M

Teğmen
14 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
11 yıl
Hoparlör Driver Problemi
Merhaba arkadaşlar,
Ev sinema sistemimde ön hoparlör olarak Acoustic Energy Neo3 kullanıyorum. Geçenlerde sağ tarafın driverını değiştirdik.
Değişimden sonra o hoparlörlerden gelen ses azaldı. Acaba bu durumun sebepleri ne olabilir. Tek başına dinlerken sıkıntı yok fakat
iki hoparlörü birden dinlerken ses farkı oluyor. İlginize şimdiden teşekkürler. İyi günler.
M
14 yıl
hd smart ses problemi
Merhaba arkadaslar,
Ben hd smart uydu alıcısını hdmi ile amfi ye bagladım fakat hdmi dan dolby digital ses aqlamadım. Bunun uzerine hdmi a ek olarak birde optik ses baglantısı yaptım ama hala dolby digital ses alamıyorum. Dolby ses alabilmek için nasıl bir baglantı yapmam gerekiyor acaba. Birde hd smart ile hdmi dan dolby digital ses alma sansımız varmı.
İlginize simdiden tesekkurler.
M
15 yıl
iphone sorun
Arkadaslar Turkiyeden aldıgım iphone u dusurdum ve sol tarafındaki ses acma kapama tusu bozuldu. 10 gun once servise goturdugumde telefonu aldılar ve bugınku gorusmemde Apple la yapılan antlasma geregi iphone ların donanım olarak tamir edilmediği ve yenisiyle degistirildigini soylediler. Tabi sorun benim hatamdan kaynaklandıgı icin bu degisim ucretini de benden istiyorlar. Bu bana cok sacma geldi ve fikirlerinizi almak istedim. Bu durumda ne yapmam gerekir acaba.
M
15 yıl
bose 201
Ses sistemimde kullandığım jamo surround200 lerin yerine beyaz renk olmasından dolayı bose 210 almak istiyorum. Acaba bose lerin sisteme katkısı ne olur jamo ların yanında. Bu arada kullandığım sistemde ön hoparlörler Acoustic Energy Neo3 serisi.
M
15 yıl
lcd panel sorunu
uzun zamandır kullandığım lcd tv nin ekranında özellikle beyaz sahnelerde farkedilen bölgesel kararmalar basladı. cok rahatsız edici degil ama hızlı sahnelerde belli oluyor. bunun sebebi nedir acaba? hallaedilebilir bir sorun mudur? yardımcı olursanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.