Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
5
Cevap
215
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Evim hariç bütün sokağa GigaFiber altyapı geldi, ne yapmalıyım?
H
5 gün (7 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Kutu takıldığından beri (8 haftadır) sosyal medyada bu sorun ile ilgili sayısız konu açtım. TurkNet'e her türlü mecradan ulaşmaya çalıştım. Tek yaptıkları, standart mesajı kopyala-yapıştır yapmak oldu. Bütün sokağa, mahalleye GigaFiber geldi ve benim evim es geçildi. Evimin duvarındaki kutuya bağlantı bile yapmadılar; hatta kutuyu sökmeye çalıştılar. Bu rezillikle ilgili TurkNet Twitter sayfasına son kez mesaj yazdım.

Verdikleri cevap bu: "Talebinizi ekibimize ilettik. Proje ekiplerimiz, bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirecektir. Uygun görülmesi durumunda çalışmalara başlanılacaktır."

Evim tam sokağın ortasında; eski bir bina. Muhtemelen eski olduğu için es geçildi. Ben burada başka bir mantık göremiyorum. Ne önerirsiniz? Bu saçma durumda ne yapmalıyım?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
4 gün (43806 mesaj)
Yarbay

Merhaba, adresinizi ve konu linkini DM üzerinden paylaşabilir misiniz? Altyapı ekibimize bilgi ileteceğiz.



S
4 gün (17907 mesaj)
Yarbay

Kazılan yerlerden kutulara kablo gelmesi lazım. Eğer onlar bağlanmadı ise senin işin uzun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
3 gün (7 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Sokaktaki bütün kutulara kablo bağlantısı yapıldı hocam. Sadece benim kutuma yapılmadı ve sökmeye çalıştılar. O yüzden bu kadar uğraşıyorum. Üvey evlat muamelesi yapıldı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sniper23
S
3 gün (17907 mesaj)
Yarbay

Sökmeye çalıştılar? Apartman sahibi veya başka birinin şikayet etmediğine emin misin?




Bu mesajda bahsedilenler: @Hayattanbiktim
H
3 gün (7 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Burası eski mahalle hocam. Evlerin %99'u müstakil. Benim evim de aynı şekilde. Tek başıma yaşıyorum. Geçen hafta ben işteyken, saha ekibi sokağa gelmiş ve bağlantısı yapılmamış olan 1-2 kutuya bağlantı yapıp tamamlamış. Kutumu sökmeye çalışmışlar. Şu an sokakta benim evim hariç bütün kutularda kablo bağlantısı var. Benim eve yer mi kalmadı, ne oldu bilmiyorum. Turknet destek hocam sağ olsun ilgilendi. Bir kaç gün sonra tekrar yaz dedi. Bakalım sonuç ne olacak. Geçen sene de bir firma portumu başkasına verip internet kablomu kesmişti. Bende üst düzey şanssızlık laneti var. Her gün böyle garip olaylar yaşıyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.