Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
284
Cevap
25361
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Need for Speed™ Unbound - 2022 | ANA KONU | (PC)
_
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >
Dağıtıcı: EA
Geliştirici: Criterion Games,Codemasters
Oyun Motoru: Frostbite
Platform: PS5,Xbox Series,PC
Çıkış Tarihi : 2 Aralık 2022


----------------------
TRAİLER
----------------------


https://www.youtube.com/watch?v=H2Y8XCe7F9E


https://www.youtube.com/watch?v=Xh4xziFdip4




-----------------------------
HABERLER
-----------------------------


28/06/20 - BRIDGESTONE lastik lisansı alındı.
02/03/21 - Yeni Need for Speed, 2022 yılına ertelendi.
23/01/22 - Tom Henderson Twitter'da paylaştığı bir gönderide, EA'nın bir sonraki Need for Speed oyununun bu yılın Eylül veya Ekim aylarında çıkmasını beklediğini söyledi.
12/02/22 - Tom Henderson Twitter'da Yeni NFS oyunu için Codemasters yardımcı (Destek) stüdyo olarak görev yapacağını söyledi.
09/04/22 - Yeni NFS oyunu Kasım ayında çıkması bekleniyor.Ayrıca oyun sadece yeni nesile çıkış yapacak.Oyunun Miami’de geçebileceği ve Underground rotasını takip edebileceği de bilgiler arasında.(Gamespot)
14/04/22 - Jeff Grubb'un aktardığına göre gerçeğine çok yakın bir Chicago'da (Şikago) geçecek olan yeni Need For Speed oyunu, çok oyunculu mod için NFS Autolog platformundan da faydalanacak.
15/04/22 - Jeff Grubb'un aktardığına göre oyununun foto gerçekçilik seviyesi ile grafik açısından oyuncuları fazlasıyla memnun edeceği, ayrıca anime temalı stickerlar ve öğeler ile popüler kültüre göz kırpacağı ifade ediliyor.
24/04/22 - Yeni Need for Speed'in Haritası ve Düşük Kaliteli Ekran Görüntüleri Sızdırıldı.

https://www.ea.com/games/need-for-speed/need-for-speed-unbound/about/car-list?isLocalized=true&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber


-----------------------------
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ
-----------------------------


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 10 Kasım 2022; 16:13:39 >

Bunuda 999 TL den çıkarırlar. Gerçi kim alacak orası ayrı konu.
Yoruma Git
Yorumun Devamı Terminator T-800 - 3 yıl +4
T
3 yıl
Yarbay

Bunuda 999 TL den çıkarırlar. Gerçi kim alacak orası ayrı konu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
3 yıl
Yarbay

Ya Arkadaş cok zor değil , UnderGround , Most wanted , Carbon Şu hikayeyi başlatacak bir oyun yapsalar tadindan yenmez..



R
3 yıl
Yarbay

B
3 yıl
Binbaşı

Saçma sapan ötesi bir oyun geliyor. 1200 lirada fiyat çekmişler. 200 lira bile etmez bu şekliyle.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Binbaşı

Hala şu şirketi savunanlar var. Milliyetçilik var büyük ihtimal. EA bitmiş bir şirket. Tüm serilerini öldürmüş. Bir Fifa kaldı elinde o da ne kadar iyi gidiyor bilmiyorum. Başarılı oyunu yok 1-2 farklı oyun dışında. Yerelleştirme yok. Bölgesel Fiyatlandırma yok. Oyuncularını dinleme yok. Adamlara C&C remaster collectionda kaç yerden yazdım bu fiyat aşırı fazla remaster iki oyuna 3 yeni strateji oyunu parası alıyorsunuz Türkiyede diye. Yabancılar bile hak verdi bana. Yeni nfs toplama bir şey olacak her halinden belli. İyi olmayacak.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB9C04491 -- 24 Kasım 2022; 23:2:18 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
3 yıl
Yarbay

Battaldan öyle bir tokat yedi ki bundan da yiyecek ie geyms





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 9 Nisan 2022; 20:35:49 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
3 yıl
Yarbay

Popüler Teknoloji Konuları (Saatlik) kısmında görünce şaşırdım ama konu bıraktığım gibiymiş.

Muhtemelen hemen hemen herkes geçmişte Underground 1-2 veya en azından Most Wanted oyuncusu olmuştur. Her sene tabii bu beklentilerle beklemeye başlıyoruz ve heyecanlanıyoruz ama henüz tam anlamıyla o minvalde bir yapım göremedik.

NFS 2015 oyunundan beri eski havasını yakalama çabası eşliğinde olduğundan dolayı son yapımları ben şahsen başarılı buluyorum ama tabii Most Wanted sonrası ve NFS 2015'e kadar olan yapımlarla karşılaştırdığımız zaman durum böyle. Yoksa yukarıdaki cümlemde belirttiğim gibi henüz tam manasıyla eski NFS havasını yakalamış durumda değiliz.

Hayırlısı artık...



K
3 yıl
Yüzbaşı

Şu oyunlar aşırı arcade olmasa oynanacak oyun aslında. Pistte simülasyon olsun istemiyoruz birazcık arabayı hissedelim be usta.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
3 yıl
Yarbay

Ben de o niyetle başlayacaktım ama bir baktım Steam'da Heat da var. Onu fark bile etmemiştim indirdim hemen. 2015, Payback, Heat arasında en oynanabiliri Heat oldu. Ona sardım ben de, o kadar kötü oyunlar değil aslında ama UG 2 özellikle kusursuz kabul edilebilecek bir oyundu. Bir de UG2 EA'nın en çok özendiği NFS olabilir çünkü her bir araç için tek tek özelleştirilmiş yüzlerce modifiye parçası vardı. Tamam belki 20 çeşit tampon vardı ama 206'dan Skyline'a kadar her araç için tek tek düzenlenmesi gerekiyor (Tampon yerlerinin oturması, genişliğinin uyması v.b). Ayrıca performans kısmı gerçekten simülasyon gibiydi. Takılan her parçanın ayrı bir görevi vardı ve ona göre arabanın tepkileri değişiyordu. "Remove Top Speed Limiter" hariç Tüm performans geliştirmelerini yapınca canavar gibi hızlanan ama 200 km civarı bir hızda gaz kesen bir alet oluyordu mesela.

