Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
246
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MESEM HAKKINDA SORU
B
9 ay
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar ben 10. Sınıf MTAL Lise Öğrencisiyim. Bölümüm ise Tekstil. Çevremdeki Daha doğrusu Ortaokuldaki Arkadaşlarım Mesleki Eğitim Merkezi Tercih ettiler. Ben Çok Kararsız Kalmıştım Ancak Şuanda Bana En Mantıklısının bu olduğu Doğru geliyor. Çünkü Sınıfta Kaldım ve 1 Yılım Çöpe gitti. Size Soracağım Soru İse , Okuyor Olduğum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden , Meseme Nasıl Geçiş Yapabileceğim , Geçiş Yaparken Tekstil Bölümünden Meseme Geçtiğimde , Çalışacağım İş yerinin İllaki Tekstil üzerinemi olması gerekiyor . Cevaplarsanız Çok Sevinirim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
9 ay
Yarbay

önce okul idaresine başvurmalısın. genelde 1 tane müdür yardımcısı bu işlere bakar. yokse mesem merkezlerine başvurabilirsin. alanın değişmez ve kendi alanınla ilgili bir yer bulmalısın ama çalışanlar arasında usta öğretici belgesi olan birisi olması şart.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.