Araçlarımızda kullandığımız motor yağları yakıtı etkilermi? Benim 1.4 palioda castrol gtx 20/50 var. 106700'de konuldu ve bir sonraki değişim 110700'de(öyle yazılmış).Bu sefer 10/40 magnatec koymayı düşünüyorum...Fark olurmu ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Benim 1.4 palioda castrol gtx 20/50 var. 106700'de konuldu ve bir sonraki değişim 110700'de(öyle yazılmış).Bu sefer 10/40 magnatec koymayı düşünüyorum...Fark olurmu ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.