Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 1 mobil kullanıcı
1104
Cevap
111947
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL) (57. sayfa)
H
5 ay (66541 mesaj)
Yarbay

Sarı site en iyi referans hocam açıp bakabilirsin her malı önce satıcı belirler sonra usulen pazarlikla anlasirsin

Şuanda araç bence hala tam piyasasina gelmedi bu arada diğer araçlar daha cok prim yaptı



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @uTqx
O
5 ay (82 mesaj)
Çavuş

Havayı içeriden döndürme butonuna basınca gelmiyor hocam.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ercandemir76
S
3 ay (13531 mesaj)
Moderatör

Bu aracı Fransa'da kiraladım. Pejo'ya ön yargılı bakıyordum doğal olarak. Fakat 3008'i muazzam beğendim. Bir araç insanı hiç yormaz mı? Fransa'dan, İtalya'ya 890km araç sürdük. 1.000km daha olsa sürerdim yani uykum yoksa. Çok rahat, çok konforlu buldum. Hanım bile beğendi Türkiye'den bunu alalım diye.

50 litre benzin 100 euro civarına doluyor. Hibrit neye göre devreye giriyor bilemedim. Yokuş aşağı ayak gazda değilse şarj moduna geçiyor. Depo dolunca 520km gidersin yazdı. Daha sonra 640'lara çıktı. Karışık yollarda kullandığım için tam bakmadım kaç yakmış. Ancak dediğim gibi muazzam beğendim.

Fren sisteminde, kalkıp, o anda firene basıp, tekrar gaza bastığımda viteste bir saçmalama hissi oldu. Bunu geçen sene Fas'ta 2008 kiralarken de olmuştu. Tak tuk sesler gelmişti vitesten. 2008'i beğenmemiştim. Ama 3008 inşallah nasip olursa almaya çalışacağım burada.

Bilinmesi gereken kronik sorunları var mı? Gerçek kullanıcı verileri nedir? Mesela Ankara, İStanbul gibi şehir içi kaç litre yakıyor acaba?



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

S
3 ay (13531 mesaj)
Moderatör

2015 yılında son model 5.20D aracım varken hayalet ekran gitti. Siz böyle kullanın biz sizi çağıracağız parça gelecek dendi. Bir keresinde forumda Volvo içinde bekleyenler vardı. Yani bu marka kötü diğerleri iyi diye bir olay yok.

Bende 1.2 motorlu almak istiyorum. Bilinen kronik sorunu var mı acaba başka?




Bu mesajda bahsedilenler: @Deeper
S
3 ay (165 mesaj)
Çavuş

Bu aracı ben de çok merak ediyorum. Tipi falan çok hoşuma gitti. Youtube üzerinden incelemelerini de izledim. Torsiyon çubuğu hariç donanımsal bir eksiği de yok.

Ekran gitme sorunu ne durumda, hangi model yılında var hangisinde yok. Servis bu durumla ilgili ne diyor... Kronik olma yolunda gidiyor sanırım. Birde ekran harici başka problem yaşayan var mı? Kullanıcı deneyimlerini paylaşırsanız çok memnun olurum.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
2 ay (549 mesaj)
Yüzbaşı

Aracı bir yıldır kullanıyorum 35.000 km yol yaptım. Şehiriçi şehirdışı kullandım. Hybrit GT paket. Konforu çok başarılı. Özellikle çift cam sayesinde ses yalıtımı çok iyi. Koltukları rahat. Yol tutuşu iyi. Yakıt tüketimi yüksek değil. Ekranların çözünürlüğü ve tepkime hızları iyi seviyede. Ekran donma bende bir kez I-toggle ekranda oldu. Fabrika ayarlarına getirdim düzeldi. Tekrar yaşamadım. Bu kadar sorun artık tüm araçlarda yaşanabiliyor çünkü içerisinde çok elektronik var. Bunlar tabi benim tecrübelerim herkesin beklentileri de farklı olabilir.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @seksenalti
H
2 ay (66541 mesaj)
Yarbay

13 14 aydır kullanıyorum 1 kere bile ekran gitmedi en fazla 10 sn geciktiğini falan olmuştur allure e3008





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 4 Ağustos 2026; 11:42:40 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @seksenalti
B
2 ay (16 mesaj)
Onbaşı

Merhaba, aracımda hasarlı bir kaza oluştu. Haziran başında aracı Peugeot Göral'a bıraktım. İki ay yurtdışından kapı gelmesini bekledik. Temmuz sonu aracınız hazır dediler. Servise gittiğimde kapı çıtasının eksik olduğu anlaşıldı. Sürüşü engel olmadığı için aracı teslim aldım.

Ancak alır almaz navigasyon, telefon, klimanın olduğu sağ ekranın 30 saniyede bir kendini resetlediğini fark ettim. Kapılar otomatikman kilitlemiyor. Aracı servise teslim ettiğimde böyle bir arıza yoktu. Tekrar bırakın bakalım diyorlar.

1) Sizce aracın serviste durduğu bu iki aylık süreçte ne olmuş olabilir ki sürekli resetlemeye başladı?
2) Bu resetleme sorunu daha önce de forumda konuşulmuştu. Nasıl çözdü yaşayan arkadaşlar?
3) Herkes kapı onarımı için böyle aylarca mı bekliyor? Basit bir kapı çıtası bile stokta nasıl olmuyor?

Teşekkürler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
2 ay (281 mesaj)
Teğmen

Arkadaşlar istanbul avrupa yakası full ppf tavsiye var mıdır? Birinci elden yaptıran? Hangi marka ppf alınır nerden yaptırılır hic bilmiyorum, biraz bilgisi lazım.

İkinci konu 3008 allure icin ön park sensörü mepa ve odak yapmıyor, tavsiye de etmiyorlar iyi çalışmıyormuş ellerindeki. Fren basınca otuyormus ve dur kalk trafikte de sürekli öttüğü icin rahatsız ediyormuş.. aktif iriyıl yapariz dedi onlardaki sadece sesli uyarı ile sensor takıyormuş ama farkli bir marka sanirim ki sadece frendeyken çalışıyor bilgisi yok normal calisiyor dediler.. var mıdır yaptıran eden?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

J
2 ay (4164 mesaj)
Yarbay

Maalesef çoğu markanın servisinde böyle sıkıntılar var, çok geçmiş olsun, benim de 2.5 ay ön tampon beklediğim olmuştu başka markada. Umarım hemen işiniz çözülür.




Bu mesajda bahsedilenler: @balgat1167
T
2 ay (2795 mesaj)
Yarbay

Merhaba, ilk periyodik bakım yaptıran oldumu yakın zamanlarda, ücreti güncel kaç tl acaba?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
2 ay (16 mesaj)
Onbaşı

Merhaba, I-toggles, navigasyon/klima/carplay ekranınız sürekli açılmaya çalışıyor ama otuz saniyede bir resetliyorsa servise götürmenize, yurtdışından kart değişimi için beklemenize hiç gerek yok. Şu şekilde çözebilirsiniz:

1) Ayarlar -> Profil -> Profili'i Misafir profile geçirin.
2) Ayarlar -> Profil -> Kendi yarattığınız profili silin.
3) Ayarlar -> Profil -> Bağlantılarım -> Cihazlarım: kayıtlı telefon var ise silin.
4) Yeni profil yaratın.

3008 Allure Hybrid donanım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.