Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
50
Cevap
2417
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Monster Markasından Uzak Durun.
D
9 yıl
Binbaşı

Boşa yazdın kardeş burdaki cahiller ekran kartına aldanıp alıyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Amacım markayı kötülemek değil insanaları doğabilecek sorunlar hakkında bilgilendirmek sonuçta parayı kimse çöpte bulmuyor memnun olanlarda fikirlerini belli ediyorlar zaten çeşitli platformlarda. Ben 3000 liraya msi ge 70 apache pro 406 aldım forumdan çokda temiz çıktı saolsun iyi satıcıya denk geldim makine monsterimdan daha eski olmasına rağmen tartışmaz bir performans farkı var. Bilgisayar almak isteyen ve araştıran arkaşlara belki bir fikir olur bir yol gösterir diye yakın zamanda yaşadığım deneyimleri paylaştım. Yoksa ne bir ticari kaydım nede markalarla ilgili bi fanboyluğum mevcut. Memnun olanlar var kısmına gelince dediğim gibi bende memnundum yada memnun olduğumu sanıyordum ama gerçek üreticilerden bir bilgisayar kullanınca o performansın kesinlikle memnun edebilecek seviyede olmadığını anlıyorsunuz. İyiki monsterin ukala çalışanları varda yaşadığım problemde anlattığım bir şekilde yaklaşımda bulundu da o bataktan kurtuldum güzelde bir tecrübe oldu. Tekrar söylüyorum marka kötülemek marka övmek gibi bi amacım yok olamazda kimseyi biryere yönlendirmeyede çalışmıyorum. Sadece benim gibi kıt kanat boğazdan kesip iyi bir bilgisayar sahibi olmak isteyip çeşitli araştırmalar yapmadan bilgisayar alamayacak insanlara araştırmalarında üzerinde düşünebilecekleri noktaları belirtmek istiyorum. Msi almadan önce asus rog ve lenovonun gaming serilerininde teşhir ürünlerini kurcaladım biraz onlarda gayet kaliteli görünüyorlar ama performansı konusunda birşey diyemeceğim. Kullanan arkadaşlar o markalar konusunda da bilgilendirme yaparsa daha dolu bir konu olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
9 yıl
Çavuş

PR kokusu alıyorum açtığın bu konuda. Lakin haklıda olabilirsin çünkü herkesin memnun olduğu bir durumdan benim başımın yandığı zamanlar oldu. Şimdi bir bakınca yüzlerce kişinin yaptığı "çok iyi makine", "çok memnunum" gibi yorumların içerisinde gerçekten dikkate alınacak gibi durmuyor lakin beni bir ürperttin. 8. senesine giren lattopumu artık ömrünün sonuna yaklaştı diye gaming lattopa geçmeyi düşünüyordum açıkçası alacağım monster modeline bile karar vermiştim. Zaten msı düşünmekten vazgeçmemin sebebi de maddi idi ama bi araştırmakta fayda var senin yaşadığın sıkıntıları yaşayan var mı diye. Teşekkürler bilgilendirme için


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl
Teğmen

Kesinlikle cok guzel bir konu olmus arkadas yasadiklarini anlatmis. Ben de kendi yasadiklarimi anlatayim belki birilerine yardimim dokunur. Yaklasik 3 yil once bu markadan 3 ay sonra teslim almak adina bir siparis verdik. Neyse teslimat gunu geldi ne bir haber ne bir mail ne bir telefon, ortada kargo falan da yok. Mal mal bekliyoruz. Aradik musteri hizmetlerini dedik ki bizim siparis vardi 3 ay once verdik hani, dediler ki 15 gun sonraya ertelenmis. Hosumuza gitmedi tabi ama iyi bekleyelim dedik. Soyledikleri tarih geldi yine ses yok. Yok efendim bir daha 20 gun falan daha ertelenmis. Resmen insanla dalga geciyorlar. Ben arayip sormasam haber verdikleri bile yok. Tabi ki sonra baktim bu adamlar bizi resmen "esek" yerine koyuyor iptal etmek istiyorum dedim siparisi tamam dediler isleminiz alindi bilmem kac gun icerisinde odediginiz 2 bin kusur tl kartiniza geri yansitilacak. Tamam dedik beklemeye basladik. Haftalar gecti tik yok. Ne bir bilgilendirme, ne bir mesaj, ne bir mail. Musteri hizmetlerini ariyorum yetkisiz bir elemani koymuslar zavalli o da bilmiyo bise surekli iletiyorum efendim 3 gun efendim 5 gun efendim. Aylara vardi tabi sure. En son araya avukat sokmaya karar verdim. Aradi bu adamlari yetkili birilerine ulasmayi basarmis demis ki odemezseniz dava acicaz. Tabi cok uyanik ya bunlar siparisi sirket adina verdigimiz icin bireysel musteri olmadigimizi biliyorlar o durumda dava durumlari daha karisik oluyomus adamlar zaten acamazlar diye parayi iade etmiyorlar. Ve beni en sinirlendiren kisim ise adamlar resmen ve acikca surekli "yalan soyluyorlar". Diyolar ki bir hafta icinde yaticak haftalar geciyor ses bile cikmiyor. Neyse sonuc olarak bilgisayari teslim almamiz gereken sureden "1 YIL" sonra parayi iade alabildik. Onun da yaklasik yarisini avukata verdik ve dava acmadan paramizi 1 yilda geri alabildik. Sans eseri basiniza bisey gelmeden bu adamlardan bilgisayar almis olabilirsiniz. Ama sunu unutmayin her hangi bir problemle karsilasirsaniz bu anlattigim olaylarla karsi karsiya kalabilirsiniz. Tercih sizin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soloist -- 5 Nisan 2015; 3:05:01 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Binbaşı

