S

Yarbay
27 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
113 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
3 hafta
Uygulama içi satın almanın aktif olmaması
Arkadaşlar turkcell tv plus yıllık üyeliğini appstore üzerinden yeniledim fakat tv plus uygulaması ne yaptıysam satın almayı algılamıyor. Apple’dan 3 kez ücret iadesi talebinde bulundum her seferinde red edildi. Durumu turkcell’e bildirdim onlar da bize gelen bir abonelik bilgisi görünmediği için bir şey yapamayız diyor. Satın alma işleminin ekran görüntülerini göndermeme rağmen ikna edemedim beyfendileri. Diyorum ki bu ücret size apple tarafından aktarılacak, bu ücret hiçbir hizmet sunmadan sizde kalacak ona da cevap yok. Ödediğim ücret 359,99 tl. Şimdi bu durumda tüketici hakem heyeti dışında ne yapılabilir. Her iki taraf da paramın üzerine yatmak için kulaklarını tıkamış durumda.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
S
2 ay
Yerleşik ve usb bluetooth sorunu
Merhaba, daha önce win 7 kullanırken bilgisayarın bluetooth'na kablosuz kulaklık ile sorunsuz bağlanıyordum. Fakat mecburiyetten win11'e yükselttikten sonra yerleşik bluetooth kulaklığa bağlı iken her 15 - 20 dk.da bir bağlantı kesiliyordu. Her seferinde bluetooth'u aç kapa yaparak tekrar bağlanmak zorunda kalıyordum. Bir çok sürücü yükleyip kaldırdım çare olmadı.
Ben de çözüm bulamayınca tp-link UB500 bluetooth usb alıcısı aldım. Fakat bu sefer de ekran resmindeki gibi aygıt yöneticisinde göründüğü halde sağ alt taraftaki menüde gözükmüyor ve kulaklığa bağlanmıyordu. Ancak aygıt yöneticisinden bu aygıtın sürücüsünü silersem ve aygıtı usb'den çıkarıp takarsam sorunsuz çalışmaya başlıyor. Ya da bilgisayarı kapatmadan önce usb bluetooth alıcısını usb'den çıkarırsam bilgisayar yeniden başladığında yine sorunsuz çalışıyor. Fakat usb'ye takılı kalırsa ve bilgisayarı o şekilde kapatıp bilgisayarı açtığımda çalışmıyor ve resimdeki gibi bir durum oluşuyor. Şimdi hem yerleşik hem de usb bluetooth cihazı ile sorunu çözmedim. Problemin çözümü konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Bligisayar : Dell Inspiron 3542
Servis Etiketi: 57MD732
< Resime gitmek için tıklayın >



Bu arada bluetooth sorun gidericiyi çalıştırınca cihaz çalışmaya başlıyor ama tabi yeniden başlatınca yine aynı görmüyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
S
3 ay
Aof mezuniyet
Merhaba arkadaşlar, bu dönem 1 dersim var ve onu versem mezuniyet belgemi en erken ne zaman alabilirim? Dönem sonu sınav tarihi 25-26 mayıs görünüyor. Dersten geeçrsem haziran 15’ine mezuniyet yetişir mi? En geç 15 hazirana kadar çalıştığım yere sunmam gerekiyor da. Teşekkürler
S
3 ay
Kaç gb ram takabilirim?
Merhaba arkadaşlar şu an 4gb ram var yükseltmek istiyorum. En fazla kaç gb ram takabilirim acaba? Mhz olarak kaçı destekler? Marka olarak da tavsiye verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
S
3 ay
Ebay’den teyp aldım gümrüğe takıldı
Merhaba arkadaşlar. Ebay üzerinden rcd330 teyp aldım. 8000 tl - 276 usd fiyata. En fazla %50 vergi öder teslim alırdım diyordum fakat öyle olmadı. 150 euro üstü olduğu için gümrük beyannamesi gibi bir şey var dediler. Bir gümrük müşavirliği ile halledebilirsin dediler. Onlar da fiyat veremiyoruz dediler. Kimisi aldığın fiyat kadar masraf çıkar diyor. Ayrıca satıcı fiyatı da düşük gösterdiği için ceza falan yersin diyen de var. Şimdi ne yapsam bilemedim. Teslim almaya kalksam bu mümkün mü? 5-6 bin masraf çıksa sıkıntı değil. Ama bir sürü belge olacak dendi. Tse uygunluk, sıfır ürün olması vs.
Eğer teslim almak çok sıkıntılı olacaksa iade mi etsem? 
Ya da almaya kıbrıs gibi ülkedeki bir yakınımıza yönlendirsek olur mu acaba? Onlar da yurda gelirken kendisiyle getirse. 
fikir verirseniz sevinirim. 
S
7 ay
Klima su çıkışı
Arkadaşlar benim klimada küf koskusu olduğu için würt klima temizleyici köpük aldım. Fakat hortumu klimanın su çıkışına koyup öyle temizleyin diyor. Fakat bendeki 2013 polo’daki klima su çıkışını bi türlü bulamadık. Yerini nasıl bulabillirz acaba
S
10 ay
Whatsapp verileri yedeklenmedi
Geçen gün iphone 8’den 13’e geçtim. İlk kurulumda telefondan telefona aktarma ile tüm verileri aktardım ama 8 gb whatsapp verilerim aktarılmadı. Sonra icloud’dan aldığım yedekten yeniden kurulum yaptım onda da yüklenmedi. Son çare olarak itunes ile aldığım yedeğim kurdum onda da wp verileri gelmedi. Acelem olduğum için ilk yüklemede diğer telefonu da sıfırlamıştım. Artık wp verilerime ulaşamıyorum. 3 ayrı yedeğe güvendiğim için silmiştim komple. Bu wp verilerinin yedeklemeye neden dahil edilmediğine anlam veremedim. Ne wp ne de apple destek net cevap veremedi.
S
geçen yıl
Navigasyonda şarj 10 dk’da bitiyor
Arkadaşlar iphone 8 telefonda ios 14 kullanırken şarjım gayet iyiydi. Fakat bir zorunluluktan dolayı ios son sürüme güncelleyince şarj çok hızlı bitmeye başladı. Özellikle google maps kullanmak imkansız oldu. Dolu şarjı 10 dk’da bitiriyor. Artık google maps ile mi alakalı yoksa cihazın gps alıcısı mı delirdi bilemiyorum. Uygulamayı silip yükledim, ios’u yeniden yükledim nafile. Nasıl bir çözüm bulabiliriz acaba? Sizde de google maps ile aynı problem var mı?
S
geçen yıl
Müzik kapak resmi ana ekran
Arkadaşlar ios 14’ten 16’ya geçtim. Müziklerin albüm resimleri kilitli ekranda ortada büyük dururken sonra kendiliğin gitti ve resimdeki gibi oldu. Bunu değiştirmek mümkün mü?
< Resime gitmek için tıklayın >
S
2 yıl
Buhar kazanlı ütü tavsiyesi
Arkadaşlar buhar kazanlı ütü almayı düşünüyorum. Philips modelleri daha cazip geldi. Şu modellerden hangisini tavsiye edersiniz? Fiyat olarak 2000 ile 2500 arası düşünüyorum.

Philips Ütü Gc6815/20 Essential Buhar Kazanlı Ütü
https://www.trendyol.com/philips/utu-gc6815-20-essential-buhar-kazanli-utu-p-101647049?boutiqueId=61

Philips GC6833/30 PerfectCare Compact Essential Buhar Kazanlı Ütü
https://www.trendyol.com/philips/gc6833-30-perfectcare-compact-essential-buhar-kazanli-utu-p-2813956?boutiqueId=61

Philips Perfectcare Compact Gc6842/30 2400 W Buhar Kazanlı Ütü
https://www.trendyol.com/philips/perfectcare-compact-gc6842-30-2400-w-buhar-kazanli-utu-p-147804788?boutiqueId=61

Philips GC7920/20 Buhar Kazanlı Ütü, Mavi https://www.amazon.com.tr/dp/B08R24FVGL/ref=cm_sw_r_cp_api_i_6M67VKC9NXM9J0Y0D38H?_encoding=UTF8&psc=1
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.