Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
5
Cevap
142
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kazıklanmak
B
dün
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Esnaflar kudurmuş abi böyle kazıklamak yok adam 1 şişe suya 25 lira yazmış lahmacun 175 lira adana dürüm 350 ayran 40 lira

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

0
dün
Yarbay

ben boşuna mı evde kuru fasulye nohut mercimek bezelye barbunya vs yiyom.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

0
dün
Yarbay

geçen yarım kiloya yakın kıyma aldın, 230 lira mı ne.

soğan, biber, salça, yarım domates kavurdum Menemen yapar gibi, en son içine kıymayı atıp pişirdim kısık ateşte. burdan elde ettiğim kıyma kavurmayı kavanoza koyup dolaba attım.

şimdi makarna kaynattığımda bu kıyma karışımını çıkarıp 1-2 kaşık atıyom makarnanın içine, müthiş lezzetli kıymalı makarna oluyo.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
dün
Yarbay

Neresi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
dün
Teğmen

Dışarıda sadece kelle paça, işkembe vb sakatat yemek için gidiyorum. Onun dışında canımın çektiklerinin malzemesini alıp kendim yapıyorum. 5 liraya tavuk döner ayran tukettigimiz günlerden bu yana enflasyon herşeyin içine ettiği için feragat etmemiz gereken çoğu şeyden vazgeçmek durumundayız diye düşünüyorum. Kelle paçadan vazgeçemem ama.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
dün
Yarbay

Öyle çok da yüksek değilmiş fiyatlar...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.