Bende önermiyorum. Bilgisayarlarının donanımına birşey diyemem ama müşteri memnuniyetini pek taktıklarını sanmıyorum. Monster Abra v5.1.1 sipariş etmiştim n11'den ve 2 gün sonra geldi (kargo hızlıydı bu konuda bir şikayetim yok) ama bizden kapıda ödeme istendi. Halbuki ödemeyi zaten yapmıştık. Arandı monster ve hata olmuştu "Düzeltiriz." dendi. O kargoyu geri yolladık ve yeni kargo geldi. Bu sefer ödeme istemiyorlardı ama açık fatura (yani sanki parayı ödememişiz gibi fatura düzenlemişler) yollamışlardı. Tekrar arandığında "n11 bize parayı 15 gün sonra veriyor. Bizden fatura isteyeceğinize n11'den makbuz isteyin." dendi. Siparişime iptal istedim ve şuan paramın iadesini bekliyorum. Şirketler arasındaki anlaşmayı müşteriye yansıtan bir firmadan ürün almadığıma seviniyorum. Bi daha herhangi birisine Monster'i önereceğimi sanmıyorum. Küçük esnaf gibi bir müşteriden birşey olmaz kafasıyla giderlerse pek gelişeceklerinide sanmıyorum.



A
9 yıl
Yüzbaşı

Bence markayı suclamaktan vazgeçin o markadan alıp memnun olan bir sürü insan var boşuna satılmıyor ama bir msi alabilmek içi kesenin ağızını açman gerekiyor ayrıca 2.el msi alın diyorsunuz hiç bir zaman 2.el sıfırın yerini tutmaz 2.el nootbooka guvenmiyorum para varsa msi daha düşük butceyle performans diyorsan Monster





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1717 -- 20 Mart 2015; 21:19:27 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
9 yıl
Yüzbaşı

4.300 tl asus g771 dusunuyorum aynı ozellikte g551 gelmezmi turkiyeye





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuberk -- 21 Mart 2015; 19:33:58 >

T
9 yıl
Binbaşı

Bence konuya işin müdavimini çağırmak gerek Cevapları ve yergilere cevap vermek için



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @MonsterMusteriHizmetleri
E
9 yıl
Yarbay

mac pro yu hangi model alacaksın bilmiyorum ama net te uygun fiyatlı gt650 li modeller var araştır istersen :) msi ghost larda 2. el uygun bulursan kaçırılmaz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ber59
M
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Umarım kimse, hiçbir zaman problem yaşamaz hiçbir marka ile :) Temennimiz o yönde olduğu için bu konuları açıyoruz bilgilendiriyoruz zaten.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
9 yıl
Çavuş

Şimdi ben T5 V1.4.1 almayı düşünüyorum. Forumda kullanan kişilerden yorumlarını aldım mağazaya gidip kalitesine de bakıcam. Siz bu şekilde bütün markayı kötülemeniz güzel birşey değil. Msi 0nd serisine bakın çıkan sorunları bi okuyun yani illa ki bazı serilerde problem olabilir msi da masum bi marka değil forumda 0nd konularında okuduğum kadarıyla onlarca kronik sorun gördüm.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
9 yıl
Çavuş

