arkadaşlar ben bugün norton internet security'yi liveupdate yaptım fakat subscription key istiyor yani norton'un yenilenmesi gerekiyormuş anladığım kadarıyla..internette bu l-konuda symantec sitesi de dahil olmak üzere her yere baktım birşey bulamadım..bu konuda symantec sitesinde gözüme çarpan bir yazıda 29.95$ dolara yeni bir paket almam gerekiyormuş galiba..ranewal date(yenileme günü)ise bugünü gösteriyo..ne yapmalıyım şu konudan para harcamadan nasıl sıyrılabilirim..!!
nis2005 kullanan arkadaslar live update yapmaktan korkmaniza gerek yok ama kesinlikle "subscription status" kısmına girip renew tusuna basmayın o zaman iptal olur
arkadasim buyuk ihtimal sen bu kısma bastın yada 1 senedir kullaniyorsun
her iki durumda da yapacagın bir sey yok silip yuklemen bile fayda etmiyebilir
bu arada arkadasim resimde gordugum kadariyla mayıs 11 2005 kadar live update yapabilirsin ama ondan sonra yeni update leri yapmayacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love_For_You -- 18 Nisan 2005, 17:02:04 >
norton bir yıllık süre veriyor yada 1000 (tam emin değilim 2000 de olabilir) defa güncelleme yaptırıyor. sonra para istiyor. en iyisi nortonu kaldırıp yeniden kurmak.... tabii regisriyi temizlemek oldukça zor. ben de daha önceden 2005 kurdum. sık sık aynı yada benzer problemler verdi. şimdi 2003 kullanıyorum.
Norton 2005 kullanıyorum.Artık subscription key istiyor.O da ben de yok.Yapacağım tek şey norton2005 i silmek ve başka bir antivirüs programı kullanmak galiba.Başka bir yolu yok herhalde.
beyler nortonu kaldırıp tekrar yüklüyosunuz..önemli olan şey iyi crackleyebilmek..( yani nortonu internete bağlattırmadan)..
Cd si olmadığından başka bir antivirüs programı yükleyecem.Nortonu bilgisayardan kaldırmak zor mu?Ayrıca norton antivirüsü silersem ghost programı silinir mi?
YA BENİM NORTONU KALDIRMA GİBİ BİR ÇÖZÜMÜM YOK BU LANET PROGRAMI BİR NEDENDEN DOLAYI KULLANMAK ZORUNDAYIM ŞU sub bilmem ne kodunu bilen yok mu aranızda.....
LÜTFEN YARDIMM!!!..
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.