Powerline modeller dışında işine yarayacak bir sistem bulamazsın hocam bence, Bende üst kat için bir çok yöntem denedim mesh sistemi dahil 3 cihazlı filan ama hiç bir şekilde üst kattan sinyal alamadım en son Powerline Deco P9 alarak çözdüm olayı, Bu normal sistemlerde wifi sinyali sadece yanlara doğru iletim veriyormuş diye okudum sorun buradan kaynaklanıyor sanırım ama bazı yerlerde gördüğüm kadarı ile sokaktan kullananlarda var 3. 4. katan anlamadım orasını.
Keenetic Hero DSL kullanıyorum aynı marka bir menzil arttırıcı bir tanede extra dsl aldım mesh sistemi kurdum ama üst katta hiçbir şekilde sinyal alamadım hocam aynı odanın üst katından dahi, Hatta tavana yakın bir noktaya dahi koydum yine hiç bir işe yaramadı anlamadım böyle örnekleri görünce daha çok sıkıntı basıyor, En son Powerline deneyince bir miktar kayıp olsa dahi sorunum çözüldü diyebilirim.
Aboneliğiniz kaç mbps kablolu kablosuz kaç mbps alıyorsınuz?Vdsl iken hızım düşük olduğu için p9 un performansından pek bir şey anlayamadım.Sattım. Ben şimdi 1000 mbps kullanıyorum.P9 yeterli gelirmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 13 Temmuz 2025; 17:17:18 >
Normalde hatta 70-75 arası hız geliyor P9 ortalama olarak 40-45 civarlarında bir hız veriyor, Ben Fiber gelmez diye almıştım çokda seçenek yoktu gerçi ama 1-2 aya sanırım 1000 hızlarda fiber gelecek deneyip ona göre devam yada değişim yaparım artık.
Hocam üst kata menzil artıcı koydum o bile biraz etki ediyor deco'nun daha performanslı olmasını umduğum için almayı düşündüm. Sizin duvar kalınlığı fazla olabilir ya da arada bağlantıyı etki edecek eşyalar olabilir.
Bu mesaja 3 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @kadillakkk