Telefon, televizyon konusunda ben de senin gibi düşünüyorum. Ama laptop konusunda toshiba, asus, msi markalarının performansa göre fiyat değil markaya göre fiyat verdiğini düşünüyorum. Gtx970m'li bi monster laptopu yanında soğutucu, ssd, anti-virüs, çanta, gamer mouse ile birlikte 4.700'e alabilirim ama msi da aynı özellik ve eklentili bi laptopu 6.500-7 binden aşağı alamam.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @apollo34
N
9 yıl
Er

bende T5 4.1 var tavsiye ederim fiyat olarak aynı ekstraları var 4.1 in ekranı ips ekran ve performans olarak daha önde duruyor




Bu mesajda bahsedilenler: @omerozturk
M
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

4 Ay önce abra a5 v1.1 almıştım bilgisayar iyi gibi görünüyor rakamlarda fakat adamların mühendislik kesinlikle 0. Kronik sorunu olan renk solması bende de oldu aradım durumu izah ettim ukala bi şekilde ter bezlerinizde olan bir sıkıntı bilgisayarla alakası yok onlara bi baktırın dedi. El koyulan yer alev alınca elde terliyor haliyle. Van soğuğunda ısınmayan öğrenci evinde hemde. Bende kızdım sattım msi ge70 aldım teknik özellikleri rakam olarak 1e1 aynı apache pro tr 406 modeli. Ama fark nerde İkisine de Heaven Benchmark 4.0 uyguladığımda msiden 1.7 katı gibi ciddi bir fark aldım. Ben aldıkdan sonra burada bi arkadaşta monsterin aynı modeli almıştı onun pcde de denedim bugün sonuç gene hüsran ve kasa dökülmeleri renk solmaları başlamış bile. Benim ne bi ortaklığım ne bi karım var bu işten ama özellikle öğrenci arkadaşlar zarzor toplayabildiği parayı çöpe atmak istemiyorsa 0 monster alacağına 2. el bi asus bi msi alsın yada bi model düşüğünü alsın emlin olsun ki bi model düşüğü bile daha iyi performans verecek.



M
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Faydalı olabilmek adına yazmam gerektiğini düşündüm hala ısrarla ben alacağım diyen varsa zaten ileride ne demek istediğimi çok iyi anlayacaktır :)




Bu mesajda bahsedilenler: @DonanımHaberTavsiye
B
9 yıl
Teğmen

Zaten monster göze hitap etmiyor ben beğenmiyorum. MSI daha bi şık duruyor ben de araştırıyorum yazın laptop alacağım ya MacBook Pro ya da msi düşünüyorum arada gidip geliyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
9 yıl
Onbaşı

Hocam tamda monster t7 v3.1 almak icin siteye girip sipariş verecektim bunu okudum ..Suan cok kararsız kaldım 4-5bin lira arası laptop tavsiyesi verebilirmisinz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Onbaşı

M
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Harika bi seçim yapmışsınız. Alın deneyin kullanın bilgilerinizi bizlerle paylaşın ben bu makinenin gtx970m li tulpardan çok üstün performans vereceğine adım gibi eminim. Üstüne msi kendi markası için geliştirdiği yazılımlar çok hoşunuza gidecek. aradaki fiyat farkı neyden kaynaklanıyor mesela gözüme batan iri farkları sayayyım. Altın jack girişi aynı kulaklık ilede aynı hoparlör ilede denedim 2.1 ses sisteminde %60 ses seviyesini geçince monsterda cızırtı ve deep sesi geliyordu bunda %100de bile iç titreten berrak bi ses. Yazılımlar ikisininde sound blaster cinema ama jacklar... Fan oyunlarda en çok kullandığımız kısmı soğutması için konumlandırışmış adeda. Yanında verdikleri mouse 150 liralık bi mousedan çok daha iyi bence ondan bile kalite akıyor. Mouse usb portuna sokunca touchpad oto devre dışı kalıyor mesela oyun oynarken yanlış fonksiyon basmayın diye (tabi isterseniz açabiliyorsunuz). Gözüme çarpan başka bir güzellik windows tuşu solda değil sağda yer alıyor oyun oynarken yanlışlık ile basmışızdır hepimiz. Bunun gibi sayılacak çok şey var ama bunları bilmeden bile iki bilgisayara da dokunduğunuz an kararınızı vereceğinizden eminim. Bu arada makinenin içindeki ssdlerin markasınıda bilmiyorum ama benim monstera taktığım kingston ssdnow v300 den bayağı bir hızlı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mumru
M
9 yıl
Onbaşı

cok tesekkür ederim hocam salı elimde olur sanırım laptop.


Bu mesaja 1 cevap geldi.