2015'in atmosferini cidden sevdim. Karanlık ve yağmurlu havası çok güzel. Sesler yine bence çok güzel, özellikle supercharger sesine bayıldım. Boost göstergesi ile birlikte bana ciddi ciddi UG 1/2'yi anımsattı. Onda da turbo blowoff sesi falan vardı çok tatlıydı. Yani oyunu bitir-e-mesem bile sırf o atmosferde turlamak için tutarım bilgisayarda.

Bakalım bu yeni çıkandan Heat sonrası umutluyum ne yalan söyleyeyim.




Bu mesajda bahsedilenler: @Absnthe
H
3 yıl
Yarbay

B
3 yıl
Binbaşı

Bune beyler Heat e araç ve map dlcsi geldi galiba




bu arada baya anime çizim duman efekti falan koymuşlar baya leş bir oyun geliyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bat-Man -- 6 Ekim 2022; 16:59:48 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
3 yıl
Yarbay

https://store.steampowered.com/app/1846380/Need_for_Speed_Unbound
Dead Space 999 TL den açılınca bu oyunda böyle olur diye tahmin etmiştim ama az olmuş çünkü 1200 TL Standart sürüm, 1400 TL den Deluxe olarak ön siparişe açılmış. EA Play abonesi olanlara % 10 indirimli. Heat' i geçen 25 TL ye hak ettiği fiyattan almıştım ama bu oyunun o seviyelere düşmesi için sanırım ömrümüz yetmez. Ne hale geldik.



O
Arkadaşlar, olmayacak, beğenmeyeceğiz...

Neden, NFS konularında hep yazıyorum. Underground zamanında bu işin devrimi idi. Önceki NFS'lerde böyle bir tema yoktu, trafikte hayallerdeki araçlarla gazlıyorduk. Underground ve zamanının Fast and Furious'u ile "modifiye" işi öne çıktı ve tema oldu. Herkesin ilgisini çekti.

Eh, o zamanlar bizler de çoluk çocuğuz, çok hoşumuza gitti. EA da bunun ekmeğini yedi.

Sonrasını neden beğenmedik, hep U2 U2 dedik?
Adamlar şimdi U2 yapıp koysa yine beğenmeyeceğiz. Çünkü aslında gerek sürüş, gerek içerik olarak sonra çıkanların da çok farkı yoktu.

Hep aynı sürüş, hep aynı tarz, vesaire vesaire.

Hele hele Heat'te falan iyice batırdılar, gaza basıyorsun, araçlar gidemiyor, yerinden kalkamıyor iki saat falan. Lan o nasıl sürüş dinamiği?

Payback idi galiba, o biraz Forza Horizon'a özendi, ama o da olmadı.
Run'da ufak da olsa bir senaryo vardı ama çok kısa sürdü, o da bir şeye benzemedi.

Bir türlü olmuyor ama adamlar her şekilde her türde deniyorlar. Ancak tabi hiç bir zaman tam kanalize olmayıp "biraz ondan biraz bundan alalım" denilince böyle.

Şimdi de nereden akıllarına geldiyse anime, grafiti işlerine girişmiş mallar.
EA hep böyle idi aslında, böyle olmaya da devam edecek. Hedefleri bizler değiliz, çoluk çocuk.
13-15 yaş, daha ilerisi değil.

O yüzden çok umudum yok bundan da...

Project Cars'ta bile adamlar aynı aptal stratejiye dönmek zorunda kaldı ya düşünün.
PC1-2 simülasyon yarış iken, adamlar PC3'te tüm araç fiziği vesaire dinamiklerinin içine etti ve oyunu arcade'e çevirdiler resmen.
Simülasyonu herkes oynayamıyor, simcade olsa bile oynayamıyor insanlar, bkz Forza Horizon, buna zor diyen var ya
Niye, çünkü çoluk çocuk demiyor ki ben kontra vereyim, az basarsam az dönsün, aracı kontrol edeyim... Yok, ben tam gaz yapayım, sağ sol yaptım mı çat diye dönsün, başka şeyle uğraşmayayım.

Eee, firmaların da işine geliyor.



R
3 yıl
Yarbay

G
3 yıl
Yarbay

Arkadaşlar koca donanım haber forumunda sadece ben mi oynadım bu oyunu?

Pc ultra ayarlar.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 2 cevap geldi.
L
3 yıl
Yarbay

_
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

EA Play ile 10 saat. EA Play Pro İle Sınısız oynayabilirsin.



G
3 yıl
Yarbay

1440p'de çalışıyor oyun zaten. O kadar oyun denedim, hiçbir oyunda gpu kullanımı bu kadar düşmemişti. 6900xt'ye 5800x3d'nin de dar boğaz yapmaması lazım artık.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @OzanSRC
İ
3 yıl
Yarbay

Forza oynadıktan sonra bu oyunu seven yarış oyunundan anlamıyordur ve kendine saygısı yoktur. Uzun zamandır bu kadar berbat bir arcade oyun oynamadım. Fizik vs yok oyunda kontroller de leş ötesi. Nasıl katlanabiliyorsunuz şu oyuna? 10 saat deneme süreci var 20. dakikasında sildim oyunu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtalyan Aygiri -- 8 Aralık 2022; 14:31:35 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.