Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 kayıtlı üye, 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
25
Cevap
743
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Cevap: AKP’de bir pudra şekeri skandalı daha (2. sayfa)
E
dün
Yüzbaşı

anadoluda bir ilde bu kadar kademe ve çevre edinmiş birinin oğlu, ticarete de illa babasının referansıyla ve yardımıyla devam ediyordur. babasının dizinden ayrılmayıp haberi olmadan bırak ticareti iş almayı, iki lego bile birleştiremeyecek "koskoca" yaşta tipler var. ufak anadolu şehirlerinin kalantorları kimin ne iş tuttuğunu az çok bilir, şurada çocuk kandırıyormuş gibi laf etmeyin lütfen. sanki normal bir ailenin oğlu başka şehirde bağımsız bir hayat yaşıyor da bu işlere bulaşmış gibi tepki vermeyin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @make up
M
dün
Yüzbaşı

Onun öyle olduğunu biliyor musun da bu şekilde söylüyorsun. Ya Allah aşkına evli barklı koskoca adam ya. Babasına mı soracak arkadaşlarla araba alırken satarken. Arabada 500.000 liralık araba yani. Adam beyaz kullanıyorsa da alkol alıyorsa da babasından Baba izin verirsen yapacağım diyecek hali yok ya. Hayır baba niye sorumlu oluyor oğlunu yaptıklarından sanki 18 yaş altı çocuk.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi make up -- 18 Eylül 2025; 12:10:1 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @end0plazmikretikulum
E
dün
Yüzbaşı

sen onun böyle olduğunu biliyor musun da böyle emin konuşuyorsun? mustafa seccad sen misin? demagoji yapmamanı tavsiye ederim. aynen kanka akp il başkanının oğlu 500 binlik arabaya muhtaç, 500 binlik arabaya 1 milyon verip sonra da tekrar 500 bine satacak kadar saf. sen de bunu yedin.

önemli olan video kanıtlı ayan beyan olan ve suç olan bir durumu, belirli bir siyasi partiye yakın olup "reisin adamları" olduğu için bırakılacak mı? zamanında kürşat vardı o da videolu kanıtlıydı, o pudra şekeriydi şaka amaçlı çektim ehe ehe diyip sıyrılmıştı işin içinden.




Bu mesajda bahsedilenler: @make up
M
23 sa.
Yüzbaşı

Kadir İnanır




Bu mesajda bahsedilenler: @Lomax.
M
23 sa.
Yarbay

Ahhahaa



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @EmuDev
R
21 sa.
Yarbay

İl başkanlığı koltuğu için şantaj yapiyiler!
Diyen baba istifa etti. Sanırım şantaj başarılı olmuş?
Masum baba ve oğula oldu olan..

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

_
20 sa.
Yarbay

Zenginlesen ak veledleri zaptedeniyor haci babalari



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

K
2 sa.
Yarbay

Su testisi su yolunda. AKP'liye acımam, onlar da vatandaşa ve kendilerinden olmayana acımaz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.