T

Binbaşı
14 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
210 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
3 yıl
İphone 11 yan tuş geç ekran açılması
Dostlar telefonun kilidini yan tuşla açıyorum, fakat bazen yan tuşa bastıktan 4-5 saniye sonra telefonun ekranı uyanıyor? Sizde de bu sorun oluştu mu hiç ya feci takıldım buna? Normalde gayet düzgün çalışıyor bu tuş. Kapanırken bir sorun falan değilde arada sırada çok nadir de olsa açılırken bir gecikme var.
T
4 yıl
R5 3600 ve RTX 2060 Sistem aniden kilitleniyor
Arkadaşlar merhaba aşağıdaki sisteme sahibim, fakat çok canımın sıkıldığı bir durum var. 4 Aylık bir PC sayılır, aşağıdaki sistemde 15 günde bir zamansız bir şekilde rastgele bilgisayarda Chrome'da vs takılırken, bilgisayarım 10 saniyede bir kitleniyor. Bir düzeliyor bir takılıyor, karşıma hiç hata bile gelmiyor. Reset atarak durumu düzeltiyorum lakin, bu durum canımı sıktı. Olay görüntüleyicisinden baktığımda

'nvlddmkm kaynağındaki 14 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz. \Device\0000021f
0CEc(3098) 00000000 00000000'

Diye bir hata var. Biraz daha kurcaladığımda Kernel Power 41 isimle 'önemli' düzeydeki hatayı gördüm. Sorun nedir acaba? Format atmadım, temiz kurulum yapsam sorunu çözer miyim?

DDU ile temiz kurulum yapmıştım ekran kartı sürücüsü en güncel. Chipsetler vs hepsi yüklü. Genel olarak oyun oynarken, sistemi yorarken bir sıkıntı ile karşılaşmıyorum. Ama dediğim gibi rastgele sistem kendi kendine donuyor. En son 20 Aralık'ta donmuştu, sonra ise 1 Ocak'ta başıma geldi. PC genelde sürekli açık bu arada, o yüzden ne zaman donucak diye kestirmek cidden zor oluyor.

AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz İşlemci
Corsair Vengeance LPX 16 GB DDR4 3000MHz RAM
Gigabyte B450M S2H AMD B450 Soket AM4 DDR4 3200(O. C. )MHz mATX Anakart
MSI NVIDIA GeForce RTX 2060 Gaming Z 6 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Adata XPG SX6000 PRO 256 GB M.2 SSD Disk
Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W Tempered Glass Gaming Kasa
Seagate Barracuda 1 TB Sabit Disk


Bu arada ekran kartı ile ilgili bir sorun olacağını düşünmüyorum. Battle Gold sistemde Gigabyte RTX 2060 ekran kartı vardı onu kullandım. O varken bile bu sorun 1-2 kere olmuştu. Sonra Gigabyte modelinde MSI RTX 2060'a geçtim, aynı takılma bunda da var. Ekran kartının sıcaklığı CPU'nun sıcaklığı vs hepsi çok normal. Bir türlü bu durumu çözemedim kafayı yiyeceğim.
T
4 yıl
Yılın Oyunu Resident Evil 2 Remake olursa?
Evet, başlıkta da gördüğünüz gibi, TGA'da yılın oyunu Resident Evil 2 Remake olursa sevinir misiniz?
T
5 yıl
Cory Barlog \u0027\u0027Herşey çok güzel olacak\u0027\u0027 etiketiyle Tweet attı!
God of War serisinin yapımcısı olan Cory Barlog #herseyçokguzelolacak etiketini kullanarak resmi hesabından tweet attı.


< Resime gitmek için tıklayın >
T
5 yıl
PS5 ile İlgili Önemli Detaylar ortaya çıktı! (Geriye Uyumluluk, SSD)
Evet, başlıyoruz.

Wired isimli site, PS5 ile ilgili önemli detayları gün yüzüne çıkardı. Twitter'dan resmi Playstation sayfası da paylaştı. Sony, gizlice PS5'i duyurmuş oldu. Peki neler olacak?

Yazıdaki bazı önemli detaylar:
-Death Stranding büyük ihtimalle PS5'in çıkış oyunu olacak.
- SSD olacak
-PS4 oyunlarını çalıştırabilecek
-Kutulu oyunlara devam ( Sadece ''dijital'' bir konsol olmayacak)


Haber kaynağı: https://www.wired.com/story/exclusive-sony-next-gen-console/?fbclid=IwAR3LzFkr5JRUI0FUuequmSteYHXfPBGkrGwRVSVbotjVB55u0meT72J-eec
T
7 yıl
Beykent Üniversitesi Ders Programı
Selamlar, ben Cuma günü okula kayıdımı yaptırmıştım. 3. Sınıfım DGS ile geçiş yaptım. Dersleri ise Beykent okulu otomatik olarak seçmiş. Fakat benim anlamadığım, Ders Programı konusu. Mesela ben bir saatteki dersin üzerine geldiğimde 2 ders birden yazıyor, fakat arada 1 saat aralık var. Acaba dersler falan mı çakışıyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
T
9 yıl
Resident Evil 2\u0027yi 1 saat 29 Dakikada Bitirdim!
Merhaba arkadaşlar, arada sırada kendi Youtube kanalımda hobi olarak oyun videosu koyuyorum. Bugün ise Resident Evil 2'yi Speedrun olarak Normal zorluk seviyesinde 1:29:29 gibi bir süreyle bitirdim. Bakmak isterseniz buyrun: :)

https://www.youtube.com/watch?v=aZp1RKNLdJo
T
9 yıl
Thug Life Max Payne Versiyonu!
Hazır Thug Life rüzgarı devam ederken, Max Payne'de bulunan efsanevi duvar sahnesine Thug Life yapıldı. Çok komik olmuş! dfsafsadsa

https://www.youtube.com/watch?v=MN669EzFKD4
T
9 yıl
Cold Fear (Underrated oyunlara devam)
Merhaba, adım Tayfun Erkan. Youtube kanalımda ara ara canım sıkıldığı zamanlarda video koyuyorum. Genellikle pek bilinmeyen (Günümüz oyuncu kitlesi doğrutusunda) oyunları kanalımda yer veriyorum. Görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.


http://www.youtube.com/watch?v=xhJr4Wci8DE
T
9 yıl
Tayfun\u0027un Oyun Serüvenleri
Merhaba arkadaşlar, ben Tayfun Erkan

2 önce kurmuş olduğum Tayfun'un Oyun Serüvenleri adındaki Youtube kanalımda son zamanlarda pek video koyamamıştım. Genel olarak korku oyunları ve Youtube Türkiye'de oynanmayan değerli oyunları kanalımda yer veriyorum. Göz gezdirirseniz sevinirim. :)

https://www.youtube.com/user/TheManhunt123
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.