2.5 kat artırmadı. 2 - 2.5 litre artırdı. Tam dolu depoyla Şehir içi 800 km yol yaptıktan sonra benim yakıt lambası yanardı normalde. Hankook kış lastiğimle 619 km yol yaptıktan sonra yakıt lambası yandı.o da yaklaşık yüzde 25 yakıt sarfiyatını artırdı gibi görünüyor. Tabii ki bu artışın tek sorumlusu lastik değil kış şartları, soğuk havalar da etkili olıyor.
Arkadaşlar yarım kış lastiği alacam ama ne alacağıma karar veremedim Nokian Goodyear ve Continental arasında kaldım. Malum Konya'da her zaman kar yağmıyor ama bu sene ~40 cm falan yağdı.Ana yollar belediye sağ olsun açık ve tuzluyorlar.Devamlı doğudaki gibi kar yağmadığı için hangi lastiği almam daha mantıklı ben Nokian D4 almayı düşünüyorum pişman olurmuyum?
Peki yağmursuz yani kuru havalarda falan yanakları açılıyor mu? Kaç senedir kullanıyorsunuz? Konyanın bazı yolları bozuk(köy yolları) bu yollarda lastiğe bir şey olurmu? Sonuçta yumuşak teker.
yalnız hankook un yakıtı 2.5 kat arttırması ilginçmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @UssuzAdam