bizim ülkemizde suistimal ediliyor, adam vodafonedan sınırsız mobil paket almış, sınırsız diye 7/24 indirme yapıyor, evindeki wifiyi kullanmıyor, hangimiz daha çok kullanmış yarışına giriyorlar, herkes hakettiğini yaşar
5G dolayisiyla operatörler müsterileri otomatik 5G ye gecirecekler, bunu yaparkende her türlü gecirecekler. Hem zamli tarife uygulayacaklar hemde internet kotalari su gibi bitirecekler. En iyisi mümkünse gecmemek, hizli olmak yerine hizli biten paketler tuzagi gibi olacak. Türkiyede operatörler tezgahi kurmuslar, gercek bir rakip aralarina sokmuyorlar. Gercek bir kurum gelse Hindistandaki gibi hepsinin icinden gecer ve hepsi kendine ceki düzen vermek zorunda kalip bircogu iflas eder.
Hayır bu interneti topraktan çıkarıp işleyip mi satıyorsun da bu fiyatlar var nedir bunun maliyeti sürekli vanadan gıdım gıdım verip dünya kadar para istiyorsun tam soygun düzeni
Hindistan daki Jio operatöruden bahsediyorsun galiba ,öyle bir firmayı Turkiyeye koyarlarmi işedikleri parmağı keserlermi tabiri caizse? İki şirket devletin elinde istedikleri gibi atı koşturuyorlar mecbur digeride uyuyor onlara .
Ömründe yurtdışına çıkmamış 5G nedir bilmeyenler buralarda aforizma kasıyor. Ne kota var ne hız sınırı. Ayrica net öyle hemen bitmiyor bu da ayri mesele. Kısacası coğrafya yine kader(sizlik)dir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @sniper23