Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
291
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Murat ONGUN'a deniz aşırı cevap:))))
Ç
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Murat Ongun'un geçenlerde rezil olduğu videoya tepki maili geldi arkadaşlardan yani abilerden. Bugün göndermişler ona aynen kopyalıyorum.





Merhaba Murat bey,

Üst üste yaptığınız 2 programı bizde takip ettik. Avustralya’da bu türden olaylar TV’lerde görülmez zira burdaki tv ve medyanın özgürlüğü Türkiye’de ki kadar değil maalesef. Tarafsız biri için bahse konu program için karar vermek sizin ve karşı tarafın zihinlerine göre daha kolay olacaktır. Bu bağlamda belki bizim kafamız halen bozuktur diye aynı mesleği yürüttüğüm arkadaşlarla programınızı tercüme ettik ve Avustralya’lı 10 kişiye izlettik. Çok eğlendiğimizi söylemeliyim. Sizin rezil olmanıza değil konunun senaryosuna! Her neyse karar sizin gerçektende haksız olduğunuz ve özür dilemediğiniz yönünde 10/10 olarak çıktı ki bu karar 10 adet Ozzy’e aittir. Eğer arzu ederseniz size meslek dağılımlarını da sunarız ki bu şirketiniz profiliyle karşılaştırılırsa, patron seviyesi ile eşdeğerdir.

Herneyse sizin gibi birinin bu yazının tamamını okuyacağını düşünmüyoruz ama Türk toplumu gibi tepkimizi kenara da bırakacak değiliz. Yani o kadar erdem taşımıyoruz. Size teşekkür ediyoruz ki nice zaman bu kadar eğlenmemiştik. Keşke imkan olsaydı da bir de fotoğraf çektirseydik

Buraya kadar anlatmak istediğimiz şu idi efendim. Siz habercilik yapmadınız ve gerekli özrü dileceyek yüreğide gösteremediniz. Bunlar yetmezmiş gibi özrü bekleyenleri “özür kültüründen nasip almamakla ve avamlıkla itham ederek “ özrü kabahatinden daha büyük” deyiminin 21. yy için en iyi örneğini teşkil ettiniz. Bunca insan özür kültüründen nasip alamadı, bir tek siz aldınız ya, sizin yeriniz acaba bu dünyada hangi makam olmalı biz anlayamadık! Herhal avam olmamızdan olsa gerek:)))
Velhasıl art niyetle yola çıkmanızın bedeli hiç kimseye nasip olmayacak şekilde yani sizin içine düştüğünüz şekilde rezil olmaktır. Bizde avam! olarak hatta bununla gurur duyarak size halen kıvırmaya devam ettiğinizi bildirmek istedik. Altyazılı ve sesli videoları yoğun mesaierlimize rağmen hazırlama aşamasındayız, bitince youtube’de ve Google video’da da reyting rekorları kıracağınızı düşünüyoruz) 1 ay içinde İngilizce, Almanca, Fransızca olarak videonuzun altına eklenecek yorumlardan, dünyada daha kaç tane daha özür kültüründen nasip almamış avam olduğunu öğreneceksiniz.
Evet tamda sizin dediğiniz gibi, Murat bey ve onun gibiler bilmiyorsa kimse bilmiyor demektir!!

Müsadenizle yazımızı burada sonlandırmak istiyoruz. Ayrıca bu kadar rezil olmayı göze alıp bizi adeta bir şaklabanın eğlendireceği kadar eğlendirdiğiniz için özel teşekkürlerimizi sunarız.

Teoman Efendi
İclal Dean
Murat Kitapçı
Lisa Kitapçı
Natalie Kılıç
Harun Kılıç
Dilara Kabun
Ahmet Kabun
Sertap Frohreich
Davut Aslan
ve
10 Ozzy





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇağdaşSavar -- 17 Ocak 2007; 12:56:34 >