DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
400
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Apple Fitness+, yapay zeka dublaj özelliğiyle yeni ülkelere açıldı
E
geçen hafta (4997 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Apple Fitness+, yapay zeka dublaj özelliğiyle yeni ülkelere açıldı
Apple’ın spor uygulaması Fitness+, 15 Aralık’ta Şili, Hong Kong, Hindistan, Hollanda, Singapur, Tayvan ve diğer ülkelerde kullanıma sunulacak. Yüzlerce antrenman, başta İspanyolca ve Almanca dilinde dijital olarak oluşturulmuş dublajla sunulacak ve dublajlı bölümler, desteklenen tüm ülkelerde haftalık olarak yayınlanacak.



Ayrıca Bkz.Apple'dan sporcular için özel kulaklık: Powerbeats Fit, Türkiye'de satışta



Dublajlı antrenmanlar her hafta yayınlanacak



Yeni dublaj sistemi, 28 Fitness+ eğitmeninin gerçek seslerinden modellenmiş, oluşturulmuş sesi kullanıyor. Kullanıcılar, bir antrenmana başladıktan sonra ses parçalarını değiştirebilecek veya Fitness uygulamasında tercih ettikleri bir dili ayarlayabilecek. Uygulama, kullanılabilir olduğunda otomatik olarak varsayılan dublajlı versiyona geçecek.



Yeni duyurulan ülkeler arasında Türkiye yok!



Apple, Fitness+'ta dublajlı antrenman içeriğini ilk kez sunacak. Şirket, 2020’den bu yana İngilizce konuşulmayan ülkeler dışındaki kullanıcılara altyazı seçeneği sunuyor. Bu arada, Apple Fitness+, şu anda Avustralya, Avusturya, Brezilya, Kanada, Kolombiya, Fransa, Almanya, Endonezya, İrlanda, İtalya, Malezya, Meksika, Yeni Zelanda, Portekiz, Rusya, Suudi Arabistan, İspanya, İsviçre, BAE, Birleşik Krallık ve ABD'de mevcut. Hizmet, 15 Aralık'tan itibaren Arjantin, Belçika, Bolivya, Şili, Kosta Rika, Dominik Cumhuriyeti, Ekvador, El Salvador, Finlandiya, Guatemala, Honduras, Hong Kong, İzlanda, Hindistan, Hollanda, Nikaragua, Norveç, Panama, Paraguay, Peru, Filipinler, Polonya, Singapur, İsveç, Tayvan, Venezuela ve Vietnam'da, önümüzdeki yılın başlarında da Japonya’da sunulacak.



Apple ayrıca, tüm antrenman türlerinde kullanılabilecek yeni K-Pop müzik türünü de hizmete ekledi. Bu yeni kategori, Neşeli Marşlar, En Son Hit Şarkılar, Hip-Hop/R&B ve Latin Groove gibi mevcut türlere eklenecek.



Apple Fitness+ abonelik fiyatı ne kadar?



Apple Fitness+ uygulaması Türkiye’de kullanılamıyor. Fitness+ aylık 10 dolar, yıllık 80 dolar olarak ücretlendiriliyor.




Kaynak:https://www.apple.com/newsroom/2025/12/apple-fitness-plus-expands-to-28-new-markets/

 Haberi Portalda Gör

E
geçen hafta (2869 mesaj)
Binbaşı

Apple tv plus ile fitness plus’un gelmesini çok isterim. Umarım yakın zamanda gelir…



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

B
geçen hafta (299 mesaj)
Yüzbaşı

Git parayı spor salonuna ver!




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.