Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
102
Tıklama
0
Öne Çıkarma
NBA 2KVR Experience için Tanıtım Videosu Geldi [Güncelleme]
B
7 yıl
Moderatör
Konu Sahibi


 
   [Güncelleme] 2K, kupaları ortaya çıkan NBA 2KVR Experience'ı resmi olarak duyurdu ve bir de tanıtım videosu paylaştı. Tanıtım videosuna en alt kısımından ulaşabilirsiniz. NBA 2KVR Experience; PlayStation VR, HTC Vive ve Samsung Gear VR için yarın yani 22 Kasım tarihinde çıkış yapacak.
 
   [Orijinal Haber] Uzun süredir basketbol oyunlarında rakipsiz bir konumda bulunan 2K Sports, son dönemlerin popüler platformu sanal gerçekliğe de el atacak gibi görünüyor. 
 
   NBA 2K'nın sanal gerçeklik deneyimi sunacağı spin-off oyunu NBA 2KVR Experience'ın kupaları Exophase ve PSN Profiles üzerinde ortaya çıktı. Henüz resmi bir duyuru bulunmasa da PlayStation 4 kupaları listelenen NBA 2KVR Experience muhtemelen PlayStation VR için sunulacak. Diğer platformlar için bir bilgi yok.
 
   Serinin bu yılki oyunu NBA 2K17, 20 Eylül tarihinde; PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 ve PC platformları için çıkışını yaptı. 




K
7 yıl
Binbaşı

Küçükken Kobe olmak isterdim olurum artık



A
7 yıl
Teğmen

Steam sonbahar indirimleri 23 Kasım'da başlıyor diye bazı söylentiler var. Gazali bey haberini yapabilirseniz iyi olur, arkadaşlar da görür



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

B
7 yıl
Yarbay

Basket atma simülasyonundan öteye gidemiycek bu teknoloji erken çıktı ve harcanıyo şuan



U
7 yıl
Teğmen

Ya neden hala giyilebir bir eldiven kontrolcüsü yapmadılar şaşarım tam bu oyuna yakışır



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.