Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
12
Cevap
3952
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Microsoft doğruladı; Windows 7 Starter'da 3 uygulama sınırı olmayacak
F
17 yıl (30205 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi


Sürüm adayı kısa bir süre önce kullanıma sunulan Windows 7 işletim sistemiyle ilgili yeni haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Redmond merkezli yazılım devi Microsoft'un 7. jenerasyon işletim sistemi hakkında son günlerin en popüler konusu hiç şüphe yok ki Starter isimli baz versiyonda uygulama sınırlamasının olup olmayacağı. Masaüstü sistemlerden ziyade daha çok netbook gibi maliyet odaklı mini-sistemler için geliştirilen Windows 7 Starter sadece 3 uygulamayı aynı anda çalıştırabileceği yönündeki iddilara Microsoft son noktayı koyuyor.


Yapılan açıklamaya göre Windows 7'nin Starter yani başlagıç versiyonunda uygulama çalıştırma sınırlaması olmayacak. Açıklamayı yapan Brandon LeBlanc bu değişiklik sayesinde Windows 7 Starter'ın, temel uygulamalar için mini-dizüstü bilgisayar almak isteyen müşterilere daha çekici geleceğini belirtiyor. Tabii uygulama çalıştırma sınırlaması kalkıyor olsa da Windows 7 varyasyonları arasında en ekonomik çözüm olacak Starter'ın üst modellerdeki pek çok özelliğe sahip olmayacağını da belirtmekte fayda var.


Örneğin çoklu monitör desteği, DVD oynatımı ve Aero Glass ara yüzü gibi üst modellerdeki önemli bazı özellikler Windows 7 Stater'da bulunmayacak. Son kullanıcılar kadar kurumsal müşteriler tarafından da merakla beklenen Windows 7 işletim sistemi için olası lansman tarihinin 15 Ekim olabileceği üzerinde duruluyor.


 Haberi Portalda Gör

A
17 yıl (4433 mesaj)
Yarbay

Alıntı''netbook gibi maliyet odaklı mini-sistemler için geliştirilen Windows 7...DVD oynatımı...desteği olmayacak.''

..........

Üretıcı acıklamaları: '' netbooklar film ve internet için uygun cozumlerdir''...

yine bir gülnihal aldı bu gonlumu
simtefen gonca fem bibedel o guzel
ateşi ruhlei yaktı bu gonlumu...
der ustat.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artenis -- 30 Mayıs 2009; 13:11:59 >

U
17 yıl (4521 mesaj)
Yarbay

dvd oynatımı desteği olmayacaksa 3.parti bir program yüklenir ve dvd çalıştırılır..


Bu mesaja 2 cevap geldi.
J
17 yıl (5853 mesaj)
Binbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: usb2.0

dvd oynatımı desteği olmayacaksa 3.parti bir program yüklenir ve dvd çalıştırılır..

doğru



T
17 yıl (29173 mesaj)
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: usb2.0

dvd oynatımı desteği olmayacaksa 3.parti bir program yüklenir ve dvd çalıştırılır..




Acaba kastedilen bu mu ..
Yani dvd oynatıcı mı olmayacak yoksa komple DVD yi tanımayacak mı işletim sistemi



S
17 yıl (3809 mesaj)
Yarbay

Starter bence en iyi çözüm. Windows'un kendisi çalışsın, gerisini kendi program arşivimizle hallederiz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
17 yıl (2062 mesaj)
Binbaşı

Kulunu sevindirmek icin esegini kaybettirip buldurmaca...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
17 yıl (1666 mesaj)
Binbaşı

millet para verip bide starteer sürümünümü kullanıcak,,, starter kullanıcagıma lisanslı vistamı kullanırım daha iyi



U
17 yıl (4521 mesaj)
Yarbay

@MaDMaxiBo

dvd yi tanımak zorunda, işletim sistemide dvd de olacak ve sadece netbooklara kurulacak bir işletim sistemide olmayacaktır..bugün vista starterla gelen markalı masaüstü sistemler var



.
17 yıl (137 mesaj)
Teğmen

vista kullanacağıma xp kullanırım, xp kullanacağıma windows7 kullanırım, windows7 starter kullanacağıma da windows7 ultimate kullanırım. tabi sistem gereksinimim karşılıyorsa. directx9 olması iyi ama oyunlar açısından nasıl olur her tüketiciye uyar mı acaba?



D
14 yıl (111255 mesaj)
Yarbay

oyunlar çalışabilir mi benim için önemli olan bu !


Bu mesaja 1 cevap geldi.
2
14 yıl (8880 mesaj)
Yarbay

W
14 yıl (9517 mesaj)
Yarbay

cidden hortçulara bayılıyorum. hayır, nereden buldunuz da konuyu hortlattınız.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.