Arama butonu
22418
Cevap
558279
Tıklama
39
Öne Çıkarma
Cevap: 🟡🔵Fenerbahçe 2026/2027 Sezonu - Hoşgeldin Romelu Lukaku⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ [ANA KONU] (57. sayfa)
T
3 ay (7508 mesaj)
Binbaşı

Ayıp hocam ayıp. Aziz Yıldırım mı 3 temmuz davasında kulübü yanlız bırakmış. "Yuh" derler adama. Sizin ayarınız tamamen kaçmış. Kim yürütmüş 3 temmuzu ? Aziz Yıldırım "hapis yatarken" yönetimi bırakıp kaçanlar mı?

Ben bunları yemen. Çoluk çocuk varsa onlara anlatın bunları. Ben 3 temmuzda Aziz Yıldırım içerde sorgudayken dışarda gaz yiyenlerdenim. Şisli etfalde acilde yatarken hastane önünde bekleyenlerdenim


Yine de bu seçim MAA isterdim aday olsun ama kaçtı. O kaçtı diye, imzayla kovulmuşlara yeniden yönetim teslim edecek değilim.

35 yaşında Alex'i mi harcamış ? Bedava mı oynamış Alex ? Denizli de sahada değil miymiş Alex ? 2 Trabzonspor maçında sahada değil miymiş ? O finalleri neden kaybetmiş Alex ? Siz Alex'i ıslıklarken, gönderin derken ayakta alkışlayıp sahip çıktı Aziz Yıldırım.


Siz istediğiniz kadar gerçekleri yalanlarla değişin. Tarihi değiştiremezsiniz.

Varsa Aziz Yıldırımdan iyisi tarih orda. Yazın buraya! Vasıfsız beceriksiz başkanınızın bile kabul ettiği rakamları abarttık dediği konuları hala buraya yazıp durmayın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 23 Mayıs 2026; 15:56:32 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @catry
G
3 ay (2675 mesaj)
Teğmen

Hull city üst lige çıkarsa fenerden oyuncu alır diyorlar😃 millet gelip hülleci deyince de kızıyorlar bu nasıl kafa yahu🤣



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
3 ay (11852 mesaj)
Yarbay

Aziz Yıldırım olmasa Gs farkı açıp gitmişti,2010a kadar o üstünlüğü kırdı ama kumpas döneminden sonra malesef toparlanamadık
Aziz Yıldırım dışında kim geldiyse gördük zaten,ezildik resmen
Kadıköy yol geçen hanı oldu,eskiden kupa olmasa bile derbilerde eziyorduk



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Th3M4NIMAL
X
3 ay (1489 mesaj)
Teğmen

Bu kulüp en iyi başarılarını aziz döneminde aldıysa (ki öyle) kimse bir şey diyemez artık. Ama sorun şu ki aykutun bu kadar istenmediğini anlayıp yada ilginç bir şekilde anlamayıp nasıl seçimi riske atar akıl sır erdiremiyorum. Kendisi de biliyor kadronun gs yi geçmesi gerektiğini. Bakalım neler olacak.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

F
3 ay (23849 mesaj)
Binbaşı

Aykut hocayı severim ama Fenerbahçe menfaatleri için neye inaniyorsam onu derim şuan safi daha yakın duruyor tabi lafla olmuyor bu işler açıklasın Greenwoodu vs öyle şimdi tamam derim ama şuana kadar safi parayı bastıracak gibi duran taraf Aziz yine kaçak dövüşüyor nobre falan diyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Domenico Tedesco
F
3 ay (194 mesaj)
Çavuş

Bunun derdine mi düştünüz şimdi de.. sinekten yağ çıkarırsınız siz?bu ülkeye hulleyide ,1905 TL maaşlarıda ,UEFA'nın kriterlerinin arkasından dolanmayida,imaj hakları,bağlılık bonuslari vb sözleşmeleri ve daha birçok şeyi getiren sizsiniz...aklı başında herkes bunları görüyor...yazılacak daha çok şey varda yazılmıyor tabiki ...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @galacimbom
F
3 ay (23849 mesaj)
Binbaşı

Yani bana vasat transferler + Aykut mu, yıldız isimler+ İsmail mi derseniz her türlü İsmail derim. İsmail hocanin daha pozitif oyun oynattigini düşündüğümü çok kez yazdım. Ama İsmail hoca alfa bir karakter değil sorun orada oyuncular üzerinde disiplini kaybedebiliyor tribünlerden vs çok etkileniyor o yüzden final yapmakta başarılı olma şansının Aykut hocadan biraz daha düşük buluyorum ama kadro kalitesi daha önemli şu durumda.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
3 ay (5403 mesaj)
Yüzbaşı

Başkanlığı kaybettikten sonraki davaları diyorum. Böyle çevirip eğip bükersen tabi efsane başkan olur Aziz Yıldırım.

Başkanlığı bıraktıktan sonra niye 5 yıl bir kez olsun kongrelere gelmedi ? ezilip doğranırken niye birkez olsun tek kelime edip destek olmadı ? savunmadı ?

Alex'i harcamışsın hemen, Daum'u, Zico'yu, Ersun'u da harca, taraftarı da harca, herkesi herşeyi harca, hepsini kötü göster sonra gel efsane başkan, en başarı başkan Aziz Yıldırım de.




Bu mesajda bahsedilenler: @Th3M4NIMAL
F
3 ay (23849 mesaj)
Binbaşı

Daha dur 100 bin kişilik stad yapıp karaborsa bilet satacağız



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @galacimbom
T
3 ay (3279 mesaj)
Yarbay

Ufff çok sert.




Bu mesajda bahsedilenler: @f@ithline
M
3 ay (3910 mesaj)
Binbaşı

Aziz Yıldırım bir şey veremez artık bu kulübe. Hakan Safi büyük paralar yatıracak.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
3 ay (20221 mesaj)
Yüzbaşı

Matteo Moretto: “Everton, Alexander Sörloth transferi için Atletico Madrid'le temas kurdu ama Norveçli golcü İngiliz ekibine sıcak bakmıyor.”

Beto’da Fenerime hayırlı olsun.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

M
3 ay (3910 mesaj)
Binbaşı

Mallorca alt lige düşmüş. Vedat Muriqi'yi %99 alırız diye düşünüyorum. Cherif'te kiralanır çok büyük ihtimalle.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 23 Mayıs 2026; 17:21:15 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
3 ay (20221 mesaj)
Yüzbaşı

Hakan Safi İletişim Ekibi’nden bilgilendirme: "Paolo Maldini’nin özel programındaki değişiklik nedeniyle yarın yapılması planlanan basın buluşması ileri bir tarihe ertelendi. Yeni tarihin önümüzdeki günlerde duyurulması bekleniyor."

3. Düzgün aday olsa seçilirdi. İkisi de birbirinden değişik adayların.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

C
3 ay (5403 mesaj)
Yüzbaşı

Bugün belli olacak, son sıradaki takımla oynuyor her türlü kazanır diğer maç sonuçlarına göre belli olacak.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Metal Head
E
3 ay (3685 mesaj)
Onbaşı

Hakan Safi'nin listesinde Greenwood, De Bruyne ve stoper vardı. Stoper de muhtemelen Beraldo'dur bana öyle geliyor ama başka biri olursa da şaşırmam. Hoca da Conte muhtemelen Conte olursa bu ortamda herkes Safi'ye destek verir. Ha Conte olmadı başka birini de bulamadıysa İsmail Kartal'a okey olurum ben. 99 puan ile ikinci yapıldı dersek bence İsmail Kartal'ın arkasında durulsa şampiyonduk zaten ama işte Ali yönetimi desteklemedi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Caner-Medley
C
3 ay (9221 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Metal Head

Aziz Yıldırım bir şey veremez artık bu kulübe. Hakan Safi büyük paralar yatıracak.
Acun da buna benzer konuşmalar yapmıştı hatırlayın sonuç ortada 😊



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
3 ay (3685 mesaj)
Onbaşı

Bu kadar ayaküstü 40 yalan söyleyen adam gelip bir şey koyamaz zaten müritleri kendini çok kaptırmış bence Aykut ile küme düşürecektir. Ha gelirse daha çok sevinirim, sene sonu küme düşürünce müritleri bir daha ağzına almayacaklar. Sonra da küme düşünce hep bu müritleri taraftarlıktan çıkıp bir de Saran'a, Ali'ye laf edecekler mevcut kadrodan dolayı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @esdres
S
3 ay (14992 mesaj)
Yarbay

Gün geçmiyor ki sosyal medyadaki paralı askerlerin bir yalanı daha ortaya çıkmasın.

Hakan Safi iletişim sorumlusu Yusuf Kenan Çalık:
Hakan Safi'nin basın toplantısının FBTV'den yayınlanmamasını kendilerinin istediğini ve farklı bir toplantılarının canlı yayınlanacağını açıkladı.

Dün 7 yıl başarısız olmuş Ali Koç'a gitme sana muhtacım türküsünü söyleyen kim varsa bugün Hakan Safinin arkasında bu cenah yıllar yılı gelen başarısızlığın en büyük mimarı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 23 Mayıs 2026; 18:23:6 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.