Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
196
Cevap
6036
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nokia'nın akıllı saat prototipi ortaya çıktı: Facet
F
11 yıl
Moderatör
Konu Sahibi



Nokia'nın akıllı saat prototipi ortaya çıktı: Facet


 

Giyilebilir teknolojiler, dünya devi firmaların üzerine yatırım yaptığı yeni nesil segmentlerin başında geliyor. Galaxy Gear modeli ile Samsung ve Smartwatch modeliyle de Sony, bu alanda ürünlerini pazara sunan ilk firmalar olurken, Apple ve Nokia'nın da kapalı kapılar ardında hazırlıklarını sürdürdüğü biliniyor. Microsoft çatısı altına giren Nokia'nın, önümüzdeki yıl içerisinde akıllı saatini duyurması beklenirken, yapılan patent başvurusunda ortaya çıkan video, Nokia'nın erken mühendislik örneği akıllı saat prototipini de gözler önüne erdi.

 

Samsung Galaxy Gear'ı çok yenilikçi bulmadıysanız eğer Nokia'nın Facet adını verdiği yenilikçi çözümü bu noktada dikkat çekebilir zira çoklu ekran yaklaşımı ile hazırlanan saatte, ekranlar arasında geçmek yerine bileğinizi hafifçe hareket ettirerek diğer ekranları görebilr ve her ekranda farklı uygulamalar çalıştırabilirsiniz. Henüz detayları hakkında net bir bilgi olmayan prototipin çalışıyor olması, Nokia'nın akıllı saat pazarı için uzunca bir süre önce karar kıldığı ve mühendislik çalışmalarına başladığının güçlü bir göstergesi olarak değerlendirilebilir. 

 

 Haberi Portalda Gör

M
11 yıl
Yüzbaşı

bu projenin bir parçası (giyilebilir teknolojiler)http://www.youtube.com/watch?v=IX-gTobCJHs



E
11 yıl
Yarbay

E
11 yıl
Yarbay

K
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Videoyu izlemek için tıklayınız

http://youtu.be/IxwfuC4w_ic


açıklamada


"This is my third design concept inspired in Nokia"


yani gerçek değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.