Öyle tek başına zor da. Oturup sırf nothing else matters çalmak için gitar alınmaz benden söylemesi. İlk başta oturcan ritimlere akorlara çalışıcan. Biraz notaları öğrencen, azcık parmak hızlandırıcan bu aralar bazı kolay şarkıları çalarsın. Ondan sonra nothing else matters öğrenirsin. Ama benden söylemesi öyle bir olayı yok çalana kadar uf manyak diyosun çalıyosun uf süperim manyağım diyosun 1-2 gün geçiyo büyüsü bitiyo bidaha da hiç çalmıyosun. Tabi birilerine hava için çalcaksan o ayrı.
1.5 ay fln önce temellerden git. Parmak egzersilerinden fln sıkılmadan yap güzel çalmak istiyosan ilk 1 ayda parçalara geçersiniz. Sonra parçalar gelir alıştıktan sonra rahatlıkla çalarsın.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.