valla garanti kapsamları esnektir baya. belki alırlar bilemem. Sonuçta kırılan parça bir buton. Kişiye bağlı kırılabilen bir parça. Seri hatası falan varsa garantiye de girebilir. Ağzınız laf yapıyorsa cıngar çıkarın yaptırırsınız
eet bu kesnlıle işe yarıyo..haftasonu gıdıp denıcem garantiye sokmayı...braz uğrasrsam olur gibi geliyor ya bakalım..yınede bu konuda fıkrı olan arkadaslar wrsa fıkırlerını beklıyorum
aynı şey benim başıma geldi düşürdüm kırıldı titreşim tuşu. genpaya goturdum, apple la anlaşmamız gereği tamir etmiyoruz telefonu değiştiriyoruz dediler. tabi garanti dışı olduğu için parasını talep ettiler. ama bu parçayı değiştiren özel servisler var bana geçen ay 120 tl ye değiştiririz demişlerdi.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.