Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
9
Cevap
465
Tıklama
1
Öne Çıkarma
DonanımHaber'in Mobil Yüzü Yenilendi: Yeni Portal Yayında
U
5 ay
General
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Değerli DonanımHaber üyeleri,

DonanımHaber ailesi olarak sizlere daha modern, hızlı ve kullanıcı dostu bir deneyim sunabilmek adına mobil (portal) sitemizi baştan sona yeniledik!

Yeni tasarımımızda;

- Daha sade ve anlaşılır bir arayüz
- Mobil cihazlarda gelişmiş uyumluluk
- Hızlı erişim ve gezinme kolaylığı
- Yeni nesil kullanıcı deneyimi standartları

gibi birçok geliştirme sizleri bekliyor.

Sizden gelen geri bildirimler bizim için çok değerli

Yeniliklerle birlikte bazı hatalar ya da eksikliklerle karşılaşmanız mümkün. Bu başlık altında karşılaştığınız tüm sorunları, görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Lütfen geri bildirim yaparken:

- Hangi cihazı ve tarayıcıyı kullandığınızı

- Hatanın ekran görüntüsünü (varsa)

- Sorunun detaylı açıklamasını

eklemeyi unutmayın.

Sizlerden gelen geri bildirimlerle DonanımHaber'i hep birlikte daha iyi hale getireceğiz. Katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz!

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
5 ay
Teğmen

bol güneşler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
4 ay
Onbaşı

Çok beğendim, tasarım efsane olmuş



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
4 ay
Yarbay

Siteye girer girmez şu otomatik açılan videolardan kurtulduğum için çok mutluyum . Sırf o yüzden siteye girmek istemiyordum . İnşallah bir daha açmazsınız



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
3 ay
Yarbay

@ugur7seven selamlar, yeni bir konu açmak istemediğim için direkt buradan bir mesajla size bildirmek istiyorum. Uzun bir süredir forumda gerek mesajlar olsun gerekse palyaşıan yt linki ya da resimler olsun bunları sayfanın ortasına alan buton çalışmıyor. Evet mesaj göndermeye, konu açmaya engel değil ama bu buton sayfa düzenini iyi göstermek açısından gerekliydi. Mesela forumda uzun süredir aktif üye olanlar, forum kültürümü özümsemiş ve içeriği yada mesajı göze hitap edecek şekilde düzgünce paylaşanlar, paylaşmak isteyenler bu butonu kullanıyordu, şahsen ne zaman bir video, link ya da resim paylaşsam bunu kullanıyordum. Sayfayı, içeriği daha tertipli,daha düzgün, daha okunma ve bakma istediği yaratan bu yüzden de gerekli olan bu butonun onarılmasını istiyorum. Sola yasla butonu çalışıyor mu bilmem hiç kullanmam ama ortala olan çalışmıyor. Bakacak olan arkadaş diğer butonları da test edebilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ugur7seven
U
3 ay
General
Konu Sahibi

Merhaba, ortalama sorunuyla ilgili kısa bir süre içinde bir güncelleme yapacağız. Konuyla ilgili bilgimiz mevcut. Teşekkürler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kartal Göz
K
3 ay
Yarbay

Eyvallah peki sizi daha önce 2 kez pinglediğim başka bir konu vardı oradaki mesaja dönüş yapmadınız. Özel mesaj gruplarından çıkılamama, sessize alınamama, çıkmaya ve sohbeti sessize almamıza rağmen biri mesaj attığında yine bildiri aldığımız ve kendimizi sohbette görmemiz üzerineydi. Bu daha öncelikli ve düzeltilmesi gereken bir sorun. Çünkü bir kişi kendi isteği dışında bir özel mesaj grubuna çekilebilir ve çıkmak istediğinde çıkamauıp sessize almaya çalıştığında yine de bildirimlerle rahatsız edilebilir. Sorun var ama çözümü yok. Bunun aciliyeti daha yüksek.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ugur7seven
U
geçen ay
Yüzbaşı

size yalvarıyorum hem portalda hem forumda sarı/turuncu renkten vazgeçin. grinin tonları olur siyah olur, teknoloji renginden bir şey olsun, hiç olmadı kırmızı olsun. berbat ve itici, enerjiyi soğuran, demode bir renk kullanıyorsunuz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi User Friendly -- 11 Ağustos 2025; 13:9:42 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: Flipci


P
4 hafta
Yarbay

Mobil sürümde alttan çıkan ve otomatik oynatılan videoyu kaldırmanız mümkün mü?

Bir müddet sonra üst kısımda da reklam bannerı çıkıyor overlay olarak. Çok ama çok rahatsız edici.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Ağustos 2025; 20:36:7 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ugur7seven
0
geçen hafta
Binbaşı

Ana sayfada bir habere tıklayıp kaydırırken biranda videolu reklam geliyor ekrana ve bu her kaydırmada oluyor. Lütfen bunu düzeltin. Artık donanımhaber ana sayfayı kullanmama seviyesine geldim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.