4070ti r5 7500f b650m li yeni aldığım sistemi yeni aldığım msi281uv monitöre bağladığımda görüntü gelmiyor. Laptopu bağladığımda monitöre görüntü geliyor. Kasa da sorun var desem kasayı TV'ye bağlayınca TV'ye görüntü veriyor. Fakat kasayı monitöre bağlayınca sinyal yok diyor. Kafayı yiyecem ikiside çalışıyor ama görüntü yok.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
AMD adrenaline yazulımından, Sanırım AMD freesync özelliği kapatınca oluyordu. Bir deneyin. Bende tam ekran kullanırken görüntü gidiyordu, kapatınca düzeldi
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
                        
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.