Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
164
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MİT , MiT MİT...
T
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Mit mit denilince aklımıza road runner kuşunun ötüşü akla geliyordur. Ben ondan bahsetmiyorum. Milli istihbarat teşkilatından bahsediyorum. Arkadaşımın biri yeni kimlikten almış üzerinde çip vardı. O kimligi bir defa çamaşır makinasında yıka o çip bozulsun dedim. Anlam vermedei.amv den bellirli noktadan geçerkem kimliğin üzerimde ki çip ile temassız şekilde kimlik bilgilerin alınır boynuna çan takılmış koyun gibi güdülersün dedim. Mit bahsetim Anlamadı anlasa şaşardım.

Kirada oturuken daha ucuz bir eve taşınmıştık 6 katlı binanın balkon kısmı yüksekte solan kısmı zemin biraz aşşında bir olan bir ev. Daha yeni taşınmıştık eşyalar daha kolilerin içinde bir hafta filan olmuştu , aderes değilikliği yapmadık muhtara ikametgâh filan da yok belki inanmayacaksınız zile biri bastı açtık elinde bir zarf ailden birinin ismi yazıyor imza attık aldık. Zarf ta yazanları sormayın, adamlar hangi hangi binada hangi katta hangi zile diyofona basacaklarına kadar biliyorlar.


Bu mit ne iş yapar. Kim için çalışır. Korkmamız gerekir mi_? Bu mit çalışan elemanlar kimler kpss ile girişe bilir mi
Başınıza yukarıda anlatığım gibi bir olay geldi mi_?

Suriyede iç savaş başlamadan önce mitin iki tır dolusu gönderdiği silahlardan bahsedip yazmayın değinmeyin, konu kapatılır sizinde aderesinize kapalı zarf gelebilir.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >