Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1631
Cevap
61484
Tıklama
9
Öne Çıkarma
Cevap: Narcos (2015) | NETFLIX (Narcos: Mexico GELDİ) (8. sayfa)
G
7 yıl
Binbaşı

Nerelerdesin Pablo baba sensiz olmuyor :/



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Yarbay


Harika bir sezon daha geride kaldı. Bu diziyi izleyince kendimden geçiyorum, jenerik girer girmez bu dünyadan uçup gidiyorum. İlaç niyetine terapi niyetine günde 2 doz. Son yılların en iyi yapımı bu kalitede sezonlar gelmeye devam ederse izlediğim en iyi dizi diyebilirim. Bu sezonda çok iyiydi 10 bölümün hiçbir sahnesinde sıkılmadım. Harika bir kurgu ve ders niteliğinde sahne geçişleri. Tüm bölümler tek bir film gibiydi adeta. O kadar iyi karakterler vardı ki Escobar'ı fazla aratmadılar. 4 babanın hepsi de çok iyiydi karaktere cuk diye oturan oyuncu seçimleri. Damián Alcázar'ı El Infierno filminde de çok beğenmiştim iyi oyuncu. Miguel çok karizmaydı aksanı müthiş adam konuşsun otur sabaha kadar dinle. Don Pacho için ayrı dizi bile çekilebilir adam yakıyor. Başlarda ki dans sahnesi çok iyiydi. Dizi Almodovar estetikliği, Inarritu draması ve Tarantino vahşeti ile kavrulmuş gibi bir eser harika bir tat. Bu sezonun müzikleri de çok iyiydi. Jorge'yi unutmayalım o da rolün hakkını vermiş zaten kötü oynayan yok figüranına kadar herkes iyi iş çıkarmış. Asıl süpriz ise David rolünde Arturo Castro'ydu müthiş ötesi oynamış. Hatunlara gelirsek gene bomba hatunlar vardı. Maria, Paola, Carolina, Christina ve Patricia hepsi ayrı bombaydı. Son bölüm de ki malum meme sahnesi ise zaten finali unutmamak için güzel bir nedendi. Sezonun kötü yönlerine gelirsek önceki 2 sezona göre daha fazla kurgusal ve klişe ağırlıklıydı. Özellikle masa başı sahneleri buram buram holivud kokuyordu. Tüm sezonun sadece 4 babayı yakalamak ile geçmesi kimilerine klişe gelmiştir. Polat Alemdar olsaydı 6 babayı temizlediği gibi 1 gece de hepsini temizleyebilirdi biz de 10 bölüm izlemezdik diyenler olabilir. 4.sezon Meksika'da oranın da taşını toprağını altın gibi göstereceklerinden şüphem yok.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 5 Eylül 2017; 1:15:17 >

D
7 yıl
Yarbay

3xFinal

Netflix bu bölümleri birden yayınlama konusunda bana göre kesinlikle hata yapıyor bu muhteşem sezonu 10 hafta boyunca izlemeliydik. Ha tutan mı var sen 10 haftada izle diyebilirsiniz ama o işler öyle olmuyor işte.

Bir de bizim Nusret oynayacak diyorlardı o da dümen çıktı bence iyide oldu.

Seneryo kısmına gelirsek


10 bölüm bu sezon için yetersiz olmuş özellikle son bölüm çok oldu bittiye getirildi. Hele Chepe'nin hapisten tüymesi ve ölmesini 10 saniyede göstermelerine çok sinirlendim böyle harika bir karakteri harcadılar hemen en az 1 bölüm o 1 bölümde Pacho'nun ölümü işlenebilirdi. 13 bölüm olsa toplam sezon çok daha iyi olurdu.

Cali karteline iyi oldu Miguel ben bu b*k çukurunda duramam diyordu şimdi daha beterine düştüler Hücrede bir Allah ve bir de sen Miguel efendi yok öyle viskiler, içkiler masalar, kafana göre gezmeler.


4. Sezon bence çıtayı dahada yükseltirler bu ekibin kötü bir sezon çıkartacağına ihtimal vermiyorum. Özellikle Escobar sonrası onlar için büyük bir sınavdı ve bence bu sınavı alınlarının akıyla geçmişler. Helal olsun başka ne diyebiliriz ki..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
7 yıl
Yarbay

Videoyu izlemek için tıklayınız

Kimse yeni intro'yu atmamış hayrına atalım bari.



D
7 yıl
Yarbay

3. ve 4. sezonları beraber onaylanmıştı zaten.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Mr.Walter White
A
7 yıl
Yarbay

Güzel sezondu. Netflix'in bütün bölümleri aynı anda yayınlaması yüzünden en az 2 gün uyku düzenin bozuluyor ama, yine de seviyorum bu politikasını. Cali'nin konu edilmesi başta bi "acaba" dedirtmiştir herkese ama, Escobar kadar tat verdiğini söyleyebilirim. Zaten dizinin adı Narcos. Bu yüzden konu fazlalığı ve bizimde zevkten dört köşe olmamız rahat rahat devam eder.

Gerisini spoiler içine alıyorum. Sezonu bitirmemiş olan arkadaşlar açmasın.


Javier Pena'ya diyecek laf yok. Pedro Pascal mükemmel ve karakteristik bir oyuncu. Onun haricinde bu sezonda Jorge Selcedo'yu çok sevdim. İlk bölümlerden anlamıştım bu adamın iyi olduğunu ve Cali'nin çökertilmesinde payı olacağını. Adamın tipinden belli kötü biri olamayacağı. Miguel'in oğlu David'e fena kıl oldum. Meksikalılar gelip intikam aldığında içimin yağları eridi. Zaten böyle vurucu bi intikam olmalıydı. Meksikalılar hafife alınmaz ve zaten Kolombiyalıların esamesi okunmaz Meksikalıların yanında. Sene 2017 olmasına rağmen, adamlar hala testereyle katliamlar yapmaya devam ediyor. Bu dizinin en bağlayıcı taraflarından biri; tabiki tarihle iç içe olması. Gerçek kişileri, görüntüleri dizide kullanması. Bu da benim gibi tarihi seven kişilerin diziye daha çok bağlanmasına neden oluyor.

4. sezonun da Escobar ve Cali'yi aratmayacağını düşünüyorum. Bu sefer durağımız Meksika olacak çünkü. Daha da enteresan şeyler görebiliriz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
7 yıl
Yarbay

Yemişim Pablo'yu sezon süper




Bu mesajda bahsedilenler: @-Bane
D
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Sezon 3 Final - Perfecto!


Aştılar gerçekten aştılar. Harika bir sezon daha. Hatta genel olarak kıyaslarsak Sezon 2'den daha da güzeldi bana göre. Oyunculuklar yine harikaydı. Ekip güzel, hikaye güzel işleyiş güzel. Daha ne yapsınlar.


Sezon 4'de
Meksika adı geçti. Neyi işleyecekler bilen var mı? El Chapo ile bir ilgisi olacak mı acaba onu izleyelim mi?


10/10



Chapo ya teklif yapan herif vardı. onun kartelini işleyecekler büyük ihtimalle. hatırlarsanız büyük plandan bahsetti. Cali karteli gidince bunlara gün doğdu açıkçası.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
-
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Sorman hata hocam izle ve gör

İndirdim dayanamayıp bakalım


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Final Getsuga Tenshou
T
7 yıl
Binbaşı

s3e10

jorge'yi her ne kadar sevsem de ölmesi gerekiyordu. narkotik kapına dayanmış hala bim poşetiyle adamı boğucam diye uğraşıyosun sık gitsin kafasına. chepe ve pacho gibi iki sağlam karakteri çok az izleyebildik ve rahmetli oldular.
nevegante üzdü her neyse gayet güzel sezondu ben gayet başarılı buldum. seneye meksika'da neler dönecek pena olacak mı göreceğiz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
7 yıl
Yarbay

nusret yok narcos'ta yemiş milleti



R
7 yıl
Onbaşı

3. sezonu bitirdim gayet iyi olmuş. Son 6 bölüm ayrı bir güzeldi. En çok sevindiğim kısım ise

David'in ölmesiydi. Baştan beri nefret ediyordum adamdan.



K
7 yıl
Yarbay

Böyle bir dizi az bulunur helal olsun yapanlara. Biliyorum arow vb fantastik ve bilim kurgu dizilerin çok takipçisi var ama hayattan kopuk diziler bence çizgi filmden hallice bir şey gibi bu dizlier. Sonuçta dizinin güzeli gerçeğe en yakın olandır. Bu dizi gerçeğin içinde keşke böyle diziler artsa. İzlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim



D
7 yıl
Yarbay

Arkadaşlar bilmeyenler için Nusret olayını açıklayayım sadece dizinin 3. sezon tanıtım reklamlarının birinde rol aldı.

https://twitter.com/netflixturkiye/status/903514733529231360

Diziyle ilgili spoiler falan yok yani rahatça bakabilir izlemeyenlerde.



J
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2


quote:

Orijinalden alıntı: jedi39


quote:

Orijinalden alıntı: R.Karaeski


quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

Resim gözükmüyor sanırım sizde

yok gördüm kurşuna kurşunla karşılık verdim carillo sahnesini atacaktımda çıkmadı fotoğraf o daha iyiydi

Bir ölür bin doğarız

< Resime gitmek için tıklayın >

Hakkin ödenmez reis. Öl de ölelim



3 ADAM

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
7 yıl
Binbaşı

Son bölümler oldukça iyiydi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
7 yıl
Binbaşı

Arkadaşlar Stephen Murphy'e ne oldu. 2.sezonda hatırlamadığım bir şey mi var hiç bahsi geçmiyor oysaki operasyonu yöneten oydu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
7 yıl
Yarbay

C
7 yıl
Yarbay

Son sezon da gayet güzeldi beğendim tavsiye ederim



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

W
7 yıl
Yarbay

S3


Sezonda hiç twist yoktu neredeyse, ne düşünsem çıktı onun dışında eh işte bir sezon olmuş. İlk iki sezonun yanına yaklaşamaz bence.
Cali'de en kral adam Chepe, direkt dördüncü sezonu onun üzerinden yapsalar daha iyi New York maceralarını izleriz. David denen eleman da bir o kadar itici ne zaman çıksa sinirlendirdi beni sadece yüzüne bakmak yetiyor adamın.



Bu elemanı ne zaman görsem bi gülme geliyor, ölünce bastım kahkahayı
< Resime gitmek için tıklayın >


ilginç bir bilgi, gerçek annesiymiş bu teyze

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >