K

Teğmen
23 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
19 yıl
KNİGHT ŞU ARALAR HATA VERİYOOO!!
arkadaşlar şu ralar knight a giremiyorum ftp server'ı ile ilgili connection hatası veriyo biri yardım edebilir mi???lütfen millet bi bilen çıkarsa sevinirim.eğer bu sorun başkasında da varsa bizimle burda payşlaşabilir mi??

Sorun aşağıda......!

< Resime gitmek için tıklayın >
K
19 yıl
WARRİORLARA BALTA(ATTACK POWER:98)
warrirolara duyurulur,xigenon1 server ında,32levelli warriordan 98'lik balta vardır..alıcı aranıyor..fiyat 800.000 coins'tir...almak isteyenler buradan bana pm atsın veya oyunda beni bulabilirseniz

nickim:kadirates

Teşekkürler..!!:))
K
19 yıl
NVİDİA FORCEWARE DRİVER:77.72 ÇIKTII!!
G-FORCE FORCEWARE SERİSİ İÇİN 77.72 DRİVER'I ÇIKTI!!BU YENİ DRİVER'DA DAHA DEĞİŞİK DÜZENLEMELER OLDUĞU YAZILMIŞ,BU YENİ DÜZENLEMELER YENİ ÇIKAN;G-FORCE 7800 GTX İÇİN DE YAPILDIĞI BELİRTİLİYORBURDAN İNDİREBİLİRSİNİZ....
K
19 yıl
KNİGHT ONLİNE\u0027DA 1-2 GÜN ÖNCEKİ SAVAŞI GÖREN VAR MI?(0RCS-HUMAN)!!!
bu savaş xigenon 1 server ında saat 4-5'te townda nerden geldiği belli olmayan birçok ateştopu düşmeye başlamıştı çok manyaktı o görüntü herkes ne olduğunu anlamadan,millet(warriorlar,büyücüler,rogue,vs..)towndan bir an önce ayrılmaya çalışırken,town'un çıkış kapısına o nerden geldiği belli olmayan ateştopları bir anda yöneldiğinde herkes ölmeye ex'lerini kaybetmeye başladı(ex kaybedenlerden biri de benim tam 32800 ex kaybettim)!!millet bir anda townda yeniden doğduğunda orclar zombilerin bulunduğu yerlerden,ağaçların aralarından xigenon 1'de oyun oynayan kullanıcılara saldırmaya başladı daha sonra akıllanan kullanıcılar özellikle(büyücüler)uzaktan ateş ettikleri için büyü göndermeye başlamışken warriorların çoğu(30 level üstü genellikle)orclara saldırırken bazı orclar karşılarındaki 200-300 kişilik xigenon 1'deki kullanıcı ordusunu karşısını görünce kaçmaya başladı hatta arkadaşlarla parti kurarak,1-2 tanesini eslant gate'ye giden yolda geberttik...(bağırsakları dışarıda sallanıyordu)!!eğer o saatlerde xigenon 1'de oyuna giren arkadaşlar varsa bunu yenileyebilirler...ÇOK GÜZEL BİR GÖRÜNTÜ İDİ...!!

İLGİNİZ iÇİN TEŞŞEKKÜRLER!!!
K
19 yıl
system mechanic
arkadaşlar dün galiba burda system mechanicle ilgili bir topic vardı,fakat bulamıyorum..başlığını unuttuğum için bişey gelmiyor elimden,system mechanic topiğni hatırlayan varsa bana söyleyebilir mi..önemli de..!

Teşekkürler!!
K
19 yıl
NORTON İNTERNET SECURİTY (RENEVAL CENTER)????NEDİR BU YA!!
arkadaşlar ben bugün norton internet security'yi liveupdate yaptım fakat subscription key istiyor yani norton'un yenilenmesi gerekiyormuş anladığım kadarıyla..internette bu l-konuda symantec sitesi de dahil olmak üzere her yere baktım birşey bulamadım..bu konuda symantec sitesinde gözüme çarpan bir yazıda 29.95$ dolara yeni bir paket almam gerekiyormuş galiba..ranewal date(yenileme günü)ise bugünü gösteriyo..ne yapmalıyım şu konudan para harcamadan nasıl sıyrılabilirim..!!

LÜTFEN YARDIMM!!!..

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
K
19 yıl
THOMSON PRO MP3(MP3 KALİTESİNİ ARTIRIR)!!!..
arkadaşlar programın özellikleri şunlar::::::MP3 formatının geliştirilmiş versiyonu olan ve MP3' ten daha iyi bir ses kalitesi vaat eden bir ses formatı olan MP3Pro için player ve encoder programı. 64 Kbit/s kalitede wav dosyalarını MP3Pro' ya çeviriyor. Ama buna rağmen 128 Kbit/s kalitede sıkıştırılmış MP3 dosyalarıyla aynı kalitede ses veriyor. Playlist oluşturma pek kullanışlı değil fakat hem mp3PRO kodlama hemde çalma işini yapan pek yazılım yok.
Yeni versiyona eklenen özellikler:::::-Çevirme işlemi sırasında oluşan karışıklıklar giderilmiş.
-İdtag düzenleme özelliği eklenmiş.
-Orjinal dosyanın özelliklerinin (bitrate, idtag) çevrilecek dosyaya kopyalanması özelliği eklenmiş.
Program:::http://www.inndir.com/program.php?id=5620 burdan indirilebilir...
K
19 yıl
MSN\u0027DE ENGELLENEN KİŞİLER NASIL SİLİNİR!!!
arkadaşlar başlıktanda anlayacağınız gibi msn'de engellenen listesindeki isimleri nasıl silebilirim..
bu konuda bir çare bulursanız minnettar kalırım..

Teşşekürler!!..?
K
19 yıl
YEREL DİSKİN LOGOSU???...!!
arkadaşlar ben yanlışlıkla kablosuz ağ kurma sihirbazından ağ kur dedim ve yerel diskin logosunun değiştiğini gördüm..bunu düzeltmenin bir yolu var mı arkadaşlar..yerel diskin içindede kablosuz ağ kurma sihirbazı bazı dosyalar atmış bende bunları sildim..ne yapmalı da bu logoyu düzeltebilirim..

Şimdiden Teşşekürler!!!

< Resime gitmek için tıklayın >
K
19 yıl
Nvidia Sürücüleri Hakkında(71.84 Forceware)
arkadaşlar ben biraz önce nvidia'nın 71.84 Forceware sürücülerini yükledim,daha sonra yeni donanım bulunduğunu söyledi ve 2 tane donanımı yükledim ve sonuç:donanımlar başlatılamaz olduğunu söylüyor,aygıt yöneticisinden baktığımda ise yüklediğim 2 tane donanımın üstünde ünlem olduğunu görüyorum..niçin bu konuda yardım ederseniz sevinirim.. Donanimlar:Nvidia WDM TV Tuner ve Nvidia WDM Video Capture(Universal)Not:Yüklemede bir hata yapmadım..

Şimdiden Teşşekürler!!!!...???

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.