Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 1 mobil kullanıcı
30218
Cevap
763497
Tıklama
28
Öne Çıkarma
Cevap: NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (624. sayfa)
G
9 yıl
Yarbay

A
9 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: BohemianRhapsody

quote:

Orijinalden alıntı: Tornavidaİsmail

hadi yine iyisiniz msi cılar
http://www.hepsiburada.com/msi-nvidia-geforce-gtx-1070-gaming-x-8gb-256bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-gtx-1070-gaming-x-8g-p-BD805677
http://www.hepsiburada.com/msi-nvidia-geforce-gtx-1080-gaming-x-8gb-256bit-gddr5x-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-gtx-1080-gaming-x-8g-p-BD805635

Çok sağol hocam 1070 sipariş ettim. İnşallah cw li değildir bakalım

kaç tl idi hocam şuan stok kalmadığından bakamıyorumm


Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
9 yıl
Yarbay

400 Dolar fark var, performansa bakıyorsun o paraya değecek hiç bir fark yok. Kendi fikrim 1080'e verilen paraya cidden yazık.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Zero Limit
A
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

benim gtx780 e göre gözümle görebildiğim tek eksisi firefoxta bol bol tab açarak kullanırım o sekmeleri kaparken açarken baya bir gecikiyor hatta bazen takılıyor. bu configte bir pc nin bunu yapması imkansız olmalıydı. latency ile ilgisi olduğunu düşünüyorum.

Ekran kartı ile değil işlemci ile alakalı bir durum olması lazım hocam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
R
9 yıl
Yarbay

İşlemci sıcaklığınızda anormallik var yalnız. Güvenilir aralığın üstüne çıkmış gibi geldi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Ustanak
E
9 yıl
Yarbay

Amazon a RSS kurmuştum aylar önce.. Stok girerse hemen haberim olsun diye... Biraz önce RSS alarm çaldı ve 1080 FTW stokta gözüktü. Deneme amaçlı sipariş verdim ve kabul etti.. Göz açıp kapayana kadar stok kayboldu siteden ama siparişim hala order sayfamda.. Saniyelik bir işlemdi Napıcam bu order ı bilmiyorum.. Dursun böyle kenarda

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 12 Temmuz 2016; 13:24:13 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
9 yıl
Çavuş

K
9 yıl
Binbaşı

Ç
9 yıl
Yarbay

Yazmasına Gerek Yok Öyle Olduğunu Bilmek Lazım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @EnC0DeR
S
9 yıl
Yüzbaşı

@IzzeT T.

Oyunlarda mikro donmalar yada daha büyük ölçekli donmalar,kare atlamaları, akışkanlığın bozulması, fps iniş çıkışları,seslerin çatırdayarak gelmesi,mouse input lag vb. şeylerle sorun kendini belli ediyor.

@Zero Limit

Herhangi bir donanım revizyonunda değişim kararı falan çıkaracaklarını zannetmem 3.5gb ramli 970 leri satarken olabilir böyle şeyler deyip müşterilerine utanmadan satmaya devam ettiler(Konuyla alakasız olacak ama Steve Jobs Iphone 4 için siz telefonu tutmayı bilmiyorsunuz ondan çekmiyor demişti kafa aynı kafa yani) hatta ilk başlarda yurt dışı forumlarında millet firmalar bu sebepten dolayı kartları iade almıyor diye topa tuttu Nvidia yı sonradan yumuşayıp iade almaya başladılar.

@Gaara34

Maxwell ve önce serilerinde de yaşayanlar vardı bu sorunu ama tek tük yani lafı edilmeyecek oranda olduğundan bu kadar gürültü kopmadı.

Eski nesil tek kartlı konfigurasyonlarda bu sorunu yok sayabiliriz. Ama mesela mayıs ayında kartlarımı sattım kullandığım Asus Strix 970 SLI idi.

O kartları kullanırken sistem boşta latency gayet iyi iken oyuna geçtiğimde 1400 lere falan fırlıyordu. Seslerde çatırdama,input lag yoktu ama korkunç derecede mikro donmalar ve kare atlamaları vardı insanı çileden çıkartıyordu. Bu sorunu sineye çektim aylar boyu. Bu sorunu kısmen Battlefront a özel çıkan driverda halledebildiler biraz olsun nefes alabildim latency oyunlarda 1400 den 300 ler civarına indi ama tamamen çözülmedi.Kartları sattığım mayıs ayında da hala devam ediyordu bu sorun.
Hatta sorun anakarttamı diye vatan bilgisayarda çalışan bir tanıdık vasıtasıyla teknik servisinde test için ASUS 290 CF yapıldı Latency en yüksek 200 dü !

Eski nesilden yeni nesile aktarılmış sürücülerle düzeltileceği vaadedilen 3 sorun var:

144hz downlock bug
144Hz mouse input lag-Stuttering
SLI Latency

Birde Latency problemi üstüne bunlar yeni eklendi DVI Pixel Clock sorunu ve Flickering

http://www.guru3d.com/news-story/geforce-gtx-107-and-1080-dvi-pixel-clock-at-330-mhz-issues.html





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwpnX -- 12 Temmuz 2016; 14:18:36 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Zero Limit , @IzzeT T. , @Gaara34
E
9 yıl
Teğmen

1885 liraya geldi hocam. Bu kadar pahalı karta 5 lira kargo almasalardı daha iyi olurdu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @agnestico
F
9 yıl
Yarbay

Peki hocam son kullanıcıya etkisi ne bunların? Var mı 60fps bir video bunu görebileceğimiz? 30fps demiyorum zira o kadar düşük frame rate ile normal görüntü bile kasıyor gibi geliyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @EnC0DeR
S
9 yıl
Yüzbaşı

Latency etkisini yazdim onceki mesajlarimda videoda paylastim.

Yeni cikan sorunlardan DVI kucuk bir kitleyi etkiliyor soz etmeye pek degmez.144 hz monitoru olanlarda benim gibi bazi sorunlar var fps dusmesi input lag kartin saat hizini dusurmesi vs.

Flickering oyunda goruntunun titremesi halledilir yeni suruculerle daha oncede yasandi eski nesilde bu sorun ama su anda mesela Tw Warhammer,Hitman de falan siddetli bir bicimde yasamistim oynayamadim o oyunlari.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwpnX -- 12 Temmuz 2016; 14:52:42 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Firaristt
C
9 yıl
Yüzbaşı

1.Bu msi gtx 1080 founders ile gaming arasında ki fark ne
2.gtx gaming x 2800 e buldum alınır mı ?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
9 yıl
Yarbay

Beyler çok acil yardımınız lazım amazondan 439$'a evga gtx 1070 alıcam hemen şimdi 92$'da vergi ve kargosu var toplam 1550 civarına denk geliyor. Ödeme cinsini USD seçtim fakat place your order in usd dersem kartı satın almış olacağım fakat benim kredi kartım yurtdışı alışverişlere 4 taksit yapabiliyor onu nereden ayarlayacağım?

Yanlış alarm satıcı amazon değilmiş..Neyse bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi? taksit yapma olayını nereden seçiyoruz acaba ürünü alırken?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 12 Temmuz 2016; 14:59:31 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Yarbay

521 dolara mal oldu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Daante
A
9 yıl
Yüzbaşı

Bildiğim ve hatırladığım kadarı ile söylüyorum, yanlışım varsa affola.
Bankanın müşteri hizmetlerinden talep ediyorsun. Yurtdışı taksit kampanyalı ise komisyon ödemiyorsun, kampanyalı değilse belli bir komisyon oranı talep ediyorlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDUIN1 -- 12 Temmuz 2016; 15:10:10 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @brnbry
F
9 yıl
Yarbay

Hocam videonun framerate'i zaten düşük olduğu için pek anlayamadım ondan. Ama önceki sayfada 60fps'lik bir video var onda akıcılık biraz bozuk gibi geldi. Sanki frametime sorunu gibi geldi bana Bazen bende de fps ani düştüğünde(patlama vs olduğunda) benzer durum oluyor ama 30 küsür fpslere düşüyor 50-60'tan o yüzden normal karşılıyorum açıkçası. Ama bunlardakinde frametime ile alakalı bir şey de bulamadım. belki ondan dolayıdır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @EnC0DeR
M
9 yıl
Yarbay

ASUS GeForce GTX 1070 8GB ROG STRIX Graphic Card (STRIX-GTX1070-8G-GAMING)
430$ + 92$, Net Kâr = 500 TL
https://www.amazon.com/gp/product/B01HEQYQHA

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx1070-rog-strix-8gb-gddr5-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html


Vergi geri gelirse foruma bir şeyler ısmarlarsınız beleşe almış oluyorsunuz.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
9 yıl
Yüzbaşı

1.505 TL ye tekabül ediyor hemen hemen valla çok iyi fiyat hocam elinize ulaşınca ss'lerini isteriz bende çünkü amazondan bu fiyata bulursam hemen kapacam hocam :)




Bu mesajda bahsedilenler: @marxx