Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
66
Cevap
2795
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: VİKİNGLER (4. sayfa)
V
12 yıl (518 mesaj)
Teğmen

Coğrafi konumu ve yaşam ihtiyaçlarının yetersizliğinden dolayı kendilerine yeni bir yol seçerek yağmacılığı temel almışlardır.Yukarı pek çok yorum gibi bize benzerler yani.Yine konumları dolayısıyla gemicilikte gelişmişlerdir-ki zaten bu yağmacılığın yolu buydu- biz ise bozkırlarda olduğumuzdan at kullanımında gelişmişiz.Yine denildiği gibi pek diplomasi yanlısı,düşünce ile ilerleyen bir toplumdan ziyade kas gücüne dayalı bir tarihleri vardır.Şu anda durum tam tersi ve hala en çok gitmeyi istediğim yerlerden.
Ayrıca dizide bi Kan Kartalı mevzusu vardı ki



D
12 yıl (9091 mesaj)
Yarbay

Biraz katliamcı bir kavim ama benim çok sempatim var. Vikingleri çok severim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
12 yıl (365 mesaj)
Yüzbaşı

H
12 yıl (3400 mesaj)
Binbaşı

konuyu okumadan hiçbir şey bilmiyordum merak edip baktım iskandinavyada savaşçı ve denizi seven bir toplummuş ama anlamadığım bir şey de var 9-11. yüzyıl diyor. okullarda bu kadar öğrendiğimiz dönem içerisinde olmasına rağmen bir adı bil geçmemişti.



U
12 yıl (6230 mesaj)
Yüzbaşı

Barbar olduklarını biliyorum acıma duygusu pek yoktur. Vahşi yaşama alışık insanlar kızılderililer gibi.



K
12 yıl (2088 mesaj)
Yüzbaşı

Colomptan önce Amerikayı keşfetmişlerdir. Zamanında istanbulda güvenlik görevlisi muhafız olarak bulunmuşlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
12 yıl (463 mesaj)
Yüzbaşı

Bunlar gerçekte var mı ya ben çizgi film karakteri zannediyodum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.