telegraph gibi gazetelerin sahibi medya şirketi News Corp ile anlaşma imzaladı. Bu anlaşma ile OpenAI, yapay zeka eğitimi ve kullanıcı sorularını yanıtlamak için News Corp yayınlarındaki güncel ve arşivlenmiş makalelere erişim hakkı kazanıyor.



5 yıl için 250 milyon dolar



OpenAI'nin News Corp ile yaptığı anlaşma önümüzdeki beş yıl için nakit ve OpenAI'ın teknolojisinin kullanımını da içerecek şekilde 250 milyon doların üzerinde bir değere sahip olabilir.



Ayrıca Bkz.OpenAI, “tehlikeli yapay zeka” ile mücadelede sözünü tutmadı



OpenAI daha önce de, The Associated Press ve Financial Times gibi büyük yayın kuruluşlarıyla benzer lisans anlaşmaları yapmıştı. The New York Times, New York Daily News, Chicago Tribune ve The Intercept gibi bazı yayın organları ise OpenAI'ye dava açmıştı. Haberlerinin ChatGPT'nin eğitimi için kullanıldığını belirterek hem OpenAI hem de Microsoft'u telif hakkı ihlaliyle suçladılar.



 




Kaynak:https://www.theverge.com/2024/5/22/24162782/openai-licensing-deal-wall-street-journal-news-corp

 Haberi Portalda Gör

H
4 ay
Binbaşı

Bence ucuza satmıslar gazeteleri.. Siz 250 milyon dolar verin biz gazeteciligi bırakalım demisler resmen.. Bunları esas oyacak olan The New York Times.. Onlar milyon olmaz milyar dolar istiyoruz dediler ve mahkemeye gittiler.. Bakalım göreceğiz The New York Times davası ne olacak..



S
4 ay
Yarbay

5 yıla batar bunlar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.