Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
160
Tıklama
0
Öne Çıkarma
NBA 2K18'in Yeni Güncellemesi Michael Jordan'ın Dilini Düzeltiyor
T
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



     NBA 2K18 için yeni bir güncelleme yayınlandı.

     Güncellemenin dikkat çeken detayı ise dil güncellemesi. Ancak bu dil oyun içi arayüzle alakalı değil. Michael Jordan'ın dili. Profesyonel kariyeri döneminde imzası haline gelen atışlar sırasında dil çıkarma hareketini NBA 2K18'de de yapan Michael Jordan, güncelleme öncesinde sorunlu bir görünüme sahipti. Ancak yeni güncellemeyle birlikte MJ'nin dili düzeltilmiş oldu. Bununla birlikte L.A. Lakers oyuncularından Lonzo Ball'un saç stili de gerçekteki yeni saç stiline uyumlu bir şekilde oyuna aktarıldı. Güncellemeyle birlikte bazı oyun modlarına meydana gelen teknik aksaklıklar da giderildi.
 




T
6 yıl
Binbaşı

İyi oldu, ben de oyunu oynarken neden Michael Jordan'ın dili doğru düzgün görünmüyordu diyordum. Artık gönül rahatlığı ile MJ'nin dilini görebilirim.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

D
6 yıl
Yarbay

Şu Ben Wallace abimizede cornrow saç tipi şeettirin. Bonus kafa olmuyor yav



A
6 yıl
Binbaşı

Seviyenin geldiği yere bak. Pek oynadığım bir oyun değil NBA 2K ama az biraz bilirim. Yapılan işin kalitesi öyle yukarılardaki dertleri de bir değişik oluyor.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.