Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
285
Cevap
4551
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: ' Namaz Kılmayan Hayvandır ' (15. sayfa)
M
8 yıl
Yüzbaşı

Maymundan gelme düşünceside namaz kılmayan hayvan düşünceside gerzekçe.




Bu mesajda bahsedilenler: @messevim
T
8 yıl
Teğmen

hay maymun kovalasın.evrim teorisinin neresinde maymundan geldik şempanzeleri atladık gorilleri es geçtik yazıyor?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @messevim
R
8 yıl
Yarbay

Namaz kılıp kılmayan değil ama elbise giyen o kadar hayvan (namaz kılanda da dahil buna) var ki aramızda, forumda, toplumda; dini değerlere küfür/alay/hakaret edenler mesela, yerlere tükürenler, güçsüzü ezenler, çalanlar, yetimin hakkını yiyenler, vatana ihanet edenler vs vs bunlar aşağılık canlılar, güzelim hayvanlar bunlardan kat kat üstün. Bu insanımsı canlıları nasıl hayvanlar büyüttüyse artık bu hale gelmişler.


Kim daha insan, bence hayvan bizden çok daha iyi, o kurtarıyor, biz yok ediyoruz.. Hayvanı hakaret olarak algılıyoruz ama aşağılık bir canlı gibi davranmaktan, insanlıktan çıkmaktan rahatsız olmuyoruz, belki keyif alıyoruz

Herkes yaptıklarını düşünmeli, en basitinden karşıdan gelen kızın orasına burasına bakıyorsan, "bence insana benzemiyorsun" . Şimdi siz düşünün, hayvan mıyız, insan mı?

Videoyu izlemek için tıklayınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 14 Haziran 2016; 22:29:17 >

O
8 yıl
Yarbay

Tabi, aslında kendine göre haklı. Namaz kılınması demek, Ortadoğu'ya şeriat getirmek isteyen ABD ve onun işbirlikçilerinin ekmeğine yağ sürülmesi demek. Yani diyor ki, "Yahudi lobisi sempatizanı olmayan, ABD emperyalisti olmayan hayvandır."



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
8 yıl
Yüzbaşı

Teorik olarak hepimiz zaten hayvaniz (evrim meselesine inanin ya da inanmayin )

Eger evrime inaniyosaniz zaten hayvansiniz
İnanmiyorsaniz eskiden medreselerde okutulan gazalinin kitabinda insanin dusunen hayvan oldugu yazar (okurken evrimle tam baglantisi var mi bilemedim ama nefs ile ilgili veya baska bi derin anlam tasiyor olabilir )



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
8 yıl
Yarbay

O şeriyatçı yobaza para verildigi için söylemiştir bunu.Bu iş böyle devam ederse namaz kılmayanlar cezalandırılmalı demeye başlarlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.