D

Yarbay
23 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
1129 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
D
8 ay
Suicide Squad İsekai
şimdi orc'lar ve goblinler düşünsünler.


https://www.youtube.com/watch?v=gFTd75GdFEg
D
12 ay
Nitelikli İş Gücü Göçü Yasası
almaya'nın yeni göç yasasının içeriği belli oldu. nitelikli iş tanımı, sahip olunan belgelerle sınırlanmıştır. ilgili alanlara ait, ustalık belgesine(meslek lisesi diploması sayılıyor.) yada kalfalık belgesine sahip olanlar, iş tecrübesiyle beraber, bu yasanın şartlarını taşıyorlar. bayramdan sonra bazı öğrencilerimiz, proje kapsamında almanya'da staj yapacaklar. bu diplomaya sahip olanlara, karın tokluğuna da olsa, 1-2 sene alanıyla ilgili bir işte çalışmalarını tavsiye ederim. çünkü almanlar için meslek lisesi pişmanlık değildir.


https://tuerkei.diplo.de/tr-tr/service/-/2285736?openAccordionId=item-2285750-2-panel
D
geçen yıl
The Machine
uzun uzun açıklama yapmaya gerek yok. mark hamill'i böyle görmediğinizi söyleyebilirim.
https://www.youtube.com/watch?v=jnWwjnM7N5Q
D
3 yıl
Star Wars Bounty Hunters Wars
star wars serisinin, impator ve jedi'nin dönüşü filmleri arasında geçen, star wars(2020), darth vader(2020), doctor arpha ve bounty hunters çizgiromanlarında eş zamanlı olarak başlayacak yeni bir hikayenin ismi. görünüşe göre odağında boba fett ve dondurulmuş han solo var. olaya karışan karakterlerin bolluğuna bakarsak, şenlik ateşini yakmışlar.

bu arada cyborg karakter, legends çizgi romanlarında da vardı.
D
3 yıl
Dandadan (Manga)
isminden türkçe bir fan çalışması sanabilirsiniz ama chainsaw man mangakası, fujimoto tatsuki'nin asistanı tatsu yukinobu'nun ilk serisidir. tarz olarak chainsaw man'i andıran, eğlenceli bir hikayesi var.

https://serimanga.com/manga/dandadan
D
3 yıl
SOUSOU NO FRIEREN
bir süredir devam eden bu seriyi, mutlaka okumanızı öneririm. eski partisindeki arkadaşlarını kaybetmiş bir elf'in, isteksizce kurmak zorunda kaldığı, yeni partisiyle atıldığı maceraları anlatılıyor. en gül kısımları, elf'in zaman algısını ortaya çıkaran sözleri ve eski partisindeki arkadaşlarına ait flashback'ler.(gaiden bölümler yapılması için, bayağı bir malzeme var.)

https://manga-tr.com/manga-sousou-no-frieren.html
D
4 yıl
İşletmelerde Beceri Eğitimi, 28.09.2020\u0027detekrar Başlayacak. (Beceri Eğitimi Ertelendi.)
eba ve okul üzerinden gönderilen yeni bir duyuruya göre, beceri eğitimi, okullar yüzyüze eğitime açılıncaya kadar ertelendi. bu zamana kadar sigorta primleri de ödenmeyecek.

Düzeltme: tekrar gelen mesaja göre, 28.09.2020 tarihinde, beceri eğitimi tekrar başlayacaktır. bu ani değişikliğin nedenini bilmiyorum ama, işletmelere gidecek olanlar için maske ve sosyal mesafeye dikkat etmelerini öneririm. özellikle yemek araları ve diğer molalar öncesinde, ellerinizi iyice yıkayın.
D
4 yıl
INDUSTRIAL DIGITALIZATION CONFERENCE
iot, bulut teknolojisi, akıllı makine öğrenimi gibi, endüstrideki dijital uygulamalara yönelik bir sanal fuar. ziyaretçi kaydı ve bilgi almak için, aşağıdaki siteye gitmenizi öneririm.

connectiondays

ön seminerlerin, youtube kayıtları.
D
5 yıl
Prenses Leia vs Pamuk Prenses
prenses leia başka bir gezegenin prensesiyle kapışacak ama kapakta resmi, bariz şekilde pamuk prensesi andırıyor. sanırım çizerlerden birisi, disney'in star wars'a yaptıklarını sindirememiş olacak ki böyle bir çizim yapmış. tabiki sonuç belli, zafer lady vader'ın olacaktır.

prenses leia vs pamuk prensese
D
6 yıl
Nitelikli Anadolu Mesleki ve Teknik Liselerini Kazananların Dikkatine
aynı soruyu farklı başlıklarda gördüğüm için, bu bilgilendirmeyi ayrı bir başlıkta vermeye karar verdim. nitelikli olarak gösterilen, anadolu mesleki ve teknik liselerinin, sadece anadolu teknik programı(eski adıyla teknik lise) sınıfları sınavla öğrenci alıyor. anadolu meslek programı(eski adıyla meslek lisesi) sınıfları ise mahalli yerleştirme ile öğrenci alacak. bu okullarda, 9. sınıftan itibaren, atp ile amp sınıfları ayrı olacak